Tüp Bebek Merkezleri Şişli Memorial Tüp Bebek Merkezi'nde tedavi görenler

Canım benim rezerv azdı ondan çörek otu bal ve tarçın yedim mesela incir kürü prolaktini yüksek olanlara iyi gelmiyo araştırmak lazım kendi vücuduna uygun şeyleri tercih etmelisin

Canım benim rezerv azdı ondan çörek otu bal ve tarçın yedim mesela incir kürü prolaktini yüksek olanlara iyi gelmiyo araştırmak lazım kendi vücuduna uygun şeyleri tercih etmelisin
Benimde azzmiş yaşıma göre 1.99 dediler di de... neyse bakıyım azar azar arada yerim artık...şimdi bebeklerimiz olaydıda conk conk emseydiler bizi.. gazını çıkarsaydık minik pötürgeç kafasını göğsümüze yanaştırsaydık kokulu kokulu evimiss mis gibi bebek melek kokularımıs olsaydıı ayhhh hayali bilee muazzamms bizi de gör Allahım

Bende bu gece ruyamda 4 yaşında tatlımı tatlı bi kızım var öpüyorum kokluyorum sonra anneme diyorumki Anne ben bu kızı nezaman diogirdim hiç hatırlamıyorum hamilelik günlerimi oda guluyor

Bende bu gece ruyamda 4 yaşında tatlımı tatlı bi kızım var öpüyorum kokluyorum sonra anneme diyorumki Anne ben bu kızı nezaman diogirdim hiç hatırlamıyorum hamilelik günlerimi oda guluyor
Seninde dediğin gibi hayalide rüyası da çok güzel uyanınca çok sinir oldum keşke o rüya hiç bitmeseydi niye uyandim ki diye çok kizdim

Kucağımıza alacağimiz günler gelsin artık evet 21 yasımdayım ama 4.yılımız oldu olacak... çalışmıyorum eşim.isyemediği için evde bi.ses bi nefes daha olsa fenamı olurduu beraber büyürdükk...benide herkes rüyalarında hamile görüolarmiş... gerçekleşşsin artık dimiii

Valla benim de gordugum bebek ruyasini artik sayamiyorum. Hanimlar yalniz memorialda ki dr larin dedigi soyle bisey de var. Tup bebek tedavisi yapilacagi ay herhangi bir kur onermiyolar sebebi de bazi yumurtalari zamanindan once buyutebilecek olmasi. O da aklimizin bi kosesinde kaldin.
Bende de sohle bir durum var size fikir danisayim. Onumuzdeki ay esimle tayil planimiz var. Dr onumuzdeki ay adet doneminde gel yumurtalarin hepsi ayni boydaysa problem degil ama yine onden gidenler varsa o ay dogum kontrol hapi kullandiralim ki sonraki aya hepsi esit boy olsun tedaviye baslayalim dedi.
Adet donemim de tatile gelecek muhtemelen. Aydin tarafinda olucam. Oradaki herhangi bir kadin dogumcuya gidip yumurtalarimin sayisi ve boyutuna baktirsam ve kendi dr uma iletsem uygun olur mu acaba. Cunku pek te uzmanlik gerektiren birsey degil ultrasonda bakilacak sadece. Aydin da mutlaka iyi dr vardir da nasil bulunur acaba

Canim yasin genc bu kadar stres yapma. Ben napim baksana bu ay yas oluyor 37 :)
Hala inanamasam da :)

Şişli Memorial Tüp Bebek Merkezinde tedavi görenler adı altında zaman ne olursa olsun kim daha önce hamile kalıp doğurrusa doğursun geç te olsa çocuklarımız kaç yaşinda olursa olsun ...sizlerle bu mücadeleyi mutlu sonla kutlamak isterim belkide memorıal bahçesinde kantininde.... çok güzell çok özell bizler ve meleklerimiz...

Canım bence doktoruna söyle böyle bir durum olduğunu eminim yardımcı olacaktır ben doktorumla whatsuptan konuşuyodum hep yardımcı oluyodu girişte doktorların kartları var ya ordan numarasını al bence

Canim yasin genc bu kadar stres yapma. Ben napim baksana bu ay yas oluyor 37 :)
Hala inanamasam da :)
Yaşla başla ilgisi yokki ama bunun..eşimin halasının kızı doğurdu herkese sölediler bizden kıskandlar nazarımız değermş diye..daha 1 yıl olmadı evleneli... görümcem 2. Hamile kaldı.. bnm için çok zor günlerdi.. bunum gibi bitsürü şeylerr... yaş baş önemsiz vermeyincede vermiyor işte.. şu an bile bunalımmss bi öleyim bi bölee karamsar umutlu olmakk.. .. :))

Canım bence doktoruna söyle böyle bir durum olduğunu eminim yardımcı olacaktır ben doktorumla whatsuptan konuşuyodum hep yardımcı oluyodu girişte doktorların kartları var ya ordan numarasını al bence
Zaten yumurta takibi icin sali randevum var o zaman soracagim o da o sekil yapabiliriz diyecek muhtemelen. Ama nereden uygun dr bulurum Aydinda o konu kafami karistiriyor

En azindan yasindan dolayi karamsar olmani gerektirecek bisey yok tatlim oyle dusun. Bana vaktim hep daraliyor gibi geliyor mesela

Canim senin doktorun kimdi ben orda doktora özel kart gördüm ama numaralarını gormedim

En azindan yasindan dolayi karamsar olmani gerektirecek bisey yok tatlim oyle dusun. Bana vaktim hep daraliyor gibi geliyor mesela
Bzim bir akrabamız 2.tane üniversteye giden kızı var .. 42 yasımda ikizlere hamile kaldı tedavizsiz plamzsız.allah ol diyince oluyor.. neleri varr.. ama ben anlamıyorum sabırsızımmmm

Söylediğin ürüne baktım.ben bi ara balparmağın arı sütü polenli balını kullanıyodum.oda aynı etkiyi verirmi acaba?

Ben kimlerle yazıştığımı çok mrak ediyorum acaba profil fotolarımızı kendimizi mi koysak bir 10 15 dk kadar.
:)
Ben koyamam. Aslinda erkegim kizlar hahaha. Aksamin kotu esprisi benden olsun
Valla ben de gecen hastaneye gittigimde acaba oturanlardan yazistiklarim var mi diye dusunmedim degil

Ben koyamam. Aslinda erkegim kizlar hahaha. Aksamin kotu esprisi benden olsun
Valla ben de gecen hastaneye gittigimde acaba oturanlardan yazistiklarim var mi diye dusunmedim degil
Anladım bende bu yüzden merak etmiştim.. teklif var ısrar yok kimsedem de ses.çıkmıyor zatennn ben gönüllüydüm oysa ki :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…