Aynen canim nasip kismet. Amin Allah hepimizin yuzunu guldursun en kisa zamanda.Hakkında hayırlısı olsun.sayfayı açarken senin adına çok heyecanlandım.
Nasib değilmiş Rabbim en yakın zamanda sana ve isteyen herkese evlatlarımızı nasib etsin.Amin
Insaallah canim. Rabbim guzel saglikli hayirli bir evlat nasip etsin sana saglikla kucagina alirsin insaallah.Sabahtan beri heyecan ve umutla bekliyordum inan. Allah her işini hikmetli yapar mutlaka senin için daha güzel olacak ilerde. İyi ki böyle olmuş diyeceksin. O günler yakın olsun inşaallah
Aminn bitanem. Rabbim hepimize nasip etsin insaAllahInsaallahhh herseyyy guzell olacakk Allah emeklerinizi bosa cikarmasin.
Canım umudunu yitirme her şeyin vakti zamanı var zamanı gelmemiş demek ki denemekten vazgeçme zamanı gelince inşallah olacaktırArkadaslar sonuc negatif
Memorial bizde varikosel olduğunu bilemedivarikosel ameliyatını hangi doktor istedi sizden bizim ameliyatı ayşe hoca gereksiz gördüboşuna olmuş dedi
Hayırlısı olsun canım ne yapalım bir daha denersiniz i sallah son olur bir dahakiKismettt yapacak birsey yok Allah a sukurler olsun ki dondurulmuslarim var biraz dinlendiktensonra tekrar denememizi yapacaz Allah in izni ile. Sende son durum ne
Canım iyidir Dr. Olarak ama ben tavırları konuşma tarzından memnun kalmamıştımkızlar sevinç hocada takiplerini yaptıran var mı ? ayşe hoca yoğun oluyo malesef sevinç hanıma veriyolar randevularımı. nasıl sizce memnun musunuz ?
canım aynen bizde de öyle bi durum oldu. eşimin semen analizine hareket biraz yavaş gibi dedi sonra semra hanımda ordaydı kesinlikle öyle bişey yok tamamen normal semen analizi dedi. bide bize ilk görüşmede sizde kromozom problemi olabilir o testleri yapıp gelin isterseniz öyle başlayalım demişti. nerdeyse bu ay başlamıycaktık. semra hanımda o ihtimal çok zor %2,5 dedi kromozom testi önemli değil dedi. öyle yani. yarın randevum yine randevum var sevinç hanımaCanım iyidir Dr. Olarak ama ben tavırları konuşma tarzından memnun kalmamıştım
2 embriyo istiyorum dediğimde senin bir çocuğun var gerek yok dedi bana
Sanane degilmi 3 te bakarım 2 de ayrıca 2.denemem ve yaşımda musait ken
Semra hn.a söylediğim de kabul etmişti 2 embriyo konulmasini böyle saçma yorum yapmamisti:)
Demekki kısmet olmayınca olmuyormuşAynen canim saol. Canim en iyi embriyo oldugunu soylediler cok guzel cozulmus cok iyi durumda dediler 4aa ymis ben tam anlamiyorum oyle dediler.
Aynen canım ben de hiç memnun kalmamıştım açıkçası ama denk gelince yapacak birsey kalmıyor istecanım aynen bizde de öyle bi durum oldu. eşimin semen analizine hareket biraz yavaş gibi dedi sonra semra hanımda ordaydı kesinlikle öyle bişey yok tamamen normal semen analizi dedi. bide bize ilk görüşmede sizde kromozom problemi olabilir o testleri yapıp gelin isterseniz öyle başlayalım demişti. nerdeyse bu ay başlamıycaktık. semra hanımda o ihtimal çok zor %2,5 dedi kromozom testi önemli değil dedi. öyle yani. yarın randevum yine randevum var sevinç hanıma
Su ara kk ya cok girme firsatim olmuyo.
ruyass47 canim gecmis olsun. Insallah dondurulmuslarinla bebegine kavusursun
O Ozmusoz benim bugun adetimin ilk gunu fakat hala randevuya cagiracaklari sekilde bi yogunluk olusmadi. Histeroskopiden sonra da bir ara kanama gecirdik duzenimiz degisti ya sende de adet gordugunde cok yogun olmadi mi?
Bana yarini beklegin yogunlasacak mi bakalim dediler ama yogunlasacaginin gostergesi olan adet sancisi da yok su an.
Anlamadim gitti valla
Benim ilk gunde de yok. En mantiklisi yarin randevu alip gitmek galiba. 2. gunum oluyor.Sadece ilk gün aktif kanamam oldu canım çok yoğun olmadı
En son 400 tl di canımsemra hocadan randevu istesem ne kadar acaba???
Sizin ilk denemeniz micanım aynen bizde de öyle bi durum oldu. eşimin semen analizine hareket biraz yavaş gibi dedi sonra semra hanımda ordaydı kesinlikle öyle bişey yok tamamen normal semen analizi dedi. bide bize ilk görüşmede sizde kromozom problemi olabilir o testleri yapıp gelin isterseniz öyle başlayalım demişti. nerdeyse bu ay başlamıycaktık. semra hanımda o ihtimal çok zor %2,5 dedi kromozom testi önemli değil dedi. öyle yani. yarın randevum yine randevum var sevinç hanıma
Amin canım inşallah rabbim yardimcin olsunKızlar bu arada eşim ameliyattan çıktı çok şükür iyi geçti yarın sabah çıkacağız
İnşallah değerler düzelir cektiklerimize değer
bizim memorialde ilk, normalde ikinci denememiz. sizden neden kromozom testi istediler, sebepsiz miydi sizinkide canm? bide ilkinde embriyo kaliten nasıldı?Sizin ilk denemeniz mi
Bizim ikinci denemeden sonra kromozom testi istediler yaptirdik çok şükür temiz çıktı
Canım biraz zaman sonra oluyo benim cuma gecesi gelmişti peçeteye sadece ertesi gün tam olmuştum ama sonrasında normal zamanlara göre az oldumBenim ilk gunde de yok. En mantiklisi yarin randevu alip gitmek galiba. 2. gunum oluyor.
Senin opu ne zaman canim fazla bisey kalmadi galiba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?