- 25 Temmuz 2016
- 170
- 167
- 103
Yani tamam silik te.1 saat sonra çıktı yaa hanii o düşündürüyor beniİlk gebeligimde silik cikmisti benimde insallah pozitiftir canim
Can'ım ben sabah namaza kalktığımda yapmıştım negatifti. Yattım kalktım baktım silik çizgi. Bi tane daha yaptım ikindi gibi. Bu sefer hemen çıktı silik çizgi. İnşaallah vardır sende de.Yani tamam silik te.1 saat sonra çıktı yaa hanii o düşündürüyor beni
İnşallah vardırrr ..hepimizin olsun herkesin olsunn hep olsun inşallahh..ben bidaha yapmadım açıkcası yıllar sonra ilk silikte olsa pozitif testim olduu buna bile seviniyorumCan'ım ben sabah namaza kalktığımda yapmıştım negatifti. Yattım kalktım baktım silik çizgi. Bi tane daha yaptım ikindi gibi. Bu sefer hemen çıktı silik çizgi. İnşaallah vardır sende de.
Merhabalar. Hayırlı olsun tedavin inşaallah. Tatillerde de merkez devam ediyor ama bütün doktorlar olmuyor. Sadece belli doktorlar orda bütün tatil boyunca. Benim de Ramazan Bayram'ı tatiline denk gelmişti. Normalde Ayşe hoca'nın hastasıyım ama o yoktu. Sevinç hanım vardı onla başlamıştık. Ama tatilden önce ön görüşmede Semra Hoca'yla görüşmüştük ilaç dozunu vs o ayarlamıştı zaten. Sevinç hoca takip yaptı gibi oldu. Tatil bitip Ayşe hoca gelince de onla devam ettik.Kizlar meraba...RAbbim hepimizin yardımcısı olsun inşallah. ..en kısa zamanda hepimize hayirli evlatlar nasip etsin..bu siteyi buldugum icin mutluyum bizi en iyi biz anlariz..bi sorum olcakti brnde nasipse inşallah eylul ayında tedaviye baslayacagim...bu ay tahlillerimi yaptiracagim yalnız adetim kurban sonrasına geliyi bi on görüşme ve muayene olmam lazim o arada 9 gunluk bir tatil oluyor bu durumda hastanenin sistemini bilen var mi yada islemleri tatile gelen var mi vede ayse hocayı düşünüyorum
Hadi insaallah ya bende boyle avutuyorum kendimiBen hergun idrar testi yaptim negatif cukti kanda pozitifi gorduk uzulme canim
Canim benim sende uzulme herseyde vardir bir hayirCanim insallah senin kanda pozitif olur.
Bende hala belirti yok canim onlara takilma insallah pozitiftir sonuda guzel ve hayirli olurHadi insaallah ya bende boyle avutuyorum kendimi( en iyisi kan tahlilini beklemek bende belirtide yok aslinda herseyin hayirlisi
Ben ozel hastayim derken tansiyon ve bobrek hastasiyim sejiz ay once bir dogumum oldu bebegim dokuzgun yasayip olunce ayse hanim ayda bir takip icin olur dedi zaten perinatolojite ben gitmej zorundayim sadece icim rahat etsin dite ayse hanima knt gidecejtim idrarimda renk ve koku degisimi vardi idrar tahlilindede 4+cikinca cok yukaek dedi doktor
Hadi insaallah ya bende boyle avutuyorum kendimi( en iyisi kan tahlilini beklemek bende belirtide yok aslinda herseyin hayirlisi
bu sözlerin aynısını ben de bir ebeden duymuştumNe kadar mantıklı bir doktormuş.normal olsun diye diretme neymiş!!bak canım normal doğum anbe için çok iyi ama bebek için tehlikesi daha fazla sezeryanda ise bebek için tehlike azdır anne için biraz daha zor farkı bu benim araştırdığımda vardığım sonuç sen de araştır.net elinin altında.
aminnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn tez zamanda inşallahhhŞu anda okunan ezanların yüzü suyu hürmetine rabbim isteyen her kuluna hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin
inşallah rkadaşım rabbimden sadece hayırlı olanı iste en hayırlısınıArkadaslar Merhaba c.tesi opuda 3 yumurtam toplanmıştı. Bugün telefon geldi sadece tek yumurtamız döllenmiş, dua edin lütfen sağlıcakla bölünsün, transfer olsun, bana sımsıkı tutunsun embriyom. Cok yoruldum artık
Temennim duam o yönde canım ama gönül istiyor. Takdir Rabbimininşallah rkadaşım rabbimden sadece hayırlı olanı iste en hayırlısını
Allah yardımcın olsun canım rabbim o tek embriyo ile sana hayırlı sağlıklı bir evlat nasip etsin insallahArkadaslar Merhaba c.tesi opuda 3 yumurtam toplanmıştı. Bugün telefon geldi sadece tek yumurtamız döllenmiş, dua edin lütfen sağlıcakla bölünsün, transferim olsun, sımsıkı tutunsun embriyom. Cok yoruldum artık
Saol canimm insaallah hamileligin sorunsuz saglikla gecer bebegini kucagina saglikla alirsin insaallah.Bende hala belirti yok canim onlara takilma insallah pozitiftir sonuda guzel ve hayirli olur
İnşallah canım güzel haberler alirsin testte takılma asıl kannonemli biliyorsunmuhip Saolun canlar valla moral oldunuz hep belirti aradim kendimde:))) yarin kan tahlili verecem heyecan korku stres coook :)
Aminn insallah canim benimAllah yardımcın olsun canım rabbim o tek embriyo ile sana hayırlı sağlıklı bir evlat nasip etsin insallah
Canımmmm insallah pozitif sonuc alirsin, saglicakla kucagina alacagin hamilelik nasip etsin Rabbimmuhip Saolun canlar valla moral oldunuz hep belirti aradim kendimde:))) yarin kan tahlili verecem heyecan korku stres coook :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?