Tüp Bebek Merkezleri Şişli Memorial Tüp Bebek Merkezi'nde tedavi görenler

Canim insallah düzelir bakalım 4 ay sonra testte öğrenecegiz bizde
Evet en iyi spermleri seciyorlar döllenme de oldu ama ilerlemiyor mus gittiğimiz uroloji Dr. Lar hep aynı yorumu yapti
Doğal yoldan hamilelik olmazsa tekrar tüp deneyecegiz bizde

Canım. Embriyondan haber geldimi yazdıysan kacirmis olabilirim merak ettim seni

Canim benim ne kadar uzulme desekte bos biliyorum bende negatif sonucumu aldim cook zorrr Allah ol demeyince olmuyor (((( insaallah dondurulmuslarin vardir tekrar denersin bu arada hemen hemen hepimiz negatif sonuc aldik bu ay. Allah en kisa zamanda nasip etsin cabalarimizi emeklerimizi bosa cikarmasin insaallah.

Canım. Embriyondan haber geldimi yazdıysan kacirmis olabilirim merak ettim seni
canim dun ilerlemesi yavasti bugun 4.ncú gune gore uyumlu dediler ama sanirim hala yavas. Yarin sabahtan arayacaklar insaAllah bolunmesi iyi giderse transfer icin cagiracaklar. Umarim devam eder biricik embriyom gelismeye. Yoksa transfer olmayacak

canim dun ilerlemesi yavasti bugun 4.ncú gune gore uyumlu dediler ama sanirim hala yavas. Yarin sabahtan arayacaklar insaAllah bolunmesi iyi giderse transfer icin cagiracaklar. Umarim devam eder biricik embriyom gelismeye. Yoksa transfer olmayacak
Canım b8r aksilik olsa seni bugün transfere cagirirlardi demekki 5. Güne gelmesini bekliyorlar insllah yarın güzel haberler verirsin bizlere

Canım b8r aksilik olsa seni bugün transfere cagirirlardi demekki 5. Güne gelmesini bekliyorlar insllah yarın güzel haberler verirsin bizlere
insaAllah canimmm paylasicam haber alir almaz gelismeleri tatlim, hepimiz guzel haberler verelim. Allahim kimsenin kucagimi bos birakma nolur

Kızlar bugün görüştüm Memorial ile ve semra hanımla. Semra Hn inanılmaz güven veren biri. Yalnız yoğun olduğu çok belli 3.5 randevusu saat 5 de girdik ve çıktığımızda bize fiyat bilgisi verecek kimse yoktu. Semra Hn a bi soru sormayı unutmustum ve sormama izin vermedi ordaki hemşire. Girmeden öncede kimse bişi açıklamiyor bi buçuk saat bekliyoruz biz sormasak. Velhasıl bu olumsuzluklara rağmen Memorial gideceğim galiba sadece semra hanim için ısrarla onu isticem ki muhtemelen onu görmek zor olacak ama böyle bir süreçte stres yaşamak da istemiyorum. En son gelen hemşireye tırt oldum bi daha gorusursek bis laf sokcam

Hangisi canım adını biliyormusun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…