Tüp Bebek Merkezleri Şişli Memorial Tüp Bebek Merkezi'nde tedavi görenler

Super cok sev
Super cok sevindim dondurulmusun cikacagina. Dondurulmuslar insana yeni umut isigi oluyor Allah korusun olumsuz oldugunda.

kadersiz81
canım bende semra hocayı istiyorum ama ek ücret odemedim bencede tedavinin içindedir sonuçta o merkeze herkes hoca için gidiyor.ben çoğu zaman semra hocaya muayene oluyorum para fln demediler hiç.isteyebilirsin bence senin en doğal hakkın.hepimiz özellikle semra hanım için gidiyoruz merkeze

Arkadaşlar embriyomun bugün 3.ncü günüydü gelişimi yavaş gidiyormuş 6 ya bölünmüş, yarın sabah gelişimi hakkında bilgi verecekler transfere çağırabiliriz dediler. Dua edin lütfen gelişimi devam etsin altın cilegimin 4.gün transferi olursa şansım ne olur bir fikriniz var mi acaba?

bizim memorialde ilk, normalde ikinci denememiz. sizden neden kromozom testi istediler, sebepsiz miydi sizinkide canm? bide ilkinde embriyo kaliten nasıldı?
İlk denemede embriyo 5aa en kalitelisiydi
ikincide 4 ab 3ab di orta kalite
İki denemede de tutmadı
Bende pco var eşim dede değerler düşüktu o dönem
Kromozom bozukluğundan tutmamis olabilir diye istemişlerdi şükür çıkmadı

Eşimde varikosel varmış uroloji Dr. Ü tutmamasinin nedeni muhtemelen budur dedi embriyo döllense dahi kalitesi düşük olduğu için tutunmaz dedi .

inşallah canım doktorumuz bize 1 yıl içinde değerler normale döner dedi gerçi ayşe hoca bakınca çok gereksiz bir ameliyat olmuş demişti
Kaç ay oldu sizin ameliyat olalı tup bebeğe basladiniz mi
Değerleriniz nasıldı ameliyattan önce

Benim fikrim ayşe hoca uroloji Dr. Ü değil gereksiz yorum yapmış bence
Bizim değerlerimiz Çok kötü değildi 16 tane yumurta dollendi en iyi kalite ler tutmadı
Ama varikosel kaliteyi düşürdüğü düşünülürse mantıklı geliyor bana

Kızlar sonucum negatif 0,1 çıktı.ilk denememdi.yaşimda genç yumutamızda iyi gelişmişti..çok üzgünümm neden olmadııı kii sankii hiçç bi neden yokken tek sperm sıkıntımız vardı o da halloldu.benim gibi olanalr bumdan sokraki aşamalarınız neler olduu off çook bağlanmıştım allahım

Varikosel ameliyati herkese iyi gelmiyor canim.bu aklinizda bulunsun benim.esimde oldu sperm sayisi 5milyonun altina dustu ve ben.birkac kisidende bunu duydum gereksiz bir ameliyat dedi sonradan.gittigimiz doktorlar vede tekrarlayan.bir sey tup yapiyosun zaten imci kullaniliyor bende pcoluyum hemde asiri derecede bak bu ikinci gebeligim yinede doktorunuza sorun ama pek onerilmiyor iyi arastirin aklinizda bulunsun

Cok gecmis olsun canim ben ilk iki denemem.negatifti dedim herhalde pozitifi goremicem ucuncu denememem pozitifti dogum bile yaptim malesef bebisim yasamadi sonra tekrar denedim olmadi kendimi topladim yine denedim pozitif sakin kendini birakma zamani gelince olcaktir Allah senin icin.daha hayirli zamanda vetecektir vede cok avantajlisin yasin genc saglik.sorunun.yok benim.gibi sakin moralini bozma en yakin zamanda rabbim hepimizi saglikli hayirli uzun omurlu evlatlar versin

Kizlar bende ilk randevumu aldim cok şükür semra hoca ve ayse hocadan eylul 9unda bu tarihlerde tedaviye baslayan var mi

Canim benim de bi arkadasim var yaşı genc ve kari koca hicbir sıkıntıları yok tup bebek yaptilar tutmadı. ..rabbim ol demeden olmuyor iste inşallah en hayirlu zamanda olacak buna inan..yasinin genc olmasi da cok guzel bir avantaj

Ayy cok heyecanlı inşallah hayırlı bi sekilde gelisimini tamamlar vede kucağına alirsin canim güzel haberlerini bekliyoruz

İnanki sabah elime telefonu aldim mesaj aticaktim sana test yapmadin mi diye sonra araya bişey girdi unuttum canım üzülme kısmet değilmiş rabbim şimdi uygun görmedi ondan demekten başka çare yok bende 23 .. 24 lu yaşlardan beri deniyorum olmuyor rabbim bi dahakine nasip etsin inşallah embriyo kaliten neydi canim

Canim sen ne yaptı igileştinmi inşallah sende bebeğin de iyidir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…