- 25 Temmuz 2016
- 170
- 167
- 103
Çok sağol tatlım desteğin için.senin sayende hep bir umut doluyor içime.inş kurtuluruz bu sıkıntılardan.canım yaşın genç daha hem biliyomusun benim içimde güzel bi his var senin için.lütfen güzel düşün
Hayırlısı olsun canım...Bence ekip ve hastane olarak doğru tercih.Allah içine sindirsin..bugün semra kahraman ile görüşeceğim kızlar bakalım ne dicek
ayın 24 ü civarı adetimi bekliyorum ama
burayla da görüşeyim kesin kararımı vereceğim hayırlısını nasip etsin yüce rabbim inşallah
Hayırlısı olsun canım...Bence ekip ve hastane olarak doğru tercih.Allah içine sindirsin..
Selam kızlar...Eylül adet tarihim 9 gibi olacak inşallah.Ayşe hoca,2. gün gel demişti..Malum bayramda 12sinde sizce Eylül'de başlamam tedavi sürecini aksatır mı?Ekim'de mi başlasam?
evet canım ürolog değil ancak bakılan değerlere göre olmasanız da olurmuş ben bu değerlerin altında olup da 5 -6 çocuğu olanla bile karşılaştım dedi. biz kasımda olduk açık konuşmak gerekirse yeni verdiğimiz semen örneğine göre morfoloji ve hızda yükselme yerine düşme olmuş zaten öyle bir ameliyat ki bu %33 yukselebilir %33 düşebilir %33 de aynı kalabilirmiş biz şansız tarafta olanız proxeed plus kullanmaya başladık işte bizde doktor verdi tüp bebek tedavisi benim sonbaharda bakalım nasip keşke bi mıcize olsa da kendiliğinden olsaKaç ay oldu sizin ameliyat olalı tup bebeğe basladiniz mi
Değerleriniz nasıldı ameliyattan önce
Benim fikrim ayşe hoca uroloji Dr. Ü değil gereksiz yorum yapmış bence
Bizim değerlerimiz Çok kötü değildi 16 tane yumurta dollendi en iyi kalite ler tutmadı
Ama varikosel kaliteyi düşürdüğü düşünülürse mantıklı geliyor bana
Slm arkadasim benim de eylül 9 da hem ayse hanima hemde semra hanima randevum var cok aksatacagini düşünmüyorum zaten 4 gun tatillerSelam kızlar...Eylül adet tarihim 9 gibi olacak inşallah.Ayşe hoca,2. gün gel demişti..Malum bayramda 12sinde sizce Eylül'de başlamam tedavi sürecini aksatır mı?Ekim'de mi başlasam?
Benim de Ramazan bayramı tatiline denk gelmişti. Hiç aksama olmadı şükür. Ben de senin gibi ertelesem mi diye düşünmüştüm ama başladım ve pozitif sonuç aldım elhamdulillah. Bence ertelemeye gerek yokSelam kızlar...Eylül adet tarihim 9 gibi olacak inşallah.Ayşe hoca,2. gün gel demişti..Malum bayramda 12sinde sizce Eylül'de başlamam tedavi sürecini aksatır mı?Ekim'de mi başlasam?
Canim kaç gün gecikti bu ay adetinÇok şükür adet oldum inşallah bu gecikme nedeni kist falan değildir.randevu alacağım bugün.
Slm arkadasim benim de eylül 9 da hem ayse hanima hemde semra hanima randevum var cok aksatacagini düşünmüyorum zaten 4 gun tatiller
Benimde tedavin o günlere denk geliyor.mutlaka hastanede nöbetçi dr.lar vardır.ilaçlarımız semra hanımın gözetiminde karar verilir diye düşünüyorum.
Slm arkadasim benim de eylül 9 da hem ayse hanima hemde semra hanima randevum var cok aksatacagini düşünmüyorum zaten 4 gun tatiller
Benim de Ramazan bayramı tatiline denk gelmişti. Hiç aksama olmadı şükür. Ben de senin gibi ertelesem mi diye düşünmüştüm ama başladım ve pozitif sonuç aldım elhamdulillah. Bence ertelemeye gerek yok
çok sevindim senin adına.Sağlıkla kucağına alırsın inşallah canım...Senin takibini Ayşe hoca mı yapmıştı peki?Benim de Ramazan bayramı tatiline denk gelmişti. Hiç aksama olmadı şükür. Ben de senin gibi ertelesem mi diye düşünmüştüm ama başladım ve pozitif sonuç aldım elhamdulillah. Bence ertelemeye gerek yok
Amin Allah razı olsun Allah hepimize anne olmayı nasip etsin. Bayram tatilinde Ayşe hoca yoktu. Sevinç Hoca'yla başladık, Ayşe hoca gelince onla devam ettik. Opu'yu Ayşe hoca, transferi Semra hoca yaptıçok sevindim senin adına.Sağlıkla kucağına alırsın inşallah canım...Senin takibini Ayşe hoca mı yapmıştı peki?
Canim hepsi girebiliyo heralde. Ama kendi dr un izinli degilse musaitse onu iste daha rahat edersin.Kızlar benim sanırın bu hafta sonuna kadar opum olacak hangi doktorlar giriyor biliyor musunuz benim sol yumurta lığım rahme yapışıkta
canim hafta ici melih bey yapiyor hafta sonu da sanirim emre bey yapiyor genelde opuyu. Ikisinde de opu olmus biri olarak hicbir sıkıntı yasamadigimi ve ikisinin de yaklasim ve tutumundan memnun kaldigimi soyleyebilirim.Benimde solumda yapisiklik varmis rahmemi bilmiyorum, tedaviye engel degilmis bu durum. Aferdersin sadece iliski ve muayenede aci hissedersin demisti Ayse hoca. InsaAllah bol bol yumurtan toplanir ve dollenir saglicakla canimcimKızlar benim sanırın bu hafta sonuna kadar opum olacak hangi doktorlar giriyor biliyor musunuz benim sol yumurta lığım rahme yapışıkta
Hımm peki teşekkür ederim ultrasonda görüldü bakalım yumurtalarım inşallah hepsi toplanır ve döllenebilircanim hafta ici melih bey yapiyor hafta sonu da sanirim emre bey yapiyor genelde opuyu. Ikisinde de opu olmus biri olarak hicbir sıkıntı yasamadigimi ve ikisinin de yaklasim ve tutumundan memnun kaldigimi soyleyebilirim.Benimde solumda yapisiklik varmis rahmemi bilmiyorum, tedaviye engel degilmis bu durum. Aferdersin sadece iliski ve muayenede aci hissedersin demisti Ayse hoca. InsaAllah bol bol yumurtan toplanir ve dollenir saglicakla canimcim
rica ederim, kac yumurtan varmis canim?Hımm peki teşekkür ederim ultrasonda görüldü bakalım yumurtalarım inşallah hepsi toplanır ve döllenebilir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?