Tüp Bebek Merkezleri Şişli Memorial Tüp Bebek Merkezi'nde tedavi görenler

Canım benim esimde de hız ve morfoloji sorunu var.yalnız bize denilen biz imsi ile hallediyoruz oldu.benim 6. denemem olacak.bize ilaç kullanım denediler.acaba hangi ilacı kullanıyorum eşiniz.

Başka bir hastane ilk çocuk tüp bebek hemde Sezeryan olur kıymetli falan dedi bakalım ısrarcı olursa eğer ilerleyen Zaman'larda mecburen bırakılacak Oray'ı ama şimdilik direticem normal için
Ne kadar mantıklı bir doktormuş.normal olsun diye diretme neymiş!!bak canım normal doğum anbe için çok iyi ama bebek için tehlikesi daha fazla sezeryanda ise bebek için tehlike azdır anne için biraz daha zor farkı bu benim araştırdığımda vardığım sonuç sen de araştır.net elinin altında.

Benim bildigim kadariyla cogul gebelik disinda, anne psikolojisi ve anatomisi, bebegin durusu vs hersey normalse normal dogumun hem anne hem bebek icin daha iyi oldugu. Bebegin rahim kanalindan gecerken maruz kaldigi salgilar da bagisikligini guclendiriyor diye biliyorum. Mesela tum sezeryanle dogum yapan arkadaslarimda yenidogan sariligi oldu fakat normal dogum yapan arkadaslarimin bebeklerinde rastlamadim, belki tesaduftur tabi ama bahsettigim rahim kanalindan gecerken kazanilnis bagisiklikla da ilgisi olabilir.
Hersey normalse herhangi bir risk gorulmuyorsa annenin ne istedigi onemli oluyor burda bence

Canım öncelikle bu sürecte Allah yardımcımız olsun demek istiyorum.Ben trambofilin paneli,kromozom ve diger testleri bu merkeze gitmeden önce yaptırdım.Yani iki kez ayni sebeple tekrarlayan kayıp olunca biraz benim arastırmalarım biraz dr. Tavsiyesi ile bunlari yaptirdim.Trambofoli paneli dedigimiz testte genetik testi yani son kromozomlarinin bir tanesinde kan pihtulasmasi varmis ama bu dusuk sebebi sayılamazmis.Burdan bisey cikmayinca esimle birlikte kromozom testi yaptirdik cok sukur onlarda normal cikti.Sonra yine kendi cabamla dahiliye dr. Israr ede ede troidime baktırdım ve hasimato tanısı kondu.Ilacla onu düzenledik,bu arada kürtajla alınan parcalarda incelenmeye gitmisti cok sukur bebeklerdede kromozomsal bir anormallik yok.Yani ben tup bebege karar verene kadar bir kitap olacak kadar test yaptirdim.Hsg cektirdim mesela,Amh bakildi,prolaktine bakildi.Bu yuzden dosyada pek eksik bisey yoktu.Bence sende dr.lara söyle,yönlendirsinler ve testlerini yaptır.Muhakkak bir sebebi vardır...Allah gönlümüze göre versin insallah

Canım benim esimde de hız ve morfoloji sorunu var.yalnız bize denilen biz imsi ile hallediyoruz oldu.benim 6. denemem olacak.bize ilaç kullanım denediler.acaba hangi ilacı kullanıyorum eşiniz.
Merhaba canım,hizda bir sorun yok morfolojide sifirmis.Gerci daha once iki kez normal yolla hamile kaldım.Mesela biz burdan önce emre hocaya (emre bakırcıoğlu) gitmistik, morfolojiye cok takılmayın demişti ama Murad bey önemli dedi ve progeny m 90 verdi.Gunde 3 kez aç karına kullanıyor.Morfolojiyi düzenliyormuş hatta esime 3 ay sonunda tahlil yaptırıp sonuca göre normal mi tüp mü ona karar vericem dedim.Yani banada mantıksız gelen şu morfoloji değişen bişey değilse nasıl düzelir bilemiyorum.Baş kısmı hasarli olan spermler coksa sıkıntı oluyormus.Bizi neler bekliyor bilmiyorum,Allah hayırlısını versin insallah hepimiz için...

@ ruyass47 Merhaba yazini yeni gördüm tekrar tedavin olmuş
sanırım bugün 7.gunun test yaptın mi merak ettim insallah güzel haberler verirsin :)

Gerçekten zor bi durum bizimkisi.kadın doğumculara sorsan ilaca gerek yok .ürologlar da önemsemiyor aslında çoğu.yani morfoloji konusunda doktorlar bölünmüş durumda.bizde 3. Güne çok güzel gidiyorlar.5. Güne de oldu gittiğimiz.benim de bir düşüğüm var hatta 8. Haftada olan.ama bunu bile morfolojiye bağlamıyolar.bir doktorun dediğini ötekisi benimsemiyor.deneme tahtasına döndük valla.k aan aydosa da gittik.ama nafile.yüksek dozda umut vererek başlanan senaryolar hep olumsuzlukla sonuçlanıyo.ağustos ortası gibi başlıycaz bakalım.eşin proxed plus kullanıyor.ben de omega 3.b akalın hayırlısı.histereskopi oldum.laparoskopi oldum.bi sorun yok durumu açıklayıcı.hep kadına yükleniyorlar.embriyo iyi olsa tutuyor zaten.niye ısrarla beni inceliyolar ortada böyle görünen bi sorun varken anlamıyorum.

Kızlar bugünkü test 263 çıktı. Dünkü 122. Farklı bir merkez ama bir günde iki kattan fazla artması normal mi?
Canim hayırlı olsun cok guzel bir haber cok sevindim bizlerede umut oluyor boyle haberler rabbim tamamina erdirsin. ..bi sorum olcak tedaviye basladigin gunle transfer gunu ikisi arasi toplam kac gunde oldu

Canim hayırlı olsun cok guzel bir haber cok sevindim bizlerede umut oluyor boyle haberler rabbim tamamina erdirsin. ..bi sorum olcak tedaviye basladigin gunle transfer gunu ikisi arasi toplam kac gunde oldu

Can'ım teşekkürler Allah razı olsun. Allah hepimize hayırla sağlıkla evladımızı kucağımıza almak nasip etsin. Ben 9temmuzda tedaviye başladım. 21 temmuz opu. 26 temmuz transfer. 31 temmuzda da idrar testinde pozitifi gördüm elhamdulillah. Bu sabah 11.gün kan testi olacak ona göre ultrason randevusu alıcam. İnşaallah herşey yolundadır ve rahim içi gebeliktir. 2dış gebelik tecrübem var çünkü.

Sağol canım cevabin icin peki kromozom ve genetik ve pıhtılaşma tahlilleri ni doktor kağıt yazıp vermeden bi devlet hastanesine gitsem ben bu testleri yaptırmak istiyorum desem yaparlar mı birde hangi bölümden randevu almam gerekir
Şimdiden allah razı olsun

Canım insallah bu son tedaviniz olur ve bebeginize kavusursunuz

Bizdede sorun aynı hız morfoloji sayı iyi 2 defa tüp denedik imsi yontemi ile tutmadı 3.ye hazırlanırken varikosel olduğunu öğrendik en son ameliyat olmaya karar verdik uroloji Dr. Muz tutunmama nedenini buna bağladı
Varikosel sperm leri kalitesizlestiriyirmus yumurta döllense dahi ilerlemez mis

Bu arada memorial daki uroloji Dr. Ü varikoseli bilemedi bizi boşuna tüp e aldılar önceden bilsek belkide hiç denemezdik direk ameliyat olurduk

Nerede yaşıyorsun?Eğer İstanbul'da isen Zeynep Kamilde sana yardımcı olacaklardır.Ben evime yakın olduğu için Delta Hospitalde Tahir Tosyalı'ya gitmiştim o yazmıştı tahlilleri.Tahlillerin bir kısmı devlet hastanesinde yapıldı (hormon testleri), Tıbbi Genetik için Haydarpaşa Numuneden randevu almıştım, Kromozom testide devlette uzun sürdüğü için Bağdat caddesinde ki bir laboratuvarda yaptırmıştım.Hepsinin sonucunun toplanması 3 aya yakın sürdü.Hsg filan çekildi mi bilmiyorum ama onuda devlet hastaneleri yapıyor.
İnşallah yardımcı olabilmişimdir canım...

Seni o kadar iyi anlıyorum ki.Kaybettiğim her iki bebeğim içinde sorun bende arandı ki asla bundan rahatsız olmadım.Olabilir,normaldir...Ama her şey normal çıkınca kafayı yemek üzereydim ki eşim ''bir dakika bu çocuğun oluşmasında bende rol oynuyorum bende araştırmalıyım'' dedi ve bizim hikaye öyle başladı.Bir dönem eşimde proxed plus kullandı ki; ikinci bebeğime o ilacın sonunda kavuştum fakat onunda 7. haftada kalbi durdu.Normal olmayan bir şey vardı,Emre hocaya gittik o sperm kromozom testi yaptı.Kromozomsal olarak bir sıkıntı yok ama morfoloji sıfır dedi ama sen daha önce normal yolla çocuk sahibi oldun deyip önemsemedi.Şimdi Murad hoca kalp durmasının sebebini bozuk morfolojiye bağlıyor ki bana mantıklı geliyor.Bu kullandığımız ilaç hem sayıyı hem hızı hemde morfolojiyi etkileyen bir ilaçmış.Semen analizinde sağlıklı sperm sayısını arttırmaya çalışacaklar herhalde.Düşüğü morfolojiye bağlamamaları normal çünkü bir sürü sebep varmış,ben birçok sebebi temize çıkardığım için şimdi morfolojiye yöneldiler...Hayırlısı demekten elden başka bir şey gelmiyor maalesef canım..Allah büyük...

Sağol canım ıst Avrupa yakasında oturuyurum 4.leventte

Arkadaslar Merhaba yumurtalarım toplandı Emre bey topladı ve kendisinden çok memnun kaldım yaklaşımı çok iyiydi ve detaylı anlattı süreci. 3 yumurtam toplandı umarım döllenme olur yarın bilgi alacağız hersey yolunda gider umuyorum ki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…