Amin canim aminnn insallahAllah sifa versin canim benim insaallahh sizlerde guzel sonuclar alirsiniz.
inşallah canım en hayırlısı olur mevlam neylerse güzel eylerEvet canim negatif oldu benim.zaten soylemis semra hoca cok umutlanmasin iyi degil embriyo diye.ama umutlaniyosun iste yinede.agladim durdum.tekrar denicez napalim insallah bi gun benimde pozitif olur
varikosel ameliyatını hangi doktor istedi sizden bizim ameliyatı ayşe hoca gereksiz gördüKızlar günaydın bugün 5 ten sonra eşim varikosel ameliyati olacak rica etsem dua edermisiniz lütfen iyi geçsin
Allah razi olsun hepinizden Allah cabalarimizi bosa cikarmasin yuzlerimizi guldursun insaallah. 1:30 da sonucum cikacak insaallah guze habrlr vrbilirm
amin canım inşallah seninde sonucun pozitif çıkar merakla bekliyoruzAllah sifa versin canim benim insaallahh sizlerde guzel sonuclar alirsiniz.
ben de merakla bekliyorum hadi inşallahhhhamin canım inşallah seninde sonucun pozitif çıkar merakla bekliyoruz
canım heyecanla sonucunu bekliyorum .pozitif de mutlu et biziAllah razi olsun hepinizden Allah cabalarimizi bosa cikarmasin yuzlerimizi guldursun insaallah. 1:30 da sonucum cikacak insaallah guze habrlr vrbilirm
canım üzüldüm insan umutlanıyor ve negatifi alınca gerçekten çok yıkılıyor.ama yılmıycaz olana kadar....inşallah olucak seninde üzülme lütfen..sabretmemiz lazım biraz daha sanırımArkadaslar sonuc negatif
Canim benimm cok uzuldumArkadaslar sonuc negatif
Aynen canim benim Allah ol demiyince olmuyor iste kismet nasip yilmak yok yola devam biz elimizden geleni yapacaz Allah nasip ederse olacak insaallah.canım üzüldüm insan umutlanıyor ve negatifi alınca gerçekten çok yıkılıyor.ama yılmıycaz olana kadar....inşallah olucak seninde üzülme lütfen..sabretmemiz lazım biraz daha sanırım
Kismettt yapacak birsey yok Allah a sukurler olsun ki dondurulmuslarim var biraz dinlendiktensonra tekrar denememizi yapacaz Allah in izni ile. Sende son durum neCanim benimm cok uzuldumRabbim sabrını versin kuzum. Ama pes etmek yok. Rabbim imkam veriyorsa ihtimal var demektir bitanem
Sabahtan beri heyecan ve umutla bekliyordum inan. Allah her işini hikmetli yapar mutlaka senin için daha güzel olacak ilerde. İyi ki böyle olmuş diyeceksin. O günler yakın olsun inşaallahKismettt yapacak birsey yok Allah a sukurler olsun ki dondurulmuslarim var biraz dinlendiktensonra tekrar denememizi yapacaz Allah in izni ile. Sende son durum ne
Canim yarin kalan tek embriyomun bilgisini alicaz bolunme vs. Umarim transfer olabilecek seviyeye gelebilir miniğimKismettt yapacak birsey yok Allah a sukurler olsun ki dondurulmuslarim var biraz dinlendiktensonra tekrar denememizi yapacaz Allah in izni ile. Sende son durum ne
Kismettt yapacak birsey yok Allah a sukurler olsun ki dondurulmuslarim var biraz dinlendiktensonra tekrar denememizi yapacaz Allah in izni ile. Sende son durum ne
Canim yaaa allah yerinı doldursün insalah bak ne güzel donmuşlarin var yine denersin inşallah pes etmek yok allah sabredenlerle beraberdır canım bu embriyonun kalitesi neydiArkadaslar sonuc negatif
Insaallahhh herseyyy guzell olacakk Allah emeklerinizi bosa cikarmasin.Canim yarin kalan tek embriyomun bilgisini alicaz bolunme vs. Umarim transfer olabilecek seviyeye gelebilir miniğimdua ile bekliyorum
Aynen canim saol. Canim en iyi embriyo oldugunu soylediler cok guzel cozulmus cok iyi durumda dediler 4aa ymis ben tam anlamiyorum oyle dediler.Canim yaaa allah yerinı doldursün insalah bak ne güzel donmuşlarin var yine denersin inşallah pes etmek yok allah sabredenlerle beraberdır canım bu embriyonun kalitesi neydi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?