Tüp Bebek Merkezleri Şişli Memorial Tüp Bebek Merkezi'nde tedavi görenler

ilk olacak canım haklısın semra hn her zaman müsait olayacak bu belli ama dediğin gibi arada görebilsem o da yeter
bi de tüm kararları o veriyor diyolar umarım öyledir dediğin gibi illa bekleniyor ama makul ve güzel bir acıklama yapmamaları bizi rahatsız eden ilk olacağı için acemiyim tabi napcan :) bakalım hayırlısı ile bi adet olayım memorial ile başlıyacağım galiba cgh yapılacak bana kendi laboratuvarlarında tüm işlemlerin olması ve haklarındaki olumlu yorumlar ve tabii ki Semra hn için.

Genetik testlerinizde problem mi var cgh yapiyorsunuz?
Insallah senin icin en hayirsini secersin

Genetik testlerinizde problem mi var cgh yapiyorsunuz?
Insallah senin icin en hayirsini secersin
canım eşim ve benim genetik testlerimizde problem yok ama haziran ayında 8 haftalık düşük yaşadım ben ve bebeğin genetik sonucunda 69XXY Triploidi çıktı bir dizi kromozom fazla gelmiş oluyormuş ve bu şekilde yaşaması mümkün değilmiş haliyle tekrarlayacak diye bir kaide yokmuş bu bu gebeliğe özel değerlendirilirmiş ama risk almamak için genetik analizli olacak tüp bebeğimiz tabi 5. güne ulaşıp sağlıklı embiryo olursa test sonucuna göre inşallah

Anladim canim insallah. E oyle bi aci yasadiktan sonra garantili gitmek en guzeli

Ay herkes muzdaripmis valla
Sorma tam bir cadı kurtaj olucagim zaman doktorum istersen burda istersen başka yerde olman lazım dedi bende orda yaptırmak istedin ne olur ne olmaz diye muhasebe odasında kimse olduğunu fark edemeden içeri girdim bide kapıda açıktı zaten gözlerime öyle bi baktıkti dedim beni yiyecek kesin bu sonra şey bişey sorucam dedim gözlerini daha da açtı o daha konuşmadan ben en iyisi çikiym dedim
Ama zehra hm öylemi dünya tatlisi

Ayy Canim inşallah bi mucize olsun allahim inşallah bize de o mucizeyi yasatsin da kendiliğinden doğal yolla olsun insallahhhhh allahim bekletmesin daha fazla

Canım inşallah olumlu sonuç alırsın benimki de ctesi günü ultrasonda nasıl görünüyo yumurtaların

Kızlar bugün çatlatma iğnemi vurucam akşam 21.00da o zamana kadar da yumurtalarım yine büyürmü 16 olan var dört beş tane
Canım takılma böyle şeylere Dr. Lar onun takibini iyi yapıyorlar ona göre sana saat veriyorlar sanırım yapmissindir igneni hayırlısı olsun insallah

canim dun ilerlemesi yavasti bugun 4.ncú gune gore uyumlu dediler ama sanirim hala yavas. Yarin sabahtan arayacaklar insaAllah bolunmesi iyi giderse transfer icin cagiracaklar. Umarim devam eder biricik embriyom gelismeye. Yoksa transfer olmayacak
Transferin oldu mu canim haberler guzeldir insallah

Transferin oldu mu canim haberler guzeldir insallah
canim transferim oldu. Gelisimi kalitesi pek iyi degil dedi embriyolog. Az da olsa tutunma sansi var dedi. Rabbim nasip ettiyse olacak . Biz elimizden geleni yaptik gerisi takdiri ilahi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…