Tüp Bebek Merkezleri Şişli Memorial Tüp Bebek Merkezi'nde tedavi görenler

Çok sağolun iyi dilekleriniz için.çok kötüyüm halen ağlıyorym o kadar uğraş didin o emriyonun rahimine koyuluşuna izle hisset her bi belirtiyi ona bağla idrarda çift çizgiyi gör sonuç 0.1 olsun.. çok koydu toparlayamıyorum... 3.gün embriyosu 10 jücreliydi gününe göre öndeydi.4.gün embriyosu diye transfer ettiler 1.kaliteydi.. ama arrık bi önemi yok.3 gün sora adetim kucağıma alamıcağam yavrumun gün gün öylece gidişini izliycem çöpe atıcam ikimizin ilk pırlantasını..çok kötüyüm.. ona ben aylar önce hırkalar herşeyler örmüştüm öylece kaldilar.. tedavim başlamamşken bile. hepm pozitif yaklaştım sakin oldum hep bu günü bekledim ama vermedii rabbim.. uzn oldu çok doluyum

canım çok üzüldüm hayırlısı zamanı var demekki daha toparlıycaksın kendini yeniden deniyceksin inşallah.ilkinde olmadı diye ikincide de olmıycak değil.allahım tez vakitte gönlündekini sana nasip etsin

Aslında Sana böyle yapma ağlama toparlan demem lazım biliyorum ama en iyisin sen doya doya ağla içini dök rahatla sonra yüzünü yıka sonra dua et Rabbim rahmandir rahimdir güç ve kuvvet yalnızca ona iattır kendinide eşinide fazla üzme

canım o özenerek ördüğün el emeğin hırkayı inşallah yavruna giydireceksin.üzülme diyemiyorum 2 gün önce bende zır ağlıyordum anlıyorum seni.ama daha gençsin bedenin sağlıklı rabbim böyle nasip etmiş.zamanı gelmemiş demekki daha.umutsuz olmamamız lazım ki deneyebilelim ve rabbim bize nasip etsin.herşey güzel olacak ama inanmamız lazım

Herkes doğurdu çevremde bi ben kaldımm inançli bi insanım hep dua ettik her gece elele tutuşup allahın isimlerini anıp ta uyuduk.çok bağlanmıştım ben onaa..olmadıı sonradan kanda falan çıkmaz dimi artık ya belkii değer yükselmezmiydi.. 0.1 ne yaa o kadar iğneye o kadar psiklojiye.allahımm.o testmneydi peki idrarda lanet girsin o silik testte !! Normalde hastaneye blgi verlckmş ama bn mersindeyim su an.. kağıtlar da elimde yok ayşe hocaya mj bıraktım bende.. offf ikimiz yaşlanıcaz bayraöda gelenimiz olmıcak gidenimiz olmıcak bi zamanlar şunşar vardı bu onların kızıymış oğluymuş denecek bi varlığımız olmıycak.. çok kötüyüümmmömm

kızlar bugün randevum vardı sevinç hocaya. yumurtaların en büyüğü 19 mm.4 tane büyük saydı galiba. küçüklerde var 12 mm falan. 4 gündür gonal f le cetrotide iğnesinide vuruldum. küçüklerde yetişsin diye heralde. bugün sevinç hanm ovitrelle yi al yarın büyük ihtimal vurulursun cumada toplarız yumrtaları dedi. sonra akşamüstü mesaj geldi. gonal f in dozunu düşürmüşler cetrotide vurulcakmışım. yarın tekrar randevu yazılmış sevinç hnm ve betül hanm a. ikisi beraber mi bakcaklar anlamadım. semra hocaya randevuyu değiştirirler mi acaba bu aşamada? yanlış dozlar vurulupta yumurtaların erken çatlamasından korkuyorumm

çok üzüldüm canım Allah sabır versin. çok bekletmeden rabbim meleğinizi göndersin inşallah

Hayırlısı artik canım dün ameliyatı mızı olduk insallah yükselir olmasada yapacak birsey yok canım saglikta hicbirseyin garantisi yok elbet
Bebeğin hayırlı olsun saglicakla kucagina alirsin insllah

Canım adetim gecikti bu ay güya gidecektim adet olursam semra hanım baksın istiyorum bir sorun var galiba çok ağladım bugün.yine teşekkür ederim canım

Masal perisi 21 canım çok üzgünüm sen de bir müddet üzüleceksin ama seni düzeltecek tek şey yeni tedavi yeni umut .kısmet değilmiş.allahımın yazdığı gün olacak.sabır hepimiz için

Peki canım ultrasyondan hemen nasıl anlıyor acaba öyle olacağını bu arada senin adetin ne durumda
Ultrasonda yuvarlak yuvarlak gorunuyor canim sana da soyluyor bazen. Benim tedavi yatti bazi yumurtalarim onden gidiyormus bu da fazla yumurta toplatamazmis bize.
Bu ay yumurta takibi yapip catlatma ignesi vuracagim bos gecmemek icin. Vardir bir hayir diyorum

Hersey dort dortluk olsa bile tutma ihtimali %50. Insallah bi daha ki sefere. Ben de ilk tedavimde cok umutluydum. Biliyorum insan cok uzuluyor ama geciyor yeni enerjiyle tekrar basliyorsun. Dondurulmusun varsa fazla ara koyma. Yoksa kendini ne zaman hazir hissedersen o zaman basla daha yasin gencmis madem

Aynen canım demekki yumurta çok olunca da sorun oluyormuş aynen her şeyde bir hayır var belki bakarsın bu şekilde olur siz de büyük bi sıkıntı yoktu sanıyorum ki

selam canm banada öyle demişlerdi ama başlattılar benimkini. 11 mm lik önde giden yumurtalar vardı. şu anda 19 mm oldu en büyük, küçükler 12 mm de kaldı. cetroditte iğne vuruluyorum büyükler çatlamasın diye. bilmiyorum ne kadar sağlıklı oldu böyle. az yumurta çıkıcak gibi sanki. hayırlısı inşallah. senin doktorun kim canım?

Canım bu kadar üzme kendini bak yaşın genç insanlar kaç yıllar uğraşıyor biz daha yolun başındayız inşallah bigün bizimde çocuğumuz olucak ama zamanını Allahtan başkası bilemez

İnşallah 2.tedavimde olur diyecek bişiyim yok..Ayse hanimla.konuştuk dosyamı konseyde detaylı inceleyip dönüş yapacaklarnı söyledi... sizlere ne şekilde dönüş yapıldı histeroskopi falanmı olcam yoksa ne olacak...boşluktayım

Aynen canım demekki yumurta çok olunca da sorun oluyormuş aynen her şeyde bir hayır var belki bakarsın bu şekilde olur siz de büyük bi sıkıntı yoktu sanıyorum ki
Semra hn. histeroskopi onerdi rahim kalinligi icin ama sebep belki bu olabilir seklinde yorumladi. Onun disinda Allaha sukur bi problem yok dediler ama kafamin bi kosesinde acaba belirlenemeyen bir problem var mi diyorum hala. Bu ay tam iki sene oldu cocuk icin ugrasmaya baslayali. Zaman cabuk geciyor e yas ta ilerliyor tabi. Valla ben olmazsa da olmaz moduna girmeye basliyorum, negatif alinca hazirlikli olurum en azindan olursa da ekstra sevinc olur iste. Allah baska dert vermesin.

Hadi bakalım histereskopiden sonra denemiş olursun hem de ben de denesem mi diye düşündüm tüpten önce ama benim rezerv sıkıntısı var diye denemedim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…