Tüp Bebek Merkezleri Şişli Memorial Tüp Bebek Merkezi'nde tedavi görenler

Hadi hayırlı olsun canım seninde mi rezerv az benimde dört tane gördüler

İnşaallah herşey yolunda gider ve sonunda pozitifi görürsün arkadaşım

Hadi hayırlı olsun canım seninde mi rezerv az benimde dört tane gördüler
Evet canim rezervim az benimde. 2 büyük bir orta yumurra toplandi, bakalim gelisimleri nasil olacak? Rabbim saglicakla nasip etsin insaAllah hepimize bebeklerimizi ♥♥♥

Kizlar idrar yolu iltihabi olmusum nefroloji doktorum bebegimi bile kaybedebilecegimi soyledi kadin dogumcunu ara ne ilac onerirse onu kullan dedi ayse hanimi aradim ulasamadim hemsire mail at ayse hanim size doner dedi aksama kadar bekledim ve nasil bekledim bir Allah birde ben bilirim daha onceki bebegimide kaybedibce buda son sansim olunca sizler beni cok iyi anlarsiniz esim gwldi saat 7.30du ozel bir hastaneye gidelim artik napalim dedim biz gidiyorduk ayse hanim aradi aynen su sekilde bize test sonuclarinizi gondermissiniz ama ben size ilac oneremem dahiliye veya nefrolog onerir biz uygunmu diye size soyleriz dedim doktorum sizi aramami onlarin ilac veremiceni soyledi birsey yapamam gebelik takibi yapmiyorum.ben dedi ve kapatti ki ben daha yeni hastanedeydim knt icinde bu hafta beni cagirmisti cok ilgili alakali biriyken bu sekil davranmasi vede bebegimi kaybetme tehlikem varken beni cok uzdu ve kirdi hic insan taniyamamisim dedim ve gebelik takibim icinde ayda bir knt cagirdi konustuk ozel bir hasta oldugum icin sizce ben artik oraya gitmelimiyim doktoru kotulemiyorum sakin tedavidekiler yalnis anlamasin ama bana o saatte o sekilde konusmasi zoruma gitti ozel ilgi alakada beklemiyordum bir ilac ismi sadece

Amin Can'ım inşaallahhhhh. Bekleyen bilir nasıl bir bekleyiş olduğunu...
Ah canim cok iyi bilirim bu bekleyişi dile kolay 15 kocaaaaaaa yıl. InsaAllah bu kez guler yuzumuz cok umit dolu icim bu kez. InsaAllah yanılmıyorumdur bu kez

Çok geçmiş olsun.dr.nuz niye böyle davrandıki ilaç önermese bile sizi başka bi dr arkadaşına yönlendirebilirdi.
Başka bi dr a gittin mi?

Yaşıtız seninle.benimki 1.13 çıktı
Dr düşük ama ultrasonda yumurtaların daha iyi amh.a göre dedi.
Bakalım benim ne kadar yumurtam olucak.
Tabi önemli olan yumurtanın sayısı değil kalitesi
Aynen bakalım artık ptesi tam belli olcak adetimde bitti bugün semra hanımla randevum var

Benimde 14 çıkmış da ama düşebiliyo mu fsh ben de çok üzüldüm baya yükselmiş diye ondu önceden
Canım dusuk rezervlerde fsh yükselebiliyor bazı donemlerde. İlaç bir ayda etkisini gösterip düşürdü benim değeri

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…