Hadi hayırlı olsun canım seninde mi rezerv az benimde dört tane gördülerArkadaslar Merhaba yumurtalarım toplandı Emre bey topladı ve kendisinden çok memnun kaldım yaklaşımı çok iyiydi ve detaylı anlattı süreci. 3 yumurtam toplandı umarım döllenme olur yarın bilgi alacağız hersey yolunda gider umuyorum ki
İnşaallah herşey yolunda gider ve sonunda pozitifi görürsün arkadaşımArkadaslar Merhaba yumurtalarım toplandı Emre bey topladı ve kendisinden çok memnun kaldım yaklaşımı çok iyiydi ve detaylı anlattı süreci. 3 yumurtam toplandı umarım döllenme olur yarın bilgi alacağız hersey yolunda gider umuyorum ki
Evet canim rezervim az benimde. 2 büyük bir orta yumurra toplandi, bakalim gelisimleri nasil olacak? Rabbim saglicakla nasip etsin insaAllah hepimize bebeklerimizi ♥♥♥Hadi hayırlı olsun canım seninde mi rezerv az benimde dört tane gördüler
Aminnn canim benim insaAllah. Hayirli olsun gebeligin canim Rabbim tamamina erdirsin. Bizlere de nasip etsinİnşaallah herşey yolunda gider ve sonunda pozitifi görürsün arkadaşım
Amin Can'ım inşaallahhhhh. Bekleyen bilir nasıl bir bekleyiş olduğunu...Aminnn canim benim insaAllah. Hayirli olsun gebeligin canim Rabbim tamamina erdirsin. Bizlere de nasip etsin
Ah canim cok iyi bilirim bu bekleyişi dile kolay 15 kocaaaaaaa yıl. InsaAllah bu kez guler yuzumuz cok umit dolu icim bu kez. InsaAllah yanılmıyorumdur bu kezAmin Can'ım inşaallahhhhh. Bekleyen bilir nasıl bir bekleyiş olduğunu...
Amin inşallah fsh ın kaçtı başlangıçta biliyo musun canımEvet canim rezervim az benimde. 2 büyük bir orta yumurra toplandi, bakalim gelisimleri nasil olacak? Rabbim saglicakla nasip etsin insaAllah hepimize bebeklerimizi ♥♥♥
Canim fsh bir ay once 18 lerdeydi bir ilac kullandim. Bu ay basladigimda 7 kusurduAmin inşallah fsh ın kaçtı başlangıçta biliyo musun canım
Benimde 14 çıkmış da ama düşebiliyo mu fsh ben de çok üzüldüm baya yükselmiş diye ondu öncedenCanim fsh bir ay once 18 lerdeydi bir ilac kullandim. Bu ay basladigimda 7 kusurdu
Kizlar idrar yolu iltihabi olmusum nefroloji doktorum bebegimi bile kaybedebilecegimi soyledi kadin dogumcunu ara ne ilac onerirse onu kullan dedi ayse hanimi aradim ulasamadim hemsire mail at ayse hanim size doner dedi aksama kadar bekledim ve nasil bekledim bir Allah birde ben bilirim daha onceki bebegimide kaybedibce buda son sansim olunca sizler beni cok iyi anlarsiniz esim gwldi saat 7.30du ozel bir hastaneye gidelim artik napalim dedim biz gidiyorduk ayse hanim aradi aynen su sekilde bize test sonuclarinizi gondermissiniz ama ben size ilac oneremem dahiliye veya nefrolog onerir biz uygunmu diye size soyleriz dedim doktorum sizi aramami onlarin ilac veremiceni soyledi birsey yapamam gebelik takibi yapmiyorum.ben dedi ve kapatti ki ben daha yeni hastanedeydim knt icinde bu hafta beni cagirmisti cok ilgili alakali biriyken bu sekil davranmasi vede bebegimi kaybetme tehlikem varken beni cok uzdu ve kirdi hic insan taniyamamisim dedim ve gebelik takibim icinde ayda bir knt cagirdi konustuk ozel bir hasta oldugum icin sizce ben artik oraya gitmelimiyim doktoru kotulemiyorum sakin tedavidekiler yalnis anlamasin ama bana o saatte o sekilde konusmasi zoruma gitti ozel ilgi alakada beklemiyordum bir ilac ismi sadece
Evet canim rezervim az benimde. 2 büyük bir orta yumurra toplandi, bakalim gelisimleri nasil olacak? Rabbim saglicakla nasip etsin insaAllah hepimize bebeklerimizi ♥♥♥
Hadi hayırlı olsun canım seninde mi rezerv az benimde dört tane gördüler
Benim baya düşük 0.55 yaşım 27Kızlar sizin amh değeriniz kaçtı?
Benim baya düşük 0.55 yaşım 27
Aynen bakalım artık ptesi tam belli olcak adetimde bitti bugün semra hanımla randevum varYaşıtız seninle.benimki 1.13 çıktı
Dr düşük ama ultrasonda yumurtaların daha iyi amh.a göre dedi.
Bakalım benim ne kadar yumurtam olucak.
Tabi önemli olan yumurtanın sayısı değil kalitesi
Canım ilk memorial da 0,80 di. Sonra baska merkezde 1,20 cıktıKızlar sizin amh değeriniz kaçtı?
Canım ilk memorial da 0,80 di. Sonra baska merkezde 1,20 cıktı
Canım dusuk rezervlerde fsh yükselebiliyor bazı donemlerde. İlaç bir ayda etkisini gösterip düşürdü benim değeriBenimde 14 çıkmış da ama düşebiliyo mu fsh ben de çok üzüldüm baya yükselmiş diye ondu önceden
Süpermiş ya benimde canım çok sıkılmıştı moralimi düzelttinCanım dusuk rezervlerde fsh yükselebiliyor bazı donemlerde. İlaç bir ayda etkisini gösterip düşürdü benim değeri
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?