Tüp Bebek Merkezleri Şişli Memorial Tüp Bebek Merkezi'nde tedavi görenler

Ben 3.gün de test yapmıştım ve bariz negatif çıkmıştı. Yani ilacın etkisinin geçtiğini biliyordum ben 5.gün yaptığımda.

Çok sonra çıkan çizgi testte çizginin yerinin belli olması olabiliyormuş. Yabancı bir forumda okumuştum teste su damlatıp bekleyin eğer kayboluyorsa testin kendi çizgisinin yeridir, kalıyorsa test pozitiftir diyordu. Ben uyguladım doğru çıktı. Negatif olduğunda silik zannettiğim çizgi kaybolmuştu. Pozitifken kaldı.

Ama tabi çok takılmamak en iyisi, eğer yapabiliyosan. Zaten test gününe az kalmış. İnşaallah pozitifi görürsün hayırlısıyla canım

Şu an deniyorumm ve denedimm önceki kadar değil ama ççok silikk kaldı

Agzin bal yesin

aminn inşallah arkadaşım inşallah yemin ediyorum dünden beri öyle bir rahatlama yaşadım ki sanki dersiniz hamile kalmışım da bütün sıkıntılarım geride kalmış inşallah allah bu uğurda yola çıkan herkese vicdanlı merhametli insanlarla yürümeyi nasip etsin.. senin de güzel haberlerini alalım inşallah sonra arkandan hemen biz gelelim

sağol canım cevabın için. bugün nihayet semra hoca muayene etti beni. herşeyin yolunda göründüğünü, tedaviye devam edebileceğimizi söyledi. kromozom analizi çokta önemli değil dedi. %2,5 öyle olma ihtimali var dedi. semen analizi de güzel çıktı. amh sonucumda 2.06 çıkmış. şu an rahime girmediğimiz için bebek olmamasının sebebi yok görülüyo dedi. bi önceki tüp denemenizde laboratuvar hatasıdır belki, burda inşallah bebeğinizle ayrılırsınız dedi. çok güzel konuştuk. sevinç hanımda yanımızdaydı o sırada. yumurtalar 14 mm civarı olmuş. ilacın dozunu biraz artırcaklar. cetrotide iğnelerini aldım bide. bu yumurtaları eşitlemek içindi galiba. pazar günü için randevu vermişler betül hanıma. ayşe hanımı istiycektim ama müsait değilmiş. bide kan tahlillerinden 272 lira mı ne aldılar. pakete dahil dediler. bi sonraki gelişinizde 1700 ödiyceksiniz. kalanını da yumurta toplamada alıcaz 6250 lira tüp dediler. en azında 2 ye 3 bölüp taksit yapabilir miyiz dedim hayır dediler. yaptırabilen var mı kızlar?

selam kızlar...en son yaklaşık bir yıl önce aşılama yaptıracağım dönem yazmıştım buraya.Ve tabi ki tutmayan aşılama sonrası,tetkikler tahliller derken artık canıma tak etti ve tamam dedim tüp bebek yapacağım.Taktir edersiniz tüp bebeğe karar vermekten daha zor olan şey nerede yaptıracağına karar verebilmek.Bir sürü yazı,form okudum gidip görüştüğümde oldu ama içimden bir ses memorial şişliye gitmemi söyleyip durdu.Anadolu yakasında oturmama rağmen göze aldım ve Ayşe hanımdan randevu talep ettim.Şanslıydım istediğim tarihe alabildim randevuyu.O kadar çok doktor ve hastane gezmiş biri olarak hastaneye girip merkez katına çıktığımda kendimi gayet iyi hissettim.Ayşe hanımla görüşmeden önce Mehmet bey ile bir ön görüşme yaptık.Hikayemizi dinledi, bir kitap kalınlığındaki dosyamızı inceledi gerekli notları aldı ve Ayşe hocanın yanına geçtik.Bayan dr.lara karşı hep önyargılı olmuşumdur ama kendisi bunu öyle bir yıktı ki anlatamam.Gayet sakin,halden anlayan ve soruları cevaplayan bir doktor.Öyle ki daha ilk görüşmede sanki her şey hal olmuş hissiyatına kapıldım. Reglimin 3. günü olmasının avantajıyla ultrasonla baktı ve yumurta rezervimin gayet iyi olduğunu,rahim duvarının kalınlığının ve iç hacminin istenilen ölçülerde olduğunu söyledi.Bu bile o kadar iyi geldi ki inanamazsınız.Daha önce iki gebelik yaşayıp her iki bebeğimide 7. haftada kalp durması nedeniyle kaybettim.Zaten asıl korkum,yine hamile kalıp yine aynı sonla karşılaşmak.Kromozom,genetik,sperm analizi testlerinin hepsi vardı.Kan pıhtılaşması çıkmıştı ama ciddi boyutta değildi.Bu sebep olamaz dedi.Eşimden özellikle o hastanede yaptırması için test yazdı ve yaptırdık.Hız ve sayıda anormal birşey yokken morfoloji sıfırdı.Aynı hastanenin ürolog ve androlog hocası Murad beye yönlendirdi ve öğrendik, yumurtayı dölleyen morfolojisi bozuk spermler olduğu için bebeği kaybediyormuşuz.Ne büyük bir şükür anıydı benim için...En azından artık sebebini bildiğimiz bir sorunumuz vardı.Şimdi eşim ilaca başladı,Ekime kadar kullanacak ve sonrasında tüp bebek yaptıracağız.Biraz uzun oldu farkındayım ama her şeyi anlatmak istedim.Ayşe hocadan da Murad hocadan da hastaneden de gayet memnunum.Hatta Semra hoca koridorda her gördüğünde kocaman gülümsemeyi ihmal etmiyor.
Umarım hepimiz tez vakitte sağlıklı bebeklerimize kavuşuruz kızlar...Bir şey sormak isterseniz,özelden de buradan da yazabilirsiniz...
Sevgiyle kalın...

Nekadarda güzel anlatmışsın canım hikayeni allah tez zamanda saglikli hayirlli evlat nasip etsin
Ben daha önce 1 kimyasal 2 negatif sonuctan sonra memorial başladım 4. Denemem için ilk görüşmeyi bende ayşe hm la yaptım dediğin gibi insan gibi insan bi doktor
Yanliz bana 4. Denemem olmasına rağmen ne kromozom ne genetik ne kan pihtilasmasi testi hiç birini istemediler hatta ilk görüşmemde semra hocada vardı oda baktı eski dosyalarima ve 4. Tedaviye geçtik ilk pozitif sonucumu aldım ama düşük yaptım şimdi kafam iyice takıldı
Ve donmuşlarla başlıcam bu ay
Aceba onlarada da sorun varmidir yapsak mi yapmasak mi kafam allak bullak

Arkadaslar Merhaba yarın opum var Emre bey yapacak opuyu. Kendisini hiç bilmiyorum nasıl bir dr.dur? Kendisiyle daha önce operasyon deneyimi olan varmı acaba aranızda?

Arkadaslar Merhaba yarın opum var Emre bey yapacak opuyu. Kendisini hiç bilmiyorum nasıl bir dr.dur? Kendisiyle daha önce operasyon deneyimi olan varmı acaba aranızda?
Canim benim opudan da o vardı muayene hiç olmadım ama dedigim gibi opumu o yaptım pek görmedim kendisini uyurken 1 dkk uyanirken 1 dkk sonrasında hic

:)) transferimi emre hoca yapti bende cok tedirgindim ilk defa gordum kendisini ama sevdim istedigin herseyi sorabilecegin bir doktor sicak kanli geldi bana guleryuzlu. Canim ablacim rabbimm emeklerini bosa cikarmasin boll sanslar bol bol embriyo diliyorum.

kızlar benim daha önce başka merkezde yaptırdığım tüp bebek tedavimde 12 embriyo kaliteleri iyi denilerek 5. güne götürülmüştü. transfer gününde kaliteleri iyi değil 2 tanesini koyalım diğerlerinide donduramayız demişlerdi. 3BC ydi birininki diğeri ondanda kötüydü. eşimin spermleri benimde yumurtalarda bir sorun yoktu. bugün semra hanımda o merkezin laboratuvarıyla alakalı bir sorun olabilir dedi. yalnız araştırmalarım sonucu şöyle bişey gördüm. yumurta ile sperm döllendiği zaman 3. Güne kadar yumurta işlev görür 3. Günden sonra spermler devreye girer eğer 3. Güne gelmedi ise yumlar olgun değil 3. Gün de geriliyorsa sperm kalitesiz deniyor. acaba diyorum kaliteli sperm seçilmedi mi. memorial imsi tekniğini herkeste kullanıyor mu? gidince doktora sorucam ama size imsi den bahsedildi mi ?

Canim benimmmm Amin bitanem. Allah razi olsun. Yumurtam az ama olsun saglikli olsunlar da insallah

Canim benim opudan da o vardı muayene hiç olmadım ama dedigim gibi opumu o yaptım pek görmedim kendisini uyurken 1 dkk uyanirken 1 dkk sonrasında hic
Hayırlısı bakalım Allah'tan canım. Hakkımızda hayırlısı olsun insaAllah

Kızlar ben ilk defa tüp bebek yaptırıyorum o yüzden bilemiyorum ilk ultrasyonda bakıldığında görülen foliküller mi büyütülüyor sadece yoksa onlardan yumurta elde ediliyor mu bazı kişilerden 20 den fazla oluşmuş yumurta duyuyorum nasıl oluşuyor

Bildigim kadariyla yumurtalik o kadar adet yumurtayi disari salgiliyor adetle ama normalde bunlardan sadece birini buyutuyoruz her ay dogal yoldan. Ilaclarla hepsi birden buyuyor. Ben de ilk ultrasonda kac tane sayabildiyse yaklasik o kadari toplandi. Tabi bazilarinin bos cikma vs ihtimali var. Kacinci gundesin ozmusoz. Benim de histeroskopi ardi ilaclarimin son gunu. Adetimin eli kulagindadir heralde bi iki gun sonra olurum.

Ben dördüncün günündeyim tedavinin rezervim az olduğu için korkuyorum ptesi semra hanımla randevum var senin de olur bugün yarın benimde tam cuma bitmişti son ilacım pazar oldum

Ben dördüncün günündeyim tedavinin rezervim az olduğu için korkuyorum ptesi semra hanımla randevum var senin de olur bugün yarın benimde tam cuma bitmişti son ilacım pazar oldum
Oyle dusunme. Benim gecen tedavide 13 yumurta cikti elde var sifir. Az olsun oz olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…