Super cok sevindim dondurulmusun cikacagina. Dondurulmuslar insana yeni umut isigi oluyor Allah korusun olumsuz oldugunda.Canım biraz zaman sonra oluyo benim cuma gecesi gelmişti peçeteye sadece ertesi gün tam olmuştum ama sonrasında normal zamanlara göre az oldum
Bugün semra hocayla randevum vardı çok güzel geçti baya moral verdi beş yumurtam görünüyo hepsi de birbirine yakın değer adetimin 8.günündeyim on on bir civarı boyutları tedaviye olumlı yanıt vermişsin dedi yumurtalarınla 5.güne kadar gideriz dondururuz da dedi ben rezerv azlığım olduğundan çok olumsuzdum yumurtam çıkmaz diye ama Semra hocaya çok güveniyorum çarşamba yine randevum var bakalım artık
Aynen canim hersey kismet nasipDemekki kısmet olmayınca olmuyormuş
Benimde 5aa dediler çok iyi harika felan filan tuttu ama hemen düştü yani kısmet işte herşey olucagini yokmuş
420 tl canım ama burda bi arkadaş tedavinin içinde olduğunu söyledi yani 6250 tl ödenen paranın içindesemra hocadan randevu istesem ne kadar acaba???
allahım çok bekletmesin inşallah sağlıklı hayırlı hamilelik sağlıklı hayırlı doğum sağlıklı hayırlı evlat versinArkadaslar sonuc negatif
inşallah canım hayırlı haberler alırız bizde burdan inşallahCanim yarin kalan tek embriyomun bilgisini alicaz bolunme vs. Umarim transfer olabilecek seviyeye gelebilir miniğimdua ile bekliyorum
inşallah canım doktorumuz bize 1 yıl içinde değerler normale döner dedi gerçi ayşe hoca bakınca çok gereksiz bir ameliyat olmuş demiştiKızlar bu arada eşim ameliyattan çıktı çok şükür iyi geçti yarın sabah çıkacağız
İnşallah değerler düzelir cektiklerimize değer
InsaAllah canim hala haber yokinşallah canım hayırlı haberler alırız bizde burdan inşallah
Peki canım ultrasyondan hemen nasıl anlıyor acaba öyle olacağını bu arada senin adetin ne durumdaSuper cok sev
Super cok sevindim dondurulmusun cikacagina. Dondurulmuslar insana yeni umut isigi oluyor Allah korusun olumsuz oldugunda.
İlk denemede embriyo 5aa en kalitelisiydibizim memorialde ilk, normalde ikinci denememiz. sizden neden kromozom testi istediler, sebepsiz miydi sizinkide canm? bide ilkinde embriyo kaliten nasıldı?
Kaç ay oldu sizin ameliyat olalı tup bebeğe basladiniz miinşallah canım doktorumuz bize 1 yıl içinde değerler normale döner dedi gerçi ayşe hoca bakınca çok gereksiz bir ameliyat olmuş demişti
Varikosel ameliyati herkese iyi gelmiyor canim.bu aklinizda bulunsun benim.esimde oldu sperm sayisi 5milyonun altina dustu ve ben.birkac kisidende bunu duydum gereksiz bir ameliyat dedi sonradan.gittigimiz doktorlar vede tekrarlayan.bir sey tup yapiyosun zaten imci kullaniliyor bende pcoluyum hemde asiri derecede bak bu ikinci gebeligim yinede doktorunuza sorun ama pek onerilmiyor iyi arastirin aklinizda bulunsunKaç ay oldu sizin ameliyat olalı tup bebeğe basladiniz mi
Değerleriniz nasıldı ameliyattan önce
Benim fikrim ayşe hoca uroloji Dr. Ü değil gereksiz yorum yapmış bence
Bizim değerlerimiz Çok kötü değildi 16 tane yumurta dollendi en iyi kalite ler tutmadı
Ama varikosel kaliteyi düşürdüğü düşünülürse mantıklı geliyor bana
Cok gecmis olsun canim ben ilk iki denemem.negatifti dedim herhalde pozitifi goremicem ucuncu denememem pozitifti dogum bile yaptim malesef bebisim yasamadi sonra tekrar denedim olmadi kendimi topladim yine denedim pozitif sakin kendini birakma zamani gelince olcaktir Allah senin icin.daha hayirli zamanda vetecektir vede cok avantajlisin yasin genc saglik.sorunun.yok benim.gibi sakin moralini bozma en yakin zamanda rabbim hepimizi saglikli hayirli uzun omurlu evlatlar versinKızlar sonucum negatif 0,1 çıktı.ilk denememdi.yaşimda genç yumutamızda iyi gelişmişti..çok üzgünümm neden olmadııı kii sankii hiçç bi neden yokken tek sperm sıkıntımız vardı o da halloldu.benim gibi olanalr bumdan sokraki aşamalarınız neler olduu off çook bağlanmıştım allahım
Canim benim de bi arkadasim var yaşı genc ve kari koca hicbir sıkıntıları yok tup bebek yaptilar tutmadı. ..rabbim ol demeden olmuyor iste inşallah en hayirlu zamanda olacak buna inan..yasinin genc olmasi da cok guzel bir avantajKızlar sonucum negatif 0,1 çıktı.ilk denememdi.yaşimda genç yumutamızda iyi gelişmişti..çok üzgünümm neden olmadııı kii sankii hiçç bi neden yokken tek sperm sıkıntımız vardı o da halloldu.benim gibi olanalr bumdan sokraki aşamalarınız neler olduu off çook bağlanmıştım allahım
Ayy cok heyecanlı inşallah hayırlı bi sekilde gelisimini tamamlar vede kucağına alirsin canim güzel haberlerini bekliyoruzkadersiz81
canım bende semra hocayı istiyorum ama ek ücret odemedim bencede tedavinin içindedir sonuçta o merkeze herkes hoca için gidiyor.ben çoğu zaman semra hocaya muayene oluyorum para fln demediler hiç.isteyebilirsin bence senin en doğal hakkın.hepimiz özellikle semra hanım için gidiyoruz merkeze
İnanki sabah elime telefonu aldim mesaj aticaktim sana test yapmadin mi diye sonra araya bişey girdi unuttum canım üzülme kısmet değilmiş rabbim şimdi uygun görmedi ondan demekten başka çare yok bende 23 .. 24 lu yaşlardan beri deniyorum olmuyor rabbim bi dahakine nasip etsin inşallah embriyo kaliten neydi canimKızlar sonucum negatif 0,1 çıktı.ilk denememdi.yaşimda genç yumutamızda iyi gelişmişti..çok üzgünümm neden olmadııı kii sankii hiçç bi neden yokken tek sperm sıkıntımız vardı o da halloldu.benim gibi olanalr bumdan sokraki aşamalarınız neler olduu off çook bağlanmıştım allahım
Canim sen ne yaptı igileştinmi inşallah sende bebeğin de iyidirCok gecmis olsun canim ben ilk iki denemem.negatifti dedim herhalde pozitifi goremicem ucuncu denememem pozitifti dogum bile yaptim malesef bebisim yasamadi sonra tekrar denedim olmadi kendimi topladim yine denedim pozitif sakin kendini birakma zamani gelince olcaktir Allah senin icin.daha hayirli zamanda vetecektir vede cok avantajlisin yasin genc saglik.sorunun.yok benim.gibi sakin moralini bozma en yakin zamanda rabbim hepimizi saglikli hayirli uzun omurlu evlatlar versin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?