Canım bugün aradılar 11olgun 7 si döllenmiş salı günü ararız dediler.
Allah razi olsun canimm. Tedavi oncesi ve tedavi surecinde neler yaptin hangi kurleri uyguladin canimİnşallahdua ediyorum isteyen herkes için
Canım valla çörek otu bal tarçın karıştırdım sabah akşam pekmez yedim günde dört tane de incir yedim biraz dikkat ettim.Allah razi olsun canimm. Tedavi oncesi ve tedavi surecinde neler yaptin hangi kurleri uyguladin canim
Canım valla çörek otu bal tarçın karıştırdım sabah akşam pekmez yedim günde dört tane de incir yedim biraz dikkat ettim.Allah razi olsun canimm. Tedavi oncesi ve tedavi surecinde neler yaptin hangi kurleri uyguladin canim
Sifasini bulmussun maasallah canimCanım valla çörek otu bal tarçın karıştırdım sabah akşam pekmez yedim günde dört tane de incir yedim biraz dikkat ettim.
Valla ilaçlarla birlikte başladım yumurta toplanana kadar devam ettim inşallah tutarSifasini bulmussun maasallah canimne kadar sure yaptin canim?
Insaalah canim insallahValla ilaçlarla birlikte başladım yumurta toplanana kadar devam ettim inşallah tutar
Ya canım güven vermedi demek fazla olmuş tabi sonuçta doçent olmuş bir Dr. ama ne bileyim mesela kahraman bey yeni rahim filmi istedi ona göre karar vermek gerekir dedi elimde rahim filmi vardı zaten onların çektir dedikleri yerde cektirdigjm semra Hn geldi gerek yok bu yeterli dedi mesela. Aslında o da semra Hn bişi demeden kesin bişi demek istemedi gibi geldi sonra ama dedikleri yuvarlak ve havada kalan şeylerdi bu yüzden. Çok dusunmucem artık adet olayım hayırlısı ile ne derlerdi o ya. Sonuçta Rabbim ol demeden ne yaparsam yapayım olmayacak. Memorial gibi bi hastaneye gidiyorum eee en iyilerinden gerisi kader kısmetCanim valla ne desem bilemedim tabi tatlı dil önemli ama işini iyi bilen iyi yapan olsun o daha önemli benim doktorum kahraman bey di ben memnundum kendisinden ne sorarsam sorayım düzgün cevap verdi tedavimde pozitif oldu ama düşük yaptım bugün adet oldum rahim flmi istedi çektirip tedaviye baslicam yine onunla düşünüyorum ama tabi burdaki insanların görüşü benim için çok önemli kahraman hoca ile tecrübesi olan varsa lütfen kizlar yazın bizde daha iyi karar verelim
Canım valla çörek otu bal tarçın karıştırdım sabah akşam pekmez yedim günde dört tane de incir yedim biraz dikkat ettim.
Canım ben erik pekmezi yedim evde o vardı kuru incir yedim prolaktinimde yüksek olduğundan incir kürü yapmadımMaşallah canım.bende dediklerini uygulucam.ne pekmezi yedin?
Yumurtlama için incir kürü yapıyolar ama sen normal incirmi yedin.
Kuru incirmi normal taze olan mı?
Çokmu soru sordum acaba
Benim amh biraz düşük çıktıda.ek besinler almak istiyorum.
Canım ben erik pekmezi yedim evde o vardı kuru incir yedim prolaktinimde yüksek olduğundan incir kürü yapmadım
Çok haklisin canim allah yardım etsin bendene tekrar istediler sana nereyi önerdiler flim için ben fulya açık emar da çekmiştim 9 ay once memnun kaldım şimdi yine orda düşünüyorumYa canım güven vermedi demek fazla olmuş tabi sonuçta doçent olmuş bir Dr. ama ne bileyim mesela kahraman bey yeni rahim filmi istedi ona göre karar vermek gerekir dedi elimde rahim filmi vardı zaten onların çektir dedikleri yerde cektirdigjm semra Hn geldi gerek yok bu yeterli dedi mesela. Aslında o da semra Hn bişi demeden kesin bişi demek istemedi gibi geldi sonra ama dedikleri yuvarlak ve havada kalan şeylerdi bu yüzden. Çok dusunmucem artık adet olayım hayırlısı ile ne derlerdi o ya. Sonuçta Rabbim ol demeden ne yaparsam yapayım olmayacak. Memorial gibi bi hastaneye gidiyorum eee en iyilerinden gerisi kader kısmet
Benim merak ettigim kızlar bu opu işleminde ve transfer işleminde işe gidemicem ya devlet memuruyum ben rapor veriyor mu o günler için hastane bilen varsa
Benimde prolaktinim bi ara yükselmişti ilaçla düşürdük.ondan dolayı dikkat ediyodum yiyeceklerime.ama kuru incir yemek mantıklı.
İnşaallaj güzel haberlerini alırız.
Çok haklisin canim allah yardım etsin bendene tekrar istediler sana nereyi önerdiler flim için ben fulya açık emar da çekmiştim 9 ay once memnun kaldım şimdi yine orda düşünüyorum
Hımm fiyatı ne kadardı canimBana gerek yok dedi semra Hn o yüzden cektirmicem ama enchomarda çektirmistim canım. Ben de gayet memnun kalmıştım sıfır acı çok rahati.
Benimde inşallah beşinci güne gidebilirler hele dondurulmuşlarım olursa çok moral olur tutmasa bile bence yumurta toplamaya kadar olan süreç ve toplama stresli çokArkadaşlar ben opu'dan önce arı sütü kapsülü içmeye başlamıştım. Bir de günde iki tane incir yemeye çalıştım. Opudan önceki gün sevinç hanım baktığında 3 tane olgun görünüyor demişti üzülmüş kaygılanmıştım. Opuda 27 yumurta toplandı. Tabi bende pcos var onun da etkisi var. 15i olgundu. 14ü döllendi. Transferden önceki gün aradığımda 13ü iyi gidiyor demişlerdi. 1 transfer ve 6 dondurulmuşum var elhamdulillah. Transfer edilen 5aa idi. Dondurulmuşlaın da ikisi 5aa, diğerleri de hemen hemen aynı kalite dediler. Arı süt kapsül ve kuru incir tavsiye ederim işin özü. Ben afyemarket diye bir online siteden almıştım arı sütü kapsülü
/Hımm fiyatı ne kadardı canim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?