Tüp Bebek Merkezleri Şişli Memorial Tüp Bebek Merkezi'nde tedavi görenler

Cnm çok geçmiş olsun , moralini bozma, Allah ın izniyle hiçbirşey olmaz .. Ama kadın doğumcu haklı kendi alanlarıyla ilgili olmadığı için ilacı bölümlünden Alman gerek. Bende kol altı bezesi çıkmıştı , cildiye antibiyotik vermişti , ben tedirgin olunca kadın doğumcunuzs da sorabilirsiniz bunu gebelerde kullanıyoruz demişti .. Bi kutu yetmedi hemde 2. kutu da içtim .. Elhamdulillah Bebişimiz iyi .. İçini ferah tut , doktor tavırlarıyla kendini üzme ...

Evet cnm 21 gün sonraya randevu veriyorlar , çünkü hem kalp hem kese ikisini birlikte görmek istiyorlar ... Bizde muayene ücreti ödemiştik , sonraki muayenelerde de orda DV'm etmek istiyorduk ama Ayşe hoca gebelik takibi yapmadığını belirtip , sebebini ne mantıklı olduğunu düşündüğüm şekilde açıklamıştı ...

Canim idrar yolu iltihabi direk.bebegi etkiliyormus bu yuzden kadin dogum ilac vermesi gerekiyormus zaten.ben diger tedavimle alakali bir sey sormadim aksam.kadin dogum doktoruna gittim.ve bir toz verdi bebege zarar vermicek bisey nefroloji veremiyo mus verseydi zaten aramazdim.takilmiyorum.artik is olacagina variyor

Yaptim canim negatif
Yaa canım inan allaha okadar uzuldumki persembe gününden beri sen aklimdaydin yemin ederim ama bir türlü elim gitmedi mesaj atıp soriym test sonucunu biz nedesek ne söylesek ateş düştüğü yeri yakıyor biliyorum ama üzülme rabbimin hazinesi okadar buyuk ki verse veremezmiydi demekki böyle uygun gordu
Hasbinallah ve nigmel vekil
Rabbim oğluna şifasını kendi katından lutuf ve keremiyle ihsan etsin
Sanırım erkekti dime evladın
Allah buyuktur

Canim rabbim senin vede bebeğinin yar ve yardımcısı olsun insallah rabbim Şafi adıyla sana ve bebegine şifa versin vede rabbim den şifa bekleyen bütün kullarına şifa versin insallah
Canim sen okadar haklisin ki doktorlar konusunda kimsenin parasını pulunu istemiyoruz nazlanip nazimizida çekmelerini istemiyoruz tek istediğimiz iki tatlı dil ve işlerini yapmaları bizim ne zorluklarla bu bebekleri istediklerimizi bunun için maddi ve manevi neler çektiklerimızı asla ve asla anlayamazlar 31 yaşındayım saçımda siyah saç kalmadı bu uğurda 12 yildır neler çektigimi doktorlar anlayamaz anca biz burdaki insanlar birbirimizi anlarız oda elimizden birbirimiz için hayır duasından baska birsey gelmiyor

Canim Allah razi olsun dua muminin en guclu silahi ve bu birde musluman kardesi tarafindan yapiliyor daha ne isyeyebilirizki rabbim hepimize saglikli hayirli akilli uzun omurlu evlatlar versin sifasini uzerimizden eksiltmesin insallah

Peki kaç yumurtanız çıkmıştı acaba
12 tane çıktı biri boş kalan 11 oldu 6 tanesi güzel gelişti dondurulmuş bile kalmıştı yani hatta bu gebeliğim dondurulmuş ile oldu hamdolsun...sıkıntı yapmayın önemli olan çok olması değil kaliteli olması

İnşallah çok teşekkürler bebeğiniz sağlıkla büyüsün

Hımmm anladım cnm , peki bişi sorcam sen gebelik takibini Ayşe hocaya mı devam ediyorsun , artık gebelik takibi yapıyor mı ysni ?.. Bide bişi sorcam idrar yoları iltihabı Nasıl kendini belli etti , bende de olursa bileyim diye soruyorum da

Ben ozel hastayim derken tansiyon ve bobrek hastasiyim sejiz ay once bir dogumum oldu bebegim dokuzgun yasayip olunce ayse hanim ayda bir takip icin olur dedi zaten perinatolojite ben gitmej zorundayim sadece icim rahat etsin dite ayse hanima knt gidecejtim idrarimda renk ve koku degisimi vardi idrar tahlilindede 4+cikinca cok yukaek dedi doktor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…