Tutacagi varsa kaliteye fln bakmiyor gulum insallah tutunur. Bu isler bana artik cok mucizevi geliyor. Hic umit gormeseler transfer yapmazlardicanim transferim oldu. Gelisimi kalitesi pek iyi degil dedi embriyolog. Az da olsa tutunma sansi var dedi. Rabbim nasip ettiyse olacak . Biz elimizden geleni yaptik gerisi takdiri ilahi
Aminnn canim. Tabiki Rabbim isterse olur. Kuzum hersey icin hazirlikliyim. Hersey Allahtan. Tevekkul ettim bekliyorumTutacagi varsa kaliteye fln bakmiyor gulum insallah tutunur. Bu isler bana artik cok mucizevi geliyor. Hic umit gormeseler transfer yapmazlardi
Srn yine de asiri umitlenme ki ardindan cok hayal kirikligi yasamayasin.
Insallah tutunur dualarimiz seninle
İnşallah mucizeler seni bekliyordur buradan hayirli haberlerini alirizcanim transferim oldu. Gelisimi kalitesi pek iyi degil dedi embriyolog. Az da olsa tutunma sansi var dedi. Rabbim nasip ettiyse olacak . Biz elimizden geleni yaptik gerisi takdiri ilahi
insallah canim benimmm insallahİnşallah mucizeler seni bekliyordur buradan hayirli haberlerini aliriz
Canım inşallah tutunur embriyon Allah büyükcanim transferim oldu. Gelisimi kalitesi pek iyi degil dedi embriyolog. Az da olsa tutunma sansi var dedi. Rabbim nasip ettiyse olacak . Biz elimizden geleni yaptik gerisi takdiri ilahi
Amin canim benim insallah. Rabbim ol derse olurCanım inşallah tutunur embriyon Allah büyük
Rabbim yar ve yardımcın olsun emeklerini karşılığını bu bebekle alırsın inşallahcanim transferim oldu. Gelisimi kalitesi pek iyi degil dedi embriyolog. Az da olsa tutunma sansi var dedi. Rabbim nasip ettiyse olacak . Biz elimizden geleni yaptik gerisi takdiri ilahi
Amin canim benim insaAllah. Kalite ve gelisimi icin gunune gore yavas gelisen morula dediler canim. 5.gun transferi ama kalitesi 4.gun gibi galiba. Tutma olasiligi dusukte olsa var dediler. Artik gerisi Rabbimin takdiri. Insallah bu kez yuzumuzu guldurur Rabbim. Sana da bol sans diliyorum canim Insallah Rabbim saglicakla nasip eder yavrunuRabbim yar ve yardımcın olsun emeklerini karşılığını bu bebekle alırsın inşallah
Kaç dediler kaliteşi için benimde bi tane 3ab var donmuş adet olunca tedaviye baslicam
Amin canım rabbim isteyenlerin kucağını boş bırakmasınAmin canim benim insaAllah. Kalite ve gelisimi icin gunune gore yavas gelisen morula dediler canim. 5.gun transferi ama kalitesi 4.gun gibi galiba. Tutma olasiligi dusukte olsa var dediler. Artik gerisi Rabbimin takdiri. Insallah bu kez yuzumuzu guldurur Rabbim. Sana da bol sans diliyorum canim Insallah Rabbim saglicakla nasip eder yavrunu
Amin canim benim insaAllah. Kalite ve gelisimi icin gunune gore yavas gelisen morula dediler canim. 5.gun transferi ama kalitesi 4.gun gibi galiba. Tutma olasiligi dusukte olsa var dediler. Artik gerisi Rabbimin takdiri. Insallah bu kez yuzumuzu guldurur Rabbim. Sana da bol sans diliyorum canim Insallah Rabbim saglicakla nasip eder yavrunu
Hayirli olsun canım transferin. Rabbim sonunu güzel eylesin , bebekli eylesin. Sımsıkı tutunsun sanacanim transferim oldu. Gelisimi kalitesi pek iyi degil dedi embriyolog. Az da olsa tutunma sansi var dedi. Rabbim nasip ettiyse olacak . Biz elimizden geleni yaptik gerisi takdiri ilahi
Tesekkur ederim canim. Rabbimin mucizesi cok belki benim kuzum da gobegimdedir simdi :) Ol deyince olur insaAllah. Olumluyum canim guzel seyler hissediyorum. InsaAllah guzel haberler veririm canimcimHayırlı olsun transferin.
İnşaallah bebeğin sımsıkı tutunur.çok mucizelere tanıklık ettik.bunlardan biri neden sen olmayasın :)
Olumlu ve rahat ol inşaallah güzel haberler alırız senden.
Amin canim benimmmm insaAllah bitanem ♥♥♥Hayirli olsun canım transferin. Rabbim sonunu güzel eylesin , bebekli eylesin. Sımsıkı tutunsun sana
İnşallah tutunur canım rabbim ona can verecekse tutunurcanim transferim oldu. Gelisimi kalitesi pek iyi degil dedi embriyolog. Az da olsa tutunma sansi var dedi. Rabbim nasip ettiyse olacak . Biz elimizden geleni yaptik gerisi takdiri ilahi
Hayirli olsun. Insallah cok kaliteli embriyolar olurlarkızlar bugün yumurtalarım toplandı. rahat geçti çok şükür. melih bey yaptı. 9 tane toplamışlar. yarın kaçı döllenmiş diye arayıp bilgi alabilirsiniz dediler. hayırlı güzel haberler alırım inşallah yarın. bugünde verdiklere ilaçlara başlıycam bakalım..
inşallah canım amin..Hayirli olsun. Insallah cok kaliteli embriyolar olurlar
Allahtan umit kesilmez canim. Kismetmizde varsa bizimle olur yavrum. Hepsi Rabbimin takdiri. Ben bu kez nedense kendimi cok pozitif hissediyorum insaAllah sonucum da oyle olur.İnşallah tutunur canım rabbim ona can verecekse tutunur
5aa olanlar tutmuyor duyuyoruz hep biriside benim
Sakın umitsuzlige kapılmayın pozitif olalım pozitiflter gelsin insallah:))
İnşallah öyle dır canım rabbim umutlarımızı dualarımızi bosa çevirmesin insallahAllahtan umit kesilmez canim. Kismetmizde varsa bizimle olur yavrum. Hepsi Rabbimin takdiri. Ben bu kez nedense kendimi cok pozitif hissediyorum insaAllah sonucum da oyle olur.
Amin canim benim insallah. Cok istiyorum hepimizin kuzusu olsun. Rabbim hepimize annelik duygusunu yasayabilmeyi evlatlarimizi buyutebilmeyi nasip etsinİnşallah öyle dır canım rabbim umutlarımızı dualarımızi bosa çevirmesin insallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?