Tüp Bebek Merkezleri Şişli Memorial Tüp Bebek Merkezi'nde tedavi görenler

Kizlar adet oldum ama daha test gunum yarin. Anlam veremiyorum test gununden once adet olan var mi ?

Canim igne ol progestan 2 ampul hep oyle diyorlar test gununden once kanama olursa.ara doktorunla konus.insallah adet degildir canim
Evet canim yarin tahlil yaptirac zaten belkide zamani gelmemis demek ki kismet canim Allah tez zamanda yuzumuzu guldursun.

Evet canim negatif oldu benim.zaten soylemis semra hoca cok umutlanmasin iyi degil embriyo diye.ama umutlaniyosun iste yinede.agladim durdum.tekrar denicez napalim insallah bi gun benimde pozitif olur
In
Evet canim negatif oldu benim.zaten soylemis semra hoca cok umutlanmasin iyi degil embriyo diye.ama umutlaniyosun iste yinede.agladim durdum.tekrar denicez napalim insallah bi gun benimde pozitif olur
İnşallah canım neden olmasın bak bi oğlun var inşallah yine olur sağlıklı olur allahın izniyle de kardeşine şifa olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…