Tüp Bebek Merkezleri Şişli Memorial Tüp Bebek Merkezi'nde tedavi görenler

@ ruyass47 Merhaba yazini yeni gördüm tekrar tedavin olmuş
sanırım bugün 7.gunun test yaptın mi merak ettim insallah güzel haberler verirsin :)
Evet canim tekrar tedavi oldum cok istiyorum test yapmayi ama bugun hafta sonu acik eczaci bulamadim :))

Aynen bakalım artık ptesi tam belli olcak adetimde bitti bugün semra hanımla randevum var
Hakkında hayırlısı olsun inşaallah.
Canım ilk memorial da 0,80 di. Sonra baska merkezde 1,20 cıktı

Demekki merkezlere göre değilebiliyor.
Hakkınızda hayılırlısı olsun.
En yakın zamanda bebişlerimize kavuşalım inş

Çok geçmiş olsun. Garip geldi tavır bana da ama bir yandan da gerçekten ilaçları sadece kontrol etmez mi kadın doğumcular? Bilemedim... Eğer artık güvenemem rahat edemem diyorsan başka doktor bak Can'ım ama o da zor bir mesele. Ben şu anda gebelik takibi için başka doktor arıyorum ama sanki kimseye güvenemeyecekmişim gibi geliyor. Zor bir durum Allah kalbine en hayırlı olanı ilham etsin ve tez Zaman'da şifa versin sana

Arkadaşlar ikinci test 611 çıktı. İlki 263'tü. Kese ve sonrasında kalp atışı için ne Zaman çağırırlar acaba? İnşaallah rahim içi sağlıklı bir gebeliktir

25 ağustosa randevu verdiler. çok geç değil mi? benim dış gebelik geçmişim var ve bence bi an evvel tespit edilmeli nedir ne değildir. başka doktora mı gitsem acaba?

Suan nasılsın merak ettim bebek te iyidir insallah

Suan nasılsın merak ettim bebek te iyidir insallah
Ozel hastaneye gittim gece antibiyotik veremicegini daha hafif bir ilac verdi gece kullancam bebegimde iyiydi kasik agrilarim biraz daha az suan insallah gecer gebelik oldugu icin doktor kadin dogum dok sor dedi bende suan takip icin capadan randevu almaya calisiyorum cunku beni kcuk ozel hastane ve devlet hastaneleri kabul etmiyo zaten takip icin normal hasta olsam ayse hanimi arayipta rahatsiz etmezdim

Allah kolaylaştırsın hayırlı kapılar açsın Can'ım. Yürekten duam senin için.

Bu derdinin arasında bişey sorsam? Benim ilk test 4 ağustos, ikinci test 6 ağustos. İlk usg randevusunu 25 ağustosa verdiler. Geç değil mi? Seninki nasıldı? Ben Bi an önce rahim içi gebelik olduğu teyit edilsin istiyorum dış gebelik korkum dolayısıyla... Bir de 310 tl ödeyeceksiniz dediler o randevuda. Sen de vermiş miydin?

Allah korktuklarimizdan emin umduklarimiza nail etsin canim tam uc hafta sonrasina randevu veriliyor bende oyle 21gun sonrasina verdilerdi kalp atisi icin randevuyu bu sefer odedim desem yalan olur cunku randevu saatimde muyane olamadim muyaneyi cok gec oldum.kasada kimse kalmamisti ayse hanim bu sefer benden olsun odeme yapmayla ugrasma dedi zaten dunku oyle soguk bastan savar gibi konusup kapatmasi beni bu yuzden cok sasirtti cunku gercekten iyi bir insan anlayisli halimizden anlayan biri hassasiz hepimiz bak dis gebelik korkusu sende bende oglumu daha yeni kaybetmisim bunuda kaybetme korkusu var anlayis bekliyoiruz verdigimiz paraya karsilik

Canını çok sıkma canım sonuçta onlar aldığı paraya bakıyor tedavi bitince işleri bitiyor böylece kanıtlamış oluyorlar..
Bebeğinin ve senin iyi olmana çok sevindim dua et bol bol rabbim sağlıkla doğum yapmanı nasip eder insallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…