Tüp Bebek Merkezleri Şişli Memorial Tüp Bebek Merkezi'nde tedavi görenler

İnşallah canım insallah seni bildiğim için geçen gün özellikle senin için ayrı dua ettim rabbim insallah dualrimizi kabul eder

Teşekkürler 13tane toplandı ultrasonda 2tanesi büyük 3 taneside çok küçük görünüyodu Melih bey yaptı sonrasında çok acım oldu yarın öğrencez olgun ve döllenen yumurtaları

Arkadaşlar beni semra hoca aradı o kadar mutluyum kii .. bundan sonraki aşama hakıında bilgi verdii allahıma çok şükür çok qüzel şeyler söyledi.embriyomuzu çok beğenmiş bidakinde düşük doz 150 doz iğne olucalsnz dedi ve muaynene beni de yazdır hemşirelerne bende olmak istiyorm dedi yaşimin genç olduğunu avantajlı olduğmuzı ve büyük bir sorunmuz olmadığnı söyledi.. ve 1 embryo ols bile 5 günden önce transfer etrmwyeceklrni söyledi .. embriyomuzun çok iyi geliştiği içinmil o da.... eşimde morfoloji ve sayı sıkı tısı var bir.. off allaahımm ekim de tekrar ve tekrar.. tedavisi devam eden ve yeni başyacak olan arkadaşlara bol şans.allah yanınızda olsun yanımda olsun.. ya bàri ya musavvır ya hàlık...

Çok güzel canım zaten Semra Hanım ın ağzından ne çıkarsa bana da moral oluyo çok kibar ve herşeyi tek tek anlatıyor güven veriyo insana umarım sen de biz de emeklerimizin karşılığını alırız.

Canim senin ilk tedavin degilmi dı hiç dondurulmadimiki yenibtedaviye geciyorsun

Teşekkürler 13tane toplandı ultrasonda 2tanesi büyük 3 taneside çok küçük görünüyodu Melih bey yaptı sonrasında çok acım oldu yarın öğrencez olgun ve döllenen yumurtaları
Hayirli olsun canim maasallah. InsaAllah dollenir saglicakla. 5 tane gorunup 13 tane toplanmasi da surpriz olmus :) ne guzel. Melih bey c.tesi calisiyormuymus iyi ya sevindim adina. Guzel haberlerini bekliyoruz canim

Hayirli olsun canim maasallah. InsaAllah dollenir saglicakla. 5 tane gorunup 13 tane toplanmasi da surpriz olmus :) ne guzel. Melih bey c.tesi calisiyormuymus iyi ya sevindim adina. Guzel haberlerini bekliyoruz canim
Canım beş taneydi ilk muayenede Semra Hanım baktığında sonra on dediler iki küçük iki büyük var gerisi orta dediler bugünde 13 tane çıktı bilemiyorum bende teşekkür ederim aynen sendende güzel haberler bekliyoruz

Iyi olmus canim bak moral olsun sana.
Senin dr un kimdi canim bi once ki tedavide

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…