Tüp Bebek Merkezleri Şişli Memorial Tüp Bebek Merkezi'nde tedavi görenler

İki hemşire de yabancı diye biliyorum

bilmiyorum kim ama semra hn bişi sormayı unuttum dedim sormak istiyorum yukarı çıkmıştır gelmez dedi baktım bulunduğumuz yerde odaya girdi tam kapısını çalıp gircektim hasta var girme dedi

gözümün içine baka baka yalan söylüyor şuan hastası var görüşmede ne bileyim bi daha ki geldiğinizde soralım falan doğru ve yapıcı bişi söylese anlayacağım hani sonuçta her bişi sorcak semra hn yanına girse günü bitmez hocanın bunu anlarım ama yalan söylemesi hoş değil.

beklerkende neden beklediğimize dair değişik şeyler söylüyorlar ya bende özel sektörde çalıştım insan idare etmek kolay değil hastanede saatlerin sarkmasına herkes alışmış durumda ama bi gelin sizin randevunuz şu saatti ama şu saatte alabilceğiz randevularda sarkma oldu ya da ne bileyim acil hasta geldi bunlar bile doğru olmayabilir ama insan psikolojisi diye bişi var. Müşterine açıklama yapmadan bekletirsen sinir olur açıklama yapıp bekletirsen sinir olsa bile daha anlayışlı olur. Yaptığın açıklama doğru olmayabilir acil hasta gelmemiştir belki bi tanıdığı gelmiştir ama dersin biz beklerken acil hasta geldi sizi yaklaşık şu kadar bekleteceğiz bi de bu bizim ilk görüşmemiz daha kesin karar vermemişiz bilmiyorum yazarken soğudum :)

Nasıl oluyo kızlar siz gittiğinizde yaşar mıyım hep böyle sıkıntı yoksa bi tesadüf mü diyeyim
keşke Semra hocanın tek muayenesi olsa kesin giderdim. Kadına aşık oldum resmen. Sesi güven veriyor yani.
O var diye seçeceğim orayı seçersem.

(amann nereyi seçersen seç hasta mı yok diye kendi iç sesim konuştu :) )

canım ben ilk gittiğimde baya bi beklemiştim. semra hocayı da göreyim dedim ama ameliyatta deyip duruyolardı. sonra önümden geçip başka bi odaya giriyodu semra hoca. yalan söyleme durumları var malesef. ikinci üçüncü randevumlarımda hiç beklemeden girdim. sonrakilerinde en az 1 saat beklettiler. sevinç hoca takip ediyo beni. opudan çıktı randevuları sarktı diyolar. semra hocayla pek görüştürmüyolar malesef. bir kere muayene etti beni..

kızlar yarın sabah opuya giricem. dua edin nolur benim için. inşallah olgun kaliteli yumurtalar çıkar ve güzelce döllenir. yarın ödemenin tamamını alcaz dediler. taksitte yapmıyoruz diyolar. indirim yaptırabilen var mı ? ne kadar ödeme yaptınız?

Selam
Ben de semra hocanin muayenesini bekleyenlerdenim. Benim senden daha kotu olarak bekleme surem bekleme salonunda degil altim ciplak sekilde muayene sandalyesinde oldu bi de :)
Benim tek rahatsizligim o olmustu. Yoksa cok normal beklemek o capta bir kadini.
Ben hemsirelere takilma derim. Danismada birini sevmedim ben de mesela ezberden konusan ne kadar cabuk basimdan savsam o kadar iyi diyen bi tip ,baktim telefonda konustugum kadin daha is bitirici olucak onunla gorustum ve adini ve dahilisini aldim artik onu muhatap alirim.
Eger beklentin tum kontrollere semra hanimin girmesiyse bu pek gercekci olmaz.
Anladigim kadariyla sansli isen bir kontrol ve transfere girmesi maksimim beklenti duzeyi olmali.
Bu arada senin kacinci denemen bilmiyorum ama ben sirf guleryuze bakmiyorum tecrubeli ve paragoz olmamalari onemli benim icin. Yani bence olabilecek en dogru adreslerden biri memorial

canım birkaç denemeden sonra indirim yapıyorlar sanırım.muhasebeci kızla hep atışmışımdır bu yüzden :)

Hayirli olsun canim simdiden. Insallah sapsaglikli embriyolarin olur

Ay o muhasebede ki kadin nuh diyor peygamber demiyor :))
Zehra hanim iyi polisse muhasebede ki Menekse kotu polis :)
yok ben artık delleniyorum bazen.kadın abna küsürüne varınca söylüyor ya diyorum ne bu çingene hesabı gibi düz yap şunu bana çok kızıyordur kesin ama napayım bende onlara çok kızıyorum.gözünü sevdiğimin parası insanlığı bile yedi bitirdi....

Evet aynen oyle. Misal benim histeroskopi 3087 tl.
3100 verim ustu sende kalsin be ablacim diycektim :)

Evet aynen oyle. Misal benim histeroskopi 3087 tl.
3100 verim ustu sende kalsin be ablacim diycektim :)
haha.ben birgün delirip yakabilirim orayı her seferinde 20 dk çatalda beklemek fln hemşire leri atlatıp semra hanımla görüşmeye çalışmak resmen işkence vala.bide şu memur izinleri kaldırıldığı dönem ben tedavideydim evrak sıkıntısı yaşadık hep.opum olucak evrak gönderin şu tarihte işlemi olucağından dolayı randevusu vardır diye.işyerine sunup evrağa istinaden oraya geliyim diyorum.memurmusunuz? evet.. hımmm yasaklandı yazı gönderemem...eee bu resmi bir şey değilki rapor fln değil istediğim gayriresmi bir yazı gönderin.... ama maalesef memursunuz olmaz...-opuya gelmiyim ozaman. yok gelmeniz lazım..-eee ozaman ver şu lanet yazıyı bunun kavgasını yaşadım hep...dur az kaldı patlatıcam orayı

Iste boyle ezberden konusup basindan savmaya calisan tipleri sevmiyorum. O kadar para aliyosunuz bizden hayrina degil ki. Bi de pratik zekayla alakali, is bitirici tip seviyorum. Komple yakmaya gerek yok Menekseyi halletsek yeter

Iste boyle ezberden konusup basindan savmaya calisan tipleri sevmiyorum. O kadar para aliyosunuz bizden hayrina degil ki. Bi de pratik zekayla alakali, is bitirici tip seviyorum. Komple yakmaya gerek yok Menekseyi halletsek yeter
bir mahsun mor menekşe ağlıyormu neeeüst üste negatiflerden sonra böyle oldum gerçekten eskiden hiç böyle değildim :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…