Evet canim tekrar tedavi oldum cok istiyorum test yapmayi ama bugun hafta sonu acik eczaci bulamadim :))@ ruyass47 Merhaba yazini yeni gördüm tekrar tedavin olmuş
sanırım bugün 7.gunun test yaptın mi merak ettim insallah güzel haberler verirsin :)
Moral bozmak yok canim. Iyi basla iyi sonuclansinSüpermiş ya benimde canım çok sıkılmıştı moralimi düzelttin
Ben simdi eczaneden ilac aldim.geldim 19.30kadar aciklarEvet canim tekrar tedavi oldum cok istiyorum test yapmayi ama bugun hafta sonu acik eczaci bulamadim :))
Hakkında hayırlısı olsun inşaallah.Aynen bakalım artık ptesi tam belli olcak adetimde bitti bugün semra hanımla randevum var
Canım ilk memorial da 0,80 di. Sonra baska merkezde 1,20 cıktı
Insallah canim saglicakla kavusalimHakkında hayırlısı olsun inşaallah.
Demekki merkezlere göre değilebiliyor.
Hakkınızda hayılırlısı olsun.
En yakın zamanda bebişlerimize kavuşalım inş
canim bizde acik degiller ancak nobetci eczane olur.Ben simdi eczaneden ilac aldim.geldim 19.30kadar aciklar
Kizlar idrar yolu iltihabi olmusum nefroloji doktorum bebegimi bile kaybedebilecegimi soyledi kadin dogumcunu ara ne ilac onerirse onu kullan dedi ayse hanimi aradim ulasamadim hemsire mail at ayse hanim size doner dedi aksama kadar bekledim ve nasil bekledim bir Allah birde ben bilirim daha onceki bebegimide kaybedibce buda son sansim olunca sizler beni cok iyi anlarsiniz esim gwldi saat 7.30du ozel bir hastaneye gidelim artik napalim dedim biz gidiyorduk ayse hanim aradi aynen su sekilde bize test sonuclarinizi gondermissiniz ama ben size ilac oneremem dahiliye veya nefrolog onerir biz uygunmu diye size soyleriz dedim doktorum sizi aramami onlarin ilac veremiceni soyledi birsey yapamam gebelik takibi yapmiyorum.ben dedi ve kapatti ki ben daha yeni hastanedeydim knt icinde bu hafta beni cagirmisti cok ilgili alakali biriyken bu sekil davranmasi vede bebegimi kaybetme tehlikem varken beni cok uzdu ve kirdi hic insan taniyamamisim dedim ve gebelik takibim icinde ayda bir knt cagirdi konustuk ozel bir hasta oldugum icin sizce ben artik oraya gitmelimiyim doktoru kotulemiyorum sakin tedavidekiler yalnis anlamasin ama bana o saatte o sekilde konusmasi zoruma gitti ozel ilgi alakada beklemiyordum bir ilac ismi sadece
Geç olsun güç olmasın canım insallah pozitif sonucu alirsin bizde seviniriz :)Evet canim tekrar tedavi oldum cok istiyorum test yapmayi ama bugun hafta sonu acik eczaci bulamadim :))
Arkadaşlar ikinci test 611 çıktı. İlki 263'tü. Kese ve sonrasında kalp atışı için ne Zaman çağırırlar acaba? İnşaallah rahim içi sağlıklı bir gebeliktir
Suan nasılsın merak ettim bebek te iyidir insallahKizlar idrar yolu iltihabi olmusum nefroloji doktorum bebegimi bile kaybedebilecegimi soyledi kadin dogumcunu ara ne ilac onerirse onu kullan dedi ayse hanimi aradim ulasamadim hemsire mail at ayse hanim size doner dedi aksama kadar bekledim ve nasil bekledim bir Allah birde ben bilirim daha onceki bebegimide kaybedibce buda son sansim olunca sizler beni cok iyi anlarsiniz esim gwldi saat 7.30du ozel bir hastaneye gidelim artik napalim dedim biz gidiyorduk ayse hanim aradi aynen su sekilde bize test sonuclarinizi gondermissiniz ama ben size ilac oneremem dahiliye veya nefrolog onerir biz uygunmu diye size soyleriz dedim doktorum sizi aramami onlarin ilac veremiceni soyledi birsey yapamam gebelik takibi yapmiyorum.ben dedi ve kapatti ki ben daha yeni hastanedeydim knt icinde bu hafta beni cagirmisti cok ilgili alakali biriyken bu sekil davranmasi vede bebegimi kaybetme tehlikem varken beni cok uzdu ve kirdi hic insan taniyamamisim dedim ve gebelik takibim icinde ayda bir knt cagirdi konustuk ozel bir hasta oldugum icin sizce ben artik oraya gitmelimiyim doktoru kotulemiyorum sakin tedavidekiler yalnis anlamasin ama bana o saatte o sekilde konusmasi zoruma gitti ozel ilgi alakada beklemiyordum bir ilac ismi sadece
Ozel hastaneye gittim gece antibiyotik veremicegini daha hafif bir ilac verdi gece kullancam bebegimde iyiydi kasik agrilarim biraz daha az suan insallah gecer gebelik oldugu icin doktor kadin dogum dok sor dedi bende suan takip icin capadan randevu almaya calisiyorum cunku beni kcuk ozel hastane ve devlet hastaneleri kabul etmiyo zaten takip icin normal hasta olsam ayse hanimi arayipta rahatsiz etmezdimSuan nasılsın merak ettim bebek te iyidir insallah
1.12Kızlar sizin amh değeriniz kaçtı?
Ozel hastaneye gittim gece antibiyotik veremicegini daha hafif bir ilac verdi gece kullancam bebegimde iyiydi kasik agrilarim biraz daha az suan insallah gecer gebelik oldugu icin doktor kadin dogum dok sor dedi bende suan takip icin capadan randevu almaya calisiyorum cunku beni kcuk ozel hastane ve devlet hastaneleri kabul etmiyo zaten takip icin normal hasta olsam ayse hanimi arayipta rahatsiz etmezdim
Benim Amh 2.7 bu iyi mi kötü mü kızlar?
Allah korktuklarimizdan emin umduklarimiza nail etsin canim tam uc hafta sonrasina randevu veriliyor bende oyle 21gun sonrasina verdilerdi kalp atisi icin randevuyu bu sefer odedim desem yalan olur cunku randevu saatimde muyane olamadim muyaneyi cok gec oldum.kasada kimse kalmamisti ayse hanim bu sefer benden olsun odeme yapmayla ugrasma dedi zaten dunku oyle soguk bastan savar gibi konusup kapatmasi beni bu yuzden cok sasirtti cunku gercekten iyi bir insan anlayisli halimizden anlayan biri hassasiz hepimiz bak dis gebelik korkusu sende bende oglumu daha yeni kaybetmisim bunuda kaybetme korkusu var anlayis bekliyoiruz verdigimiz paraya karsilikAllah kolaylaştırsın hayırlı kapılar açsın Can'ım. Yürekten duam senin için.
Bu derdinin arasında bişey sorsam? Benim ilk test 4 ağustos, ikinci test 6 ağustos. İlk usg randevusunu 25 ağustosa verdiler. Geç değil mi? Seninki nasıldı? Ben Bi an önce rahim içi gebelik olduğu teyit edilsin istiyorum dış gebelik korkum dolayısıyla... Bir de 310 tl ödeyeceksiniz dediler o randevuda. Sen de vermiş miydin?
Peki kaç yumurtanız çıkmıştı acaba
Bana göre çok iyiBenim Amh 2.7 bu iyi mi kötü mü kızlar?
Canını çok sıkma canım sonuçta onlar aldığı paraya bakıyor tedavi bitince işleri bitiyor böylece kanıtlamış oluyorlar..Ozel hastaneye gittim gece antibiyotik veremicegini daha hafif bir ilac verdi gece kullancam bebegimde iyiydi kasik agrilarim biraz daha az suan insallah gecer gebelik oldugu icin doktor kadin dogum dok sor dedi bende suan takip icin capadan randevu almaya calisiyorum cunku beni kcuk ozel hastane ve devlet hastaneleri kabul etmiyo zaten takip icin normal hasta olsam ayse hanimi arayipta rahatsiz etmezdim
Benimde 2.9 aslında iyi ama pko var azda olsa demislerdiBenim Amh 2.7 bu iyi mi kötü mü kızlar?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?