- 5 Şubat 2011
- 1.065
- 705
- 133
@muhip Saolun canlar valla moral oldunuz hep belirti aradim kendimde:))) yarin kan tahlili verecem heyecan korku stres coook :)
Tutunma kanamasi olabilir mi bitanem? Aktif kanama mi nasil canim?Kizlar adet oldum ama daha test gunum yarin. Anlam veremiyorum test gununden once adet olan var mi ?
Evet aktifTutunma kanamasi olabilir mi bitanem? Aktif kanama mi nasil canim?
Tmm sen şimdiden korkup panik olma dinlen uzan zaten yarın test yapıcanEvet aktif
Uzaniyorum ama hic umudum yokTmm sen şimdiden korkup panik olma dinlen uzan zaten yarın test yapıcan
Rabbim ol demişse olmuştur inşallah
Allahtan umut kesilmez canım yaa inşallah tutmuştur bu ilk denemen mi canimUzaniyorum ama hic umudum yok
Kuzum ustune görüyor olabilir misin? Uzulme du bakalim. Sabah ola hayrolaEvet aktif
Doktorunla konuşsan mı acaba Can'ım? Belki Progestan ampül falan verir???Uzaniyorum ama hic umudum yok
Bende hala belirti yok canim onlara takilma insallah pozitiftir sonuda guzel ve hayirli olur
Uzulmemeye calisiyorum 2 gun ruh gibi gezdim.yapucak bisey yok zamani gelmemisCanim benim sende uzulme herseyde vardir bir hayir
Canim igne ol progestan 2 ampul hep oyle diyorlar test gununden once kanama olursa.ara doktorunla konus.insallah adet degildir canimEvet aktif
Ben kacirdimmi senin sonuc negarifmi cikti canimUzulmemeye calisiyorum 2 gun ruh gibi gezdim.yapucak bisey yok zamani gelmemis
Ikinci transferim dondurulmus embriyoydu 4aa kalitedeydiAllahtan umut kesilmez canım yaa inşallah tutmuştur bu ilk denemen mi canim
Sabah kan tahlili yapacam zaten doktorlarla gorusurum negatif cikarsa zaten igneye de gerek kalmayacakDoktorunla konuşsan mı acaba Can'ım? Belki Progestan ampül falan verir???
Yarin test gunum ama bugun adet oldum ne oldugunu anlayamadim leke seklindede degil baya aktif geliyorBen kacirdimmi senin sonuc negarifmi cikti canim
Evet canim yarin tahlil yaptirac zaten belkide zamani gelmemis demek ki kismet canim Allah tez zamanda yuzumuzu guldursun.Canim igne ol progestan 2 ampul hep oyle diyorlar test gununden once kanama olursa.ara doktorunla konus.insallah adet degildir canim
İlaclari birakmadan adet olunmaz diyorlar amaYarin test gunum ama bugun adet oldum ne oldugunu anlayamadim leke seklindede degil baya aktif geliyor
Evet canim negatif oldu benim.zaten soylemis semra hoca cok umutlanmasin iyi degil embriyo diye.ama umutlaniyosun iste yinede.agladim durdum.tekrar denicez napalim insallah bi gun benimde pozitif olurBen kacirdimmi senin sonuc negarifmi cikti canim
InEvet canim negatif oldu benim.zaten soylemis semra hoca cok umutlanmasin iyi degil embriyo diye.ama umutlaniyosun iste yinede.agladim durdum.tekrar denicez napalim insallah bi gun benimde pozitif olur
İnşallah canım neden olmasın bak bi oğlun var inşallah yine olur sağlıklı olur allahın izniyle de kardeşine şifa olurEvet canim negatif oldu benim.zaten soylemis semra hoca cok umutlanmasin iyi degil embriyo diye.ama umutlaniyosun iste yinede.agladim durdum.tekrar denicez napalim insallah bi gun benimde pozitif olur
Bende oyle diye biliyorum ilaclardan dolayi negatif bile olsa hemen adet gorulmuyorİlaclari birakmadan adet olunmaz diyorlar ama
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?