Tüp Bebek Merkezleri Şişli Memorial Tüp Bebek Merkezi'nde tedavi görenler

İnşallah ben en son ki tedavide hamile kaldığımda çok kısa sürdü ama çok muhteşem bi duyguydu
Insallah tekrar tadar bu sefer kucagina alirsin.
Ben hic tatmadim daha ne hissedebilecegimi kestiremiyorum :)
Esim benden de deli olur heralde.
Ama cok nazli olacagim kesin zor elde edilince oyle olacagini tahmin esiyorum :)

Ama cok nazli olacagim kesin zor elde edilince oyle olacagini tahmin esiyorum :)
Yaa 12 senelik evliyim hayatımda ilk defa idrar testim çift ciygiydi kanda gebelik testim pozıtifti eşime söylerken eşimin sesi titriyordu anlatamam çok guzeldi insanlar bana allah analı babalı buyutsun insallah kucağına da alırsın dediklerinde insanların ne dediklerini algiliyamiyordum daha bunun gibi bir çok ayrıntı mesela uykuyu çok severim 20 gun boyunca sabaha karşı uyuyup bir kaç saat sonra uyanıyordum
İnsalah dedigün gibi bunu hepimiz yaşar ve sağlıkla kucağımıza aliriz

Amin. Hamile kalabiliyorsun canim sonucta eminim tekrar kalacak ve kucagina alacaksin insallah

İnşallah ben en son ki tedavide hamile kaldığımda çok kısa sürdü ama çok muhteşem bi duyguydu
Canimmm insaAllah en kisa zamada saglikli bir gebelik yasarsin. Dua ederken once evlat isteyen herkes icin sonra iclerinde bana da nasip et diye dua ederim. 15 yıldır ne kanda ne de idrarda pozitif gordum canim. Hic bilmiyorum nasil bir duygudur. Rabbim insaAllah bu kez yasatır.

Rabbim sanada tüm isteyenlerede vede bana nasip etsin
Haklisin güzel bi duygu ama ne biliym inanki düşük yaptigim zamanda ömrümden ömür gitti hem çok agri oldu hemde çok acı çektim psikolojik olarak 12 yılık evliliğim 4 tup bebek bi yana bu hamilelik ve duşuk bi yana tmm şimdi toparlandım diyorum ama ömrümden ömür gitti resmen bugün bile namaz kılarken içimden dedim eğer dusmeseydi şimdi 5 aylık olurdu aklımdan bir türlü gitmiyor

Ben.hergun.bir fotografina birde kucucuk mezarinin fotografina bakip agliyorum hayirlisi buymus cennette sefaat edecek bize diyorum.teselli ediyorum.kendimi ama icimde hasreti ozlemi.biyudukce daha zor oluyo Allah herkese ici sirada bizlere saglikli akilli hayirli uzun omurlu evlatlar versin (benim gorumcem bana nasil teselli veriyo aklinca biliyormusun sen emek edip buyutmedin asker de sehit olanlar napsin daha boyle birsuru soz birde bunlar yaraliyo beni)

Allahim tattirsin cok guzel bir duygu sonuna kadar saglikla guzel bir gebelik yasa ve o mis cennet kokulunu kucagina al esinle saglikla buyutun canim

Allahim tattirsin cok guzel bir duygu sonuna kadar saglikla guzel bir gebelik yasa ve o mis cennet kokulunu kucagina al esinle saglikla buyutun canim
Aminn canim benim. Insallah cocuk ozlemi ceken herkes bir an once kavusur evlatlarina. Ben de tam duadaydim Allah kimin nereden ne sikintisi varsa derman versin insallah

Canim rabbim karnindaki yavrunu sana bagislasin insallah eli ayağı saglikli bi bebek olur sana acılarını unutursun inşallah
Kaynana elti ve görümcelerin lafına baksaydım şimdi coktan oğlundan boşanmiştim biriçık oğullarının saçlarını ben beyazlattim güya aman boşver zaten bizim derdimiz bize yeter bu dünyada kim neyi kınarsa aynısını o veya en sevdiği yaşamadan ölmezmiş ben yinede kimseye ah etmiyorum sadece merhameti kudreti azameti sonsuz Rabbime sığınıyorum o en iyisini bilir iyikide işimiz allaha kalıyor hamd olsun
Ey Rabbim senin zatın in celaline ve
Saltanatinin buyuklugune
Yakışır şekilde sana hamd ederim
Sen kabul et allahım
Sen kullarına merhamet edensin bizlere evlat hasresti çekenlere merhametinle muamele eyle ki içimizdeki bu hasret son bulsun amin allahim

Aninnnn binlerce kez canim

Hepsi o kadar zor ki canim. Her turlusu. Rabbim sinavimizi sag salim gecenlerden eylesin. Evlat mutluluguyla taclandirsin bekleyisimizi insaAllah

Canim insaAllah saglicakla kucagina alirsin mis kokulu evladini

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…