- 27 Nisan 2016
- 2.296
- 3.573
- 133
Ben mayısta hamile kaldım ama sonra dusuk yaptım yeni yeni toparlandım şimdi donmuşlarimla baslicam adet olmayı bekliyorum aksilik yaa ayın 4 unde olucaktim daha olmadimSen yeni mi başladın canım tedaviye ben adetimi bekliyorum
Ben mayısta hamile kaldım ama sonra dusuk yaptım yeni yeni toparlandım şimdi donmuşlarimla baslicam adet olmayı bekliyorum aksilik yaa ayın 4 unde olucaktim daha olmadim
Sagol canım inşallah hep beraberGeçmiş olsun canım. İnşallah hayırlısı ile güzel haberler verirsin bize inşallah.
İki hemşire de yabancı diye biliyorumBilmiyorum ya hatirlamorum ama kısa küt gibi saçı gözlüklü ve biraz şiveli bir konuşması vardı nerelisin bilemem ama doğu tarafı olabilir gibi çok anlamam ama
İki hemşire de yabancı diye biliyorum
canım ben ilk gittiğimde baya bi beklemiştim. semra hocayı da göreyim dedim ama ameliyatta deyip duruyolardı. sonra önümden geçip başka bi odaya giriyodu semra hoca. yalan söyleme durumları var malesef. ikinci üçüncü randevumlarımda hiç beklemeden girdim. sonrakilerinde en az 1 saat beklettiler. sevinç hoca takip ediyo beni. opudan çıktı randevuları sarktı diyolar. semra hocayla pek görüştürmüyolar malesef. bir kere muayene etti beni..Nasıl oluyo kızlar siz gittiğinizde yaşar mıyım hep böyle sıkıntı yoksa bi tesadüf mü diyeyim
keşke Semra hocanın tek muayenesi olsa kesin giderdim. Kadına aşık oldum resmen. Sesi güven veriyor yani.
O var diye seçeceğim orayı seçersem.
(amann nereyi seçersen seç hasta mı yok diye kendi iç sesim konuştu :) )
SelamNasıl oluyo kızlar siz gittiğinizde yaşar mıyım hep böyle sıkıntı yoksa bi tesadüf mü diyeyim
keşke Semra hocanın tek muayenesi olsa kesin giderdim. Kadına aşık oldum resmen. Sesi güven veriyor yani.
O var diye seçeceğim orayı seçersem.
(amann nereyi seçersen seç hasta mı yok diye kendi iç sesim konuştu :) )
canım birkaç denemeden sonra indirim yapıyorlar sanırım.muhasebeci kızla hep atışmışımdır bu yüzden :)kızlar yarın sabah opuya giricem. dua edin nolur benim için. inşallah olgun kaliteli yumurtalar çıkar ve güzelce döllenir. yarın ödemenin tamamını alcaz dediler. taksitte yapmıyoruz diyolar. indirim yaptırabilen var mı ? ne kadar ödeme yaptınız?
Hayirli olsun canim simdiden. Insallah sapsaglikli embriyolarin olurkızlar yarın sabah opuya giricem. dua edin nolur benim için. inşallah olgun kaliteli yumurtalar çıkar ve güzelce döllenir. yarın ödemenin tamamını alcaz dediler. taksitte yapmıyoruz diyolar. indirim yaptırabilen var mı ? ne kadar ödeme yaptınız?
Ay o muhasebede ki kadin nuh diyor peygamber demiyor :))canım birkaç denemeden sonra indirim yapıyorlar sanırım.muhasebeci kızla hep atışmışımdır bu yüzden :)
yok ben artık delleniyorum bazen.kadın abna küsürüne varınca söylüyor ya diyorum ne bu çingene hesabı gibi düz yap şunu bana çok kızıyordur kesin ama napayım bende onlara çok kızıyorum.gözünü sevdiğimin parası insanlığı bile yedi bitirdi....Ay o muhasebede ki kadin nuh diyor peygamber demiyor :))
Zehra hanim iyi polisse muhasebede ki Menekse kotu polis :)
Evet aynen oyle. Misal benim histeroskopi 3087 tl.yok ben artık delleniyorum bazen.kadın abna küsürüne varınca söylüyor ya diyorum ne bu çingene hesabı gibi düz yap şunu bana çok kızıyordur kesin ama napayım bende onlara çok kızıyorum.gözünü sevdiğimin parası insanlığı bile yedi bitirdi....
haha.ben birgün delirip yakabilirim orayıEvet aynen oyle. Misal benim histeroskopi 3087 tl.
3100 verim ustu sende kalsin be ablacim diycektim :)
Iste boyle ezberden konusup basindan savmaya calisan tipleri sevmiyorum. O kadar para aliyosunuz bizden hayrina degil ki. Bi de pratik zekayla alakali, is bitirici tip seviyorum. Komple yakmaya gerek yok Menekseyi halletsek yeterhaha.ben birgün delirip yakabilirim orayıher seferinde 20 dk çatalda beklemek fln hemşire leri atlatıp semra hanımla görüşmeye çalışmak resmen işkence vala.bide şu memur izinleri kaldırıldığı dönem ben tedavideydim evrak sıkıntısı yaşadık hep.opum olucak evrak gönderin şu tarihte işlemi olucağından dolayı randevusu vardır diye.işyerine sunup evrağa istinaden oraya geliyim diyorum.memurmusunuz? evet.. hımmm yasaklandı yazı gönderemem...eee bu resmi bir şey değilki rapor fln değil istediğim gayriresmi bir yazı gönderin.... ama maalesef memursunuz olmaz...-opuya gelmiyim ozaman. yok gelmeniz lazım..-eee ozaman ver şu lanet yazıyı bunun kavgasını yaşadım hep...dur az kaldı patlatıcam orayı
bir mahsun mor menekşe ağlıyormu neeeIste boyle ezberden konusup basindan savmaya calisan tipleri sevmiyorum. O kadar para aliyosunuz bizden hayrina degil ki. Bi de pratik zekayla alakali, is bitirici tip seviyorum. Komple yakmaya gerek yok Menekseyi halletsek yeter
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?