Kizlar idrar yolu iltihabi olmusum nefroloji doktorum bebegimi bile kaybedebilecegimi soyledi kadin dogumcunu ara ne ilac onerirse onu kullan dedi ayse hanimi aradim ulasamadim hemsire mail at ayse hanim size doner dedi aksama kadar bekledim ve nasil bekledim bir Allah birde ben bilirim daha onceki bebegimide kaybedibce buda son sansim olunca sizler beni cok iyi anlarsiniz esim gwldi saat 7.30du ozel bir hastaneye gidelim artik napalim dedim biz gidiyorduk ayse hanim aradi aynen su sekilde bize test sonuclarinizi gondermissiniz ama ben size ilac oneremem dahiliye veya nefrolog onerir biz uygunmu diye size soyleriz dedim doktorum sizi aramami onlarin ilac veremiceni soyledi birsey yapamam gebelik takibi yapmiyorum.ben dedi ve kapatti ki ben daha yeni hastanedeydim knt icinde bu hafta beni cagirmisti cok ilgili alakali biriyken bu sekil davranmasi vede bebegimi kaybetme tehlikem varken beni cok uzdu ve kirdi hic insan taniyamamisim dedim ve gebelik takibim icinde ayda bir knt cagirdi konustuk ozel bir hasta oldugum icin sizce ben artik oraya gitmelimiyim doktoru kotulemiyorum sakin tedavidekiler yalnis anlamasin ama bana o saatte o sekilde konusmasi zoruma gitti ozel ilgi alakada beklemiyordum bir ilac ismi sadece
Allah kolaylaştırsın hayırlı kapılar açsın Can'ım. Yürekten duam senin için.
Bu derdinin arasında bişey sorsam? Benim ilk test 4 ağustos, ikinci test 6 ağustos. İlk usg randevusunu 25 ağustosa verdiler. Geç değil mi? Seninki nasıldı? Ben Bi an önce rahim içi gebelik olduğu teyit edilsin istiyorum dış gebelik korkum dolayısıyla... Bir de 310 tl ödeyeceksiniz dediler o randevuda. Sen de vermiş miydin?
Canim idrar yolu iltihabi direk.bebegi etkiliyormus bu yuzden kadin dogum ilac vermesi gerekiyormus zaten.ben diger tedavimle alakali bir sey sormadim aksam.kadin dogum doktoruna gittim.ve bir toz verdi bebege zarar vermicek bisey nefroloji veremiyo mus verseydi zaten aramazdim.takilmiyorum.artik is olacagina variyorCnm çok geçmiş olsun , moralini bozma, Allah ın izniyle hiçbirşey olmaz .. Ama kadın doğumcu haklı kendi alanlarıyla ilgili olmadığı için ilacı bölümlünden Alman gerek. Bende kol altı bezesi çıkmıştı , cildiye antibiyotik vermişti , ben tedirgin olunca kadın doğumcunuzs da sorabilirsiniz bunu gebelerde kullanıyoruz demişti .. Bi kutu yetmedi hemde 2. kutu da içtim .. Elhamdulillah Bebişimiz iyi .. İçini ferah tut , doktor tavırlarıyla kendini üzme ...
Evet cnm 21 gün sonraya randevu veriyorlar , çünkü hem kalp hem kese ikisini birlikte görmek istiyorlar ... Bizde muayene ücreti ödemiştik , sonraki muayenelerde de orda DV'm etmek istiyorduk ama Ayşe hoca gebelik takibi yapmadığını belirtip , sebebini ne mantıklı olduğunu düşündüğüm şekilde açıklamıştı ...
Yaptim canim negatifdrkumut canım test yaptın mı? Bugün değil miydi günün?
Ne desem bilemedim... Allah yavruna şifasını tez Zaman'da göndersin inşaallah. Umudunu ve duanı kaybetme...Yaptim canim negatif
Yaa canım inan allaha okadar uzuldumki persembe gününden beri sen aklimdaydin yemin ederim ama bir türlü elim gitmedi mesaj atıp soriym test sonucunu biz nedesek ne söylesek ateş düştüğü yeri yakıyor biliyorum ama üzülme rabbimin hazinesi okadar buyuk ki verse veremezmiydi demekki böyle uygun gorduYaptim canim negatif
Canim rabbim senin vede bebeğinin yar ve yardımcısı olsun insallah rabbim Şafi adıyla sana ve bebegine şifa versin vede rabbim den şifa bekleyen bütün kullarına şifa versin insallahKizlar idrar yolu iltihabi olmusum nefroloji doktorum bebegimi bile kaybedebilecegimi soyledi kadin dogumcunu ara ne ilac onerirse onu kullan dedi ayse hanimi aradim ulasamadim hemsire mail at ayse hanim size doner dedi aksama kadar bekledim ve nasil bekledim bir Allah birde ben bilirim daha onceki bebegimide kaybedibce buda son sansim olunca sizler beni cok iyi anlarsiniz esim gwldi saat 7.30du ozel bir hastaneye gidelim artik napalim dedim biz gidiyorduk ayse hanim aradi aynen su sekilde bize test sonuclarinizi gondermissiniz ama ben size ilac oneremem dahiliye veya nefrolog onerir biz uygunmu diye size soyleriz dedim doktorum sizi aramami onlarin ilac veremiceni soyledi birsey yapamam gebelik takibi yapmiyorum.ben dedi ve kapatti ki ben daha yeni hastanedeydim knt icinde bu hafta beni cagirmisti cok ilgili alakali biriyken bu sekil davranmasi vede bebegimi kaybetme tehlikem varken beni cok uzdu ve kirdi hic insan taniyamamisim dedim ve gebelik takibim icinde ayda bir knt cagirdi konustuk ozel bir hasta oldugum icin sizce ben artik oraya gitmelimiyim doktoru kotulemiyorum sakin tedavidekiler yalnis anlamasin ama bana o saatte o sekilde konusmasi zoruma gitti ozel ilgi alakada beklemiyordum bir ilac ismi sadece
Canim Allah razi olsun dua muminin en guclu silahi ve bu birde musluman kardesi tarafindan yapiliyor daha ne isyeyebilirizki rabbim hepimize saglikli hayirli akilli uzun omurlu evlatlar versin sifasini uzerimizden eksiltmesin insallahCanim rabbim senin vede bebeğinin yar ve yardımcısı olsun insallah rabbim Şafi adıyla sana ve bebegine şifa versin vede rabbim den şifa bekleyen bütün kullarına şifa versin insallah
Canim sen okadar haklisin ki doktorlar konusunda kimsenin parasını pulunu istemiyoruz nazlanip nazimizida çekmelerini istemiyoruz tek istediğimiz iki tatlı dil ve işlerini yapmaları bizim ne zorluklarla bu bebekleri istediklerimizi bunun için maddi ve manevi neler çektiklerimızı asla ve asla anlayamazlar 31 yaşındayım saçımda siyah saç kalmadı bu uğurda 12 yildır neler çektigimi doktorlar anlayamaz anca biz burdaki insanlar birbirimizi anlarız oda elimizden birbirimiz için hayır duasından baska birsey gelmiyor
Yaptim canim negatif
12 tane çıktı biri boş kalan 11 oldu 6 tanesi güzel gelişti dondurulmuş bile kalmıştı yani hatta bu gebeliğim dondurulmuş ile oldu hamdolsun...sıkıntı yapmayın önemli olan çok olması değil kaliteli olmasıPeki kaç yumurtanız çıkmıştı acaba
İnşallah çok teşekkürler bebeğiniz sağlıkla büyüsün12 tane çıktı biri boş kalan 11 oldu 6 tanesi güzel gelişti dondurulmuş bile kalmıştı yani hatta bu gebeliğim dondurulmuş ile oldu hamdolsun...sıkıntı yapmayın önemli olan çok olması değil kaliteli olması
Ayyyy hadi canimm ya cok uuzldumYaptim canim negatif
Canim idrar yolu iltihabi direk.bebegi etkiliyormus bu yuzden kadin dogum ilac vermesi gerekiyormus zaten.ben diger tedavimle alakali bir sey sormadim aksam.kadin dogum doktoruna gittim.ve bir toz verdi bebege zarar vermicek bisey nefroloji veremiyo mus verseydi zaten aramazdim.takilmiyorum.artik is olacagina variyor
Ben ozel hastayim derken tansiyon ve bobrek hastasiyim sejiz ay once bir dogumum oldu bebegim dokuzgun yasayip olunce ayse hanim ayda bir takip icin olur dedi zaten perinatolojite ben gitmej zorundayim sadece icim rahat etsin dite ayse hanima knt gidecejtim idrarimda renk ve koku degisimi vardi idrar tahlilindede 4+cikinca cok yukaek dedi doktorHımmm anladım cnm , peki bişi sorcam sen gebelik takibini Ayşe hocaya mı devam ediyorsun , artık gebelik takibi yapıyor mı ysni ?.. Bide bişi sorcam idrar yoları iltihabı Nasıl kendini belli etti , bende de olursa bileyim diye soruyorum da
Ben hergun idrar testi yaptim negatif cukti kanda pozitifi gorduk uzulme canimAyyyy hadi canimm ya cok uuzldum(( bende dun idrar testi yaptim negatif cikti
Bemnde 7.günümde öğlen yağtım yarım saat 1 saat sonra açık pembe 2.çizgim silik şekilde belirdi.daha önceki yıllarda hiç böle bişiy yaşamamştm testte... sizzceeBen hergun idrar testi yaptim negatif cukti kanda pozitifi gorduk uzulme canim
Canim insallah senin kanda pozitif olur.Ayyyy hadi canimm ya cok uuzldum(( bende dun idrar testi yaptim negatif cikti
Pozitiftir bence canim 2.cizgi ciktiysaBemnde 7.günümde öğlen yağtım yarım saat 1 saat sonra açık pembe 2.çizgim silik şekilde belirdi.daha önceki yıllarda hiç böle bişiy yaşamamştm testte... sizzcee
İlk 5.10 dk çıkmadı diye kenarda bıraktım üzerinden 1 saate yakın geçti atayım artık dedim 2.çizgi açık pembe ve siliktii..ama üzeeindem 1 saat geçtii kiiPozitiftir bence canim 2.cizgi ciktiysa
İlk gebeligimde silik cikmisti benimde insallah pozitiftir canimBemnde 7.günümde öğlen yağtım yarım saat 1 saat sonra açık pembe 2.çizgim silik şekilde belirdi.daha önceki yıllarda hiç böle bişiy yaşamamştm testte... sizzcee
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?