Tüp Bebek Merkezleri Şişli Memorial Tüp Bebek Merkezi'nde tedavi görenler

kızlar sevinç hocada takiplerini yaptıran var mı ? ayşe hoca yoğun oluyo malesef sevinç hanıma veriyolar randevularımı. nasıl sizce memnun musunuz ?

canım üzüldüm insan umutlanıyor ve negatifi alınca gerçekten çok yıkılıyor.ama yılmıycaz olana kadar....inşallah olucak seninde üzülme lütfen..sabretmemiz lazım biraz daha sanırım
Aynen canim benim Allah ol demiyince olmuyor iste kismet nasip yilmak yok yola devam biz elimizden geleni yapacaz Allah nasip ederse olacak insaallah.

Canim benimm cok uzuldum Rabbim sabrını versin kuzum. Ama pes etmek yok. Rabbim imkam veriyorsa ihtimal var demektir bitanem
Kismettt yapacak birsey yok Allah a sukurler olsun ki dondurulmuslarim var biraz dinlendiktensonra tekrar denememizi yapacaz Allah in izni ile. Sende son durum ne

Kismettt yapacak birsey yok Allah a sukurler olsun ki dondurulmuslarim var biraz dinlendiktensonra tekrar denememizi yapacaz Allah in izni ile. Sende son durum ne
Sabahtan beri heyecan ve umutla bekliyordum inan. Allah her işini hikmetli yapar mutlaka senin için daha güzel olacak ilerde. İyi ki böyle olmuş diyeceksin. O günler yakın olsun inşaallah

Canim yarin kalan tek embriyomun bilgisini alicaz bolunme vs. Umarim transfer olabilecek seviyeye gelebilir miniğim dua ile bekliyorum

Hakkında hayırlısı olsun.sayfayı açarken senin adına çok heyecanlandım.
Nasib değilmiş Rabbim en yakın zamanda sana ve isteyen herkese evlatlarımızı nasib etsin.Amin

Kızlar tedavimin en başında ayşe hocadan randevu almak istemiştim ama izinde olduğu için betül hanımdan randevu almıştım.betül hanımda çok iyi ama aklım kalmasın diye tekrar ayşe hocadan randevu almak istedim ama doluymuş.
Bi türlü kısmet olmadı.
Ayşe hoca çokmu yoğun değiştirmesemmi acaba doktorumu?

Canim yaaa allah yerinı doldursün insalah bak ne güzel donmuşlarin var yine denersin inşallah pes etmek yok allah sabredenlerle beraberdır canım bu embriyonun kalitesi neydi
Aynen canim saol. Canim en iyi embriyo oldugunu soylediler cok guzel cozulmus cok iyi durumda dediler 4aa ymis ben tam anlamiyorum oyle dediler.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…