Canim cogumuz yasadik maalesef negatif psikolojisini. Geciyor gidiyor. Bugunler hic yasanmamis gibi olacak birgunİnşallah vesile olur kendimi çok iyi hissediyorum. O günkü düşüncelerim için pişmanım aslında su an ama yasamak gerekiyor iyiyide kötüyü de..
Ayşe hanımdı.Iyi olmus canim bak moral olsun sana.
Senin dr un kimdi canim bi once ki tedavide
Onden giden yumurta varken trdaviye baslanmiyor aslinda. Bu ay benim o yuzden iptal edildi. Neden baslamis tedaviye acaba. Neyse herseyde bi hayir vardir. Yasin cok genc. Bak ben geldim 37 yasina :). Gez toz eglenmene bakAyşe hanımdı.
Benim önde giden yumurtam ipnelerden dozlardan sonra oldu.. iğnelere tepkim böyle oldu . Adetin 3.günü normal bakılan utrasonda iğnrsiz.ilaçsız aynıydılar yumurtalaarım..bana öle bişiy demediler hiç tek dezavantajim donduramadım arkadakileri.küçüktü.tek yumurta tek embriyo 1. Kalite ama olmadı.. sizinki farklıdır belki iotal olma nedeni .. 20 milimken ben çatlatma ipnemi oldum opu oldum hemen 5 yumurta 3 olgun 2 si gelişmişti.. diğerleri küçük olduğundan olmadı ...Onden giden yumurta varken trdaviye baslanmiyor aslinda. Bu ay benim o yuzden iptal edildi. Neden baslamis tedaviye acaba. Neyse herseyde bi hayir vardir. Yasin cok genc. Bak ben geldim 37 yasina :). Gez toz eglenmene bak
Canim enfeksiyon varsa bastan onem alinmasi tabiki iyi olmus ben 9haftalik geveyim.bende enfeksiyon olustu ilac kullandim cunku bebege cok zarari varmis enfeksiyonun zaten tedaviye baslayana kadar gecer etkside enfeksiyonda korkma bence ve guven doktora derimKızlar yardımınıza ihtiyacım var çarşamba günü kahraman ülker muayene etti beni ve monodoks hap, cleocin vajinal krem ve neo penotran fitil verdi. Enfeksiyon var die. Adet im başlayınca da tüp bebek tedavisine başlayacağım. Haftaya falan görcem adet normal şartlara. Hamilelikte bu monodoks kullanılmayak antibiyotik grubunda hamile değilim tabi olacağım da kesin değil ama tedavi öncesi bunları kullanmak ne kadar doğru bilemedim kullanmaya başlamadım. Bugün aldım ilaçları ama kullansam mı emin olamadım? Kahraman ülker de pek güven vermedi açıkcası bana ona istemem zaten bi daha ki muayene ve kontrollerimde mümkünse siz ne diyosunuz.
Bundan önce iki Dr gittim onlar böyle bişi demedi bi Dr başka diğer Dr başka valla sıkıldım. Yok mu bi doğru arkadaş bu tıp bilimine.Canim enfeksiyon varsa bastan onem alinmasi tabiki iyi olmus ben 9haftalik geveyim.bende enfeksiyon olustu ilac kullandim cunku bebege cok zarari varmis enfeksiyonun zaten tedaviye baslayana kadar gecer etkside enfeksiyonda korkma bence ve guven doktora derim
Bundan önce iki Dr gittim onlar böyle bişi demedi bi Dr başka diğer Dr başka valla sıkıldım. Yok mu bi doğru arkadaş bu tıp bilimine.
Bundan önce iki Dr gittim onlar böyle bişi demedi bi Dr başka diğer Dr başka valla sıkıldım. Yok mu bi doğru arkadaş bu tıp bilimine.
Canım endişeleneceğin bir durum yok.ben de bugün başladım tedaviye bana da eşime de antibiyotik verdi.önceki tedavi bahçecideydi.orada da vermişlerdi.burada doktorlar ekip halinde çalışıyorlar zaten.sorgulanacak çok bisey yok bence.rahat ol.ben de hep acabalarla yaklaştım ve hiçbir yararını görmedim.kuzu kuzu ne diyolarsa yapçaz.düştük ellerine bi defa.Allah yardımcımız olsun.
Canim maasallah saglikli sekilde dollensinler yumurtalarin insaAllah. Semra hocam bir tane. InsaAllah guzel haberler verebilirim canimCanım beş taneydi ilk muayenede Semra Hanım baktığında sonra on dediler iki küçük iki büyük var gerisi orta dediler bugünde 13 tane çıktı bilemiyorum bende teşekkür ederim aynen sendende güzel haberler bekliyoruz
insallah dollenmislerdir canim, 20 si canim test gunumİnşallah canım ben de yarını dört gözle bekliyorum kaçı döllendi acabasenin test günün ne zamandı bu arada saydin78
Canim valla ne desem bilemedim tabi tatlı dil önemli ama işini iyi bilen iyi yapan olsun o daha önemli benim doktorum kahraman bey di ben memnundum kendisinden ne sorarsam sorayım düzgün cevap verdi tedavimde pozitif oldu ama düşük yaptım bugün adet oldum rahim flmi istedi çektirip tedaviye baslicam yine onunla düşünüyorum ama tabi burdaki insanların görüşü benim için çok önemli kahraman hoca ile tecrübesi olan varsa lütfen kizlar yazın bizde daha iyi karar verelimKızlar yardımınıza ihtiyacım var çarşamba günü kahraman ülker muayene etti beni ve monodoks hap, cleocin vajinal krem ve neo penotran fitil verdi. Enfeksiyon var die. Adet im başlayınca da tüp bebek tedavisine başlayacağım. Haftaya falan görcem adet normal şartlara. Hamilelikte bu monodoks kullanılmayak antibiyotik grubunda hamile değilim tabi olacağım da kesin değil ama tedavi öncesi bunları kullanmak ne kadar doğru bilemedim kullanmaya başlamadım. Bugün aldım ilaçları ama kullansam mı emin olamadım? Kahraman ülker de pek güven vermedi açıkcası bana ona istemem zaten bi daha ki muayene ve kontrollerimde mümkünse siz ne diyosunuz.
Canım bugün aradılar 11olgun 7 si döllenmiş salı günü ararız dediler.insallah dollenmislerdir canim, 20 si canim test gunum
Seni merak ediyordum ben de. Gayet guzel bir rakam sevindim hayirli olsunnnnCanım bugün aradılar 11olgun 7 si döllenmiş salı günü ararız dediler.
Sağol canım ya bende sevindim valla beklemiyodum hiç bukadar moral olarak çok kötü başlamıştım benim rezervime sahio kişilerin böyle çıkmıyodu hiç şimdi düşünmeye başladım yeniden yaptırıcam tutmazsa amh testimiSeni merak ediyordum ben de. Gayet guzel bir rakam sevindim hayirli olsunnnn
Kurler de ise yaramistir duye tahmin ediyorum. Hadi adim adim hamilelige :)Sağol canım ya bende sevindim valla beklemiyodum hiç bukadar moral olarak çok kötü başlamıştım benim rezervime sahio kişilerin böyle çıkmıyodu hiç şimdi düşünmeye başladım yeniden yaptırıcam tutmazsa amh testimi
İnşallahKurler de ise yaramistir duye tahmin ediyorum. Hadi adim adim hamilelige :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?