Tüp Bebek Merkezleri Şişli Memorial Tüp Bebek Merkezi'nde tedavi görenler

Yani tamam silik te.1 saat sonra çıktı yaa hanii o düşündürüyor beni
Can'ım ben sabah namaza kalktığımda yapmıştım negatifti. Yattım kalktım baktım silik çizgi. Bi tane daha yaptım ikindi gibi. Bu sefer hemen çıktı silik çizgi. İnşaallah vardır sende de.

Can'ım ben sabah namaza kalktığımda yapmıştım negatifti. Yattım kalktım baktım silik çizgi. Bi tane daha yaptım ikindi gibi. Bu sefer hemen çıktı silik çizgi. İnşaallah vardır sende de.
İnşallah vardırrr ..hepimizin olsun herkesin olsunn hep olsun inşallahh..ben bidaha yapmadım açıkcası yıllar sonra ilk silikte olsa pozitif testim olduu buna bile seviniyorum

Kizlar meraba...RAbbim hepimizin yardımcısı olsun inşallah. ..en kısa zamanda hepimize hayirli evlatlar nasip etsin..bu siteyi buldugum icin mutluyum bizi en iyi biz anlariz..bi sorum olcakti brnde nasipse inşallah eylul ayında tedaviye baslayacagim...bu ay tahlillerimi yaptiracagim yalnız adetim kurban sonrasına geliyi bi on görüşme ve muayene olmam lazim o arada 9 gunluk bir tatil oluyor bu durumda hastanenin sistemini bilen var mi yada islemleri tatile gelen var mi vede ayse hocayı düşünüyorum

Merhabalar. Hayırlı olsun tedavin inşaallah. Tatillerde de merkez devam ediyor ama bütün doktorlar olmuyor. Sadece belli doktorlar orda bütün tatil boyunca. Benim de Ramazan Bayram'ı tatiline denk gelmişti. Normalde Ayşe hoca'nın hastasıyım ama o yoktu. Sevinç hanım vardı onla başlamıştık. Ama tatilden önce ön görüşmede Semra Hoca'yla görüşmüştük ilaç dozunu vs o ayarlamıştı zaten. Sevinç hoca takip yaptı gibi oldu. Tatil bitip Ayşe hoca gelince de onla devam ettik.

Anladım cnm ... Kaybettiğin bebeğin için başın Sağolsun , rabbim sağlıkla bu bebeğini kucağına aldığın günü hayırlısıyla görmeni nasip etsin inşallah

Hadi insaallah ya bende boyle avutuyorum kendimi( en iyisi kan tahlilini beklemek bende belirtide yok aslinda herseyin hayirlisi

Belirti arama ruyass47 ben de sonucu öğrendikten sonra bile belirti olmadı , sadece ileri aşamalarda göğsüm hassaslaşmıştı o kadar , belirtiye takılma yani senin bgn kaçıncı günün ?. Test günü idrarsa çıkmayıp kanda çıkan örnekler bile varrrrr ...

bu sözlerin aynısını ben de bir ebeden duymuştum

Arkadaslar Merhaba c.tesi opuda 3 yumurtam toplanmıştı. Bugün telefon geldi sadece tek yumurtamız döllenmiş, dua edin lütfen sağlıcakla bölünsün, transferim olsun, sımsıkı tutunsun embriyom. Cok yoruldum artık

inşallah rkadaşım rabbimden sadece hayırlı olanı iste en hayırlısını

Allah yardımcın olsun canım rabbim o tek embriyo ile sana hayırlı sağlıklı bir evlat nasip etsin insallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…