Bende oyle diye biliyorum ilaclardan dolayi negatif bile olsa hemen adet gorulmuyorİlaclari birakmadan adet olunmaz diyorlar ama
Bende oyle diye biliyorum ilaclardan dolayi negatif bile olsa hemen adet gorulmuyorİlaclari birakmadan adet olunmaz diyorlar ama
Evet canim 4 yasinda cok yakisikli bir erkek.allahim yavruma merhamet etsin insallahYaa canım inan allaha okadar uzuldumki persembe gününden beri sen aklimdaydin yemin ederim ama bir türlü elim gitmedi mesaj atıp soriym test sonucunu biz nedesek ne söylesek ateş düştüğü yeri yakıyor biliyorum ama üzülme rabbimin hazinesi okadar buyuk ki verse veremezmiydi demekki böyle uygun gordu
Hasbinallah ve nigmel vekil
Rabbim oğluna şifasını kendi katından lutuf ve keremiyle ihsan etsin
Sanırım erkekti dime evladın
Allah buyuktur
Amin onun temiz günahsız bedenine şifa versin insallhEvet canim 4 yasinda cok yakisikli bir erkek.allahim yavruma merhamet etsin insallah
Canim kanamam durdu kirmiziydi kahverengiye donustukten sonra durdu sukur. Birazdan kan vermeye gidicem.@ ruyass47 canım yazılarını şimdi gördüm insallah kanamam geçmiştir kan verdin mi guzel haberler bekliyoruz senden
Yaaa çok sevindim hadi insallah pozitif sonucu alirsin canım yaz muhakkak seni takip ediyorum ben:))))Canim kanamam durdu kirmiziydi kahverengiye donustukten sonra durdu sukur. Birazdan kan vermeye gidicem.
InsaAllah guzel haberlerini bekliyoruz canımCanim kanamam durdu kirmiziydi kahverengiye donustukten sonra durdu sukur. Birazdan kan vermeye gidicem.
Çok sevindimmmm. Hadi hayırlı haberle gel inşaallah. Bizi merakta bırakmaCanim kanamam durdu kirmiziydi kahverengiye donustukten sonra durdu sukur. Birazdan kan vermeye gidicem.
Allah şifa versin, tez zamanda evladınızı sağlıkla alın kucağınıza inşaallahYaaa çok sevindim hadi insallah pozitif sonucu alirsin canım yaz muhakkak seni takip ediyorum ben:))))
Bizde bugün eşim ameliyat olacak 3 4 ayw bekleyeceğiz olmadı tekrar tüp için memorial a gelirim sanırım
Amin canim cok tesekkurler ederimAllah şifa versin, tez zamanda evladınızı sağlıkla alın kucağınıza inşaallah
Canim inaki gece hep aklimdaydin inşallah pozitif sonuç alirsin da bizleri sevindirirsinCanim kanamam durdu kirmiziydi kahverengiye donustukten sonra durdu sukur. Birazdan kan vermeye gidicem.
Ayyy ben senden daha heycanlıyım elim telefonda allah yardımcın olsun canimmAllah razi olsun hepinizden Allah cabalarimizi bosa cikarmasin yuzlerimizi guldursun insaallah. 1:30 da sonucum cikacak insaallah guze habrlr vrbilirm
InsaAllah bitanemmmm ♥♥♥Allah razi olsun hepinizden Allah cabalarimizi bosa cikarmasin yuzlerimizi guldursun insaallah. 1:30 da sonucum cikacak insaallah guze habrlr vrbilirm
Allah sifa versin canim benim insaallahh sizlerde guzel sonuclar alirsiniz.Yaaa çok sevindim hadi insallah pozitif sonucu alirsin canım yaz muhakkak seni takip ediyorum ben:))))
Bizde bugün eşim ameliyat olacak 3 4 ayw bekleyeceğiz olmadı tekrar tüp için memorial a gelirim sanırım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?