Tüp Bebek Merkezleri Şişli Memorial Tüp Bebek Merkezi'nde tedavi görenler

Bana aceleniz yoksa diger aya bakalim dediler ben zaten ne kadar ertelesem kardir modundayim biraz cunku cok sikildim bu ilac hastane islerinden.
Ilkonce gonul hanim gordu sonra bi de ameliyatimi yapan dr la yucel beyle gorustum erteleme karari aldik.
Seni baslattilarsa vardir bi bildikleri. Benim yas 37 olunca benden maksimum yumurta elde etmek istemis te olabilirler.
Sana tedaviye baslayalim diyen dr kimdi.
Ben kafamda ufacik soru isareti olursa baska dr la gorusuyorum.

Hadi bakalım histereskopiden sonra denemiş olursun hem de ben de denesem mi diye düşündüm tüpten önce ama benim rezerv sıkıntısı var diye denemedim
Ben ne soyledilerse onu yapiyorum. Ben de istiyodum histeroskopiden sonra dogal yolla denemeyi ama tedaviye baslayalim dediler. Ama bu sefer de yumurtalar izin vermedi :)

Ben ne soyledilerse onu yapiyorum. Ben de istiyodum histeroskopiden sonra dogal yolla denemeyi ama tedaviye baslayalim dediler. Ama bu sefer de yumurtalar izin vermedi :)
Olur olur inşallah en ince ayrıntısına kadar bakıyolar hastanede zaten yapıp da keşke yapmasaydık madem demek daha kötü baştan uyarmaları iyi olmuş

Çok geçmiş olsun canım kaç gün olmuştu iğne kullanmaya başlayalı yani hepsi çöpmu oldu

ilk önce sevinç hanım önde giden yumartalar var erteleyebiliriz kan sonucunada bakalım östrajen yüksekse zaten ertelemek gerek dedi. kan sonucu normal çıkınca başlıyalım dedi hemen başladık. diğer kontrolde semra hnm gördü herşey normal iyi yumurtalar dedi. şimdi tedavinin sonlarına geldikçe bazı yumrtalar geride olunca tedirgin oldum bugün. az yumrta çıkarsa diye. bana hangi doktora randevu yazıyolarsa ki bu genelde sevinç hnm oluyo mesaj geliyo. direk ona muayene oluyorum. ondan çıkınca aklıma takılanları başka doktora hemen girip sorulabilir mi ? sen öyle mi yapıyosun canm?

Olur olur inşallah en ince ayrıntısına kadar bakıyolar hastanede zaten yapıp da keşke yapmasaydık madem demek daha kötü baştan uyarmaları iyi olmuş
Evet aynen oyle. Zaten dedigim gibi hic tedaviye baslayasim yoktu kendimi biraz daha hazir hissederim

Çok geçmiş olsun canım kaç gün olmuştu iğne kullanmaya başlayalı yani hepsi çöpmu oldu
Igne kullanmaya baslamamistim. Adetimin ikinci gunu gittim ultrasonda oyle bi durum gorunce onumuzdeki ayi bekleyelim dediler. Tedavim yarida kesilseydi cok uzulurdum

Semra hoca dediyse sorgulama bence dedigim gibi vardir bi bildikleri. Bir de bende digerlerinden onde giden yumurta sayisi coktu yani en azindan 4-5 yumurtam ziyan olacakti.
Ben ameliyatimi yapan yucel beyden pozitif elektrik aldim ve ona kontrollere gitmek istedim ve kendi dr um olarak benimsedim. Vakit kaybetmeyelim diye gonul hanimla gorusturduler yucel bey ameliyattaydi. Bir de onun fikrini almak icin 2-3 saat bekledim.
Benim drlardan cok agzim yandi dr umu secmek hakkim diye dusunuyorum. Beklemek te problem degil maksat icim rahat olsun.
Ilk girdigim dr gonul hanima da soyledim kusurabakmayin yucel beyin fikrini almadan karar vermiycem size guvenmedigimden degil dedim.
Dr dan dilim cok yandi benim biraz daha arsizim galiba

Canım zaten sanıyorum ki görüştüğümüz doktorlar ne derse desin Semra han ımın onayı olmadan bişey olmuyo mesela bana gönül hanım ilaç yazdı ama mesaj gelmeden ilaçlarınızı eczaneden almayın dediler muhasebeye gittim mesela onlarda öyle dedi mesajdan sonra gelirsiniz dediler o yüzden içim biraz daha rahatlamıştı

Ben ameliyat disinda bi tedavi olmadim memorialda prosedur ne bilmiyorum ama oyle olmasi daha mantikli. Cogu kisi isme geliyor cunku. Benim tedavi bu ay olmasa da sen de dahil herkesin hayirli haberlerini bekliyorum insallah.

Adetim hiç bu kadar gecikmezdi ya strestren ya da kist falan var herhalde.bir de genartta translokasyonu olanlar erken menopoz olur demişlerdi biraz taktım galiba.
Gebelik testi yaptirdiniz mi? Olmaz gibi geliyo tedaviyi beklerken, sorun ne olursa olsun hamile kalan da cok. Insallah oyle biseydir

Tatlım isterse 5aa kalite embriyo olsun isterse çok genç ol zamanı gelmediyse allah ol demediyse olmaz.yeni tedavi planlamazsan bu günler asla geçmez.yeni tedavi yeni umut.yıpratma kendini ne olur.üzülünce keşke olsa hepimizin olurdu ama olmuyor.aksine güçlü ol hadi tatlım.

Canim benim ... imkansız eşimden dolayı da sorun var biz de
Olsun sen yine de eczaneden bi test al. Gecenlerde parkta 48 yasinda bi kadinla tanistim. 1,5 yasinda ikizler var yaninda muhabbet ettik biraz. Ben anneanneleri sanirken meger anneleriymis. Kadinin uniye giden iki oglu var menopoza girmis ve nasil olsa menopozda diye korunmazken ikiz gebelik haberi almis. Dusunsene adet bile gormuyor. Olmaz olmaz diye bisey yok

Haklısın canım yarın alayım

İnşallah hamile çıkarsın ve cektiklerin burda son bulur
Canım sağol güzel dilekleri için.imkansız gibi bir şey hamilelik.5deneme 4yıl yaş 35.çok çile çektim.hele bu ayki stres çok fazla geldi bana .çok zor çok ...allah hepimizi kurtarsın.

Adetim hiç bu kadar gecikmezdi ya strestren ya da kist falan var herhalde.bir de genartta translokasyonu olanlar erken menopoz olur demişlerdi biraz taktım galiba.
canım hiç öyle bişey duymadım.kesin strestendir.hadi bir an önce adet ol da bebişini merakla bekliyorum seni

Canım sağol güzel dilekleri için.imkansız gibi bir şey hamilelik.5deneme 4yıl yaş 35.çok çile çektim.hele bu ayki stres çok fazla geldi bana .çok zor çok ...allah hepimizi kurtarsın.
canım yaşın genç daha hem biliyomusun benim içimde güzel bi his var senin için.lütfen güzel düşün

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…