İnşallah canım insallah seni bildiğim için geçen gün özellikle senin için ayrı dua ettim rabbim insallah dualrimizi kabul ederCanimmm insaAllah en kisa zamada saglikli bir gebelik yasarsin. Dua ederken once evlat isteyen herkes icin sonra iclerinde bana da nasip et diye dua ederim. 15 yıldır ne kanda ne de idrarda pozitif gordum canim. Hic bilmiyorum nasil bir duygudur. Rabbim insaAllah bu kez yasatır.
İlk İstediklerini istemiyorlar sadece bizde kromozom analizi ve pihtilasma testleri istediler canim2.tedavi için tekrar şu kan testleri falan herşeyler isteniyormu ilk istedikleri şeyleri
Allah razi olsun canim benim. Cok sagol, agzina yuregine saglik ♥♥İnşallah canım insallah seni bildiğim için geçen gün özellikle senin için ayrı dua ettim rabbim insallah dualrimizi kabul eder
Insallah canim seninle bizde seviniriz.allahim hepimizin sesini duysun insallahTesekkur ederim canim. Persembe 5 gibi oldu transferim. Insallah benimledir cilegim
InsaAllah canim benim. Duy Allahim sesimizi duamizi hasretimizi yalvarisimizi yakarisimiziInsallah canim seninle bizde seviniriz.allahim hepimizin sesini duysun insallah
Amin canımInsaAllah canim benim. Duy Allahim sesimizi duamizi hasretimizi yalvarisimizi yakarisimizi
Hayirli olsun ozmusoz. Bol bol dollensinler insallah. Hastane koridorlarindan selam ilacsiz yumurta takibindeyim bu ay :) catlatma ignesi yapip bos gecmeyelim dedikBen de bugün opu oldum kızlar
Hayirli olsun canim insaAllah bolca toplanmistir yumurtalarin. Opuyu kim yapti canim?Ben de bugün opu oldum kızlar
Canim senin ilk tedavin degilmi dı hiç dondurulmadimiki yenibtedaviye geciyorsunArkadaşlar beni semra hoca aradı o kadar mutluyum kii .. bundan sonraki aşama hakıında bilgi verdii allahıma çok şükür çok qüzel şeyler söyledi.embriyomuzu çok beğenmiş bidakinde düşük doz 150 doz iğne olucalsnz dedi ve muaynene beni de yazdır hemşirelerne bende olmak istiyorm dedi yaşimin genç olduğunu avantajlı olduğmuzı ve büyük bir sorunmuz olmadığnı söyledi.. ve 1 embryo ols bile 5 günden önce transfer etrmwyeceklrni söyledi .. embriyomuzun çok iyi geliştiği içinmil o da.... eşimde morfoloji ve sayı sıkı tısı var bir.. off allaahımm ekim de tekrar ve tekrar.. tedavisi devam eden ve yeni başyacak olan arkadaşlara bol şans.allah yanınızda olsun yanımda olsun.. ya bàri ya musavvır ya hàlık...
Önde gidwn yumurtam arkadan gelenlere izin vermedi donduramadık en bastan silbastan...Canim senin ilk tedavin degilmi dı hiç dondurulmadimiki yenibtedaviye geciyorsun
Hayirli olsun canim maasallah. InsaAllah dollenir saglicakla. 5 tane gorunup 13 tane toplanmasi da surpriz olmus :) ne guzel. Melih bey c.tesi calisiyormuymus iyi ya sevindim adina. Guzel haberlerini bekliyoruz canimTeşekkürler 13tane toplandı ultrasonda 2tanesi büyük 3 taneside çok küçük görünüyodu Melih bey yaptı sonrasında çok acım oldu yarın öğrencez olgun ve döllenen yumurtaları
Canım beş taneydi ilk muayenede Semra Hanım baktığında sonra on dediler iki küçük iki büyük var gerisi orta dediler bugünde 13 tane çıktı bilemiyorum bende teşekkür ederim aynen sendende güzel haberler bekliyoruzHayirli olsun canim maasallah. InsaAllah dollenir saglicakla. 5 tane gorunup 13 tane toplanmasi da surpriz olmus :) ne guzel. Melih bey c.tesi calisiyormuymus iyi ya sevindim adina. Guzel haberlerini bekliyoruz canim
Aynen canim daha iyi olmuş bak gorucemsın semra hm seni araması sana buyuk moral olucak ve bu defa muradına ericeksinÖnde gidwn yumurtam arkadan gelenlere izin vermedi donduramadık en bastan silbastan...
İnşallah vesile olur kendimi çok iyi hissediyorum. O günkü düşüncelerim için pişmanım aslında su an ama yasamak gerekiyor iyiyide kötüyü de..Aynen canim daha iyi olmuş bak gorucemsın semra hm seni araması sana buyuk moral olucak ve bu defa muradına ericeksin
Iyi olmus canim bak moral olsun sana.Arkadaşlar beni semra hoca aradı o kadar mutluyum kii .. bundan sonraki aşama hakıında bilgi verdii allahıma çok şükür çok qüzel şeyler söyledi.embriyomuzu çok beğenmiş bidakinde düşük doz 150 doz iğne olucalsnz dedi ve muaynene beni de yazdır hemşirelerne bende olmak istiyorm dedi yaşimin genç olduğunu avantajlı olduğmuzı ve büyük bir sorunmuz olmadığnı söyledi.. ve 1 embryo ols bile 5 günden önce transfer etrmwyeceklrni söyledi .. embriyomuzun çok iyi geliştiği içinmil o da.... eşimde morfoloji ve sayı sıkı tısı var bir.. off allaahımm ekim de tekrar ve tekrar.. tedavisi devam eden ve yeni başyacak olan arkadaşlara bol şans.allah yanınızda olsun yanımda olsun.. ya bàri ya musavvır ya hàlık...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?