Tüp Bebek Merkezleri Şişli Memorial Tüp Bebek Merkezi'nde tedavi görenler

Ne sacma insanlar var ya bebegimiz olmuyor diye her bebegede nazarmi ediyoruz bixlerin.nazarlari degmez cunku fesat degiliz sadece bebek hasretiyle yanan yureklere sahibiz ama herseyi goren bilen rabbim var demekki hakkimizda boylesi hayirliymis bizleri yalvartiyo rabbim gec olsun guc olsun ama hayirlisi olsun hakkimizda gerisine takilmamak lazim canim

Valla ben cocuk istegine girenden beri birsuru arkadasim hamile kaldi. Cok sevinihorum onlar adina sadece imrenip Allahim bana da nasip et diyorum. Baska ne denebilir ki

Söylediğin ürüne baktım.ben bi ara balparmağın arı sütü polenli balını kullanıyodum.oda aynı etkiyi verirmi acaba?
Can'ım ben vereceğini düşünmüyorum. Ben bu firmaya güveniyorum, gerçekten doğal olduğunu düşünüyorum ürünlerinin. Etrafımızda erkek infertilitesinde falan da çok fayda gören oldu. Ama paketli bal üzerinde çok şaibeler var. Çok doğal olması mümkün değil gibi geliyor bana

Valla ben cocuk istegine girenden beri birsuru arkadasim hamile kaldi. Cok sevinihorum onlar adina sadece imrenip Allahim bana da nasip et diyorum. Baska ne denebilir ki
Masallah Allah anali babali buyutsun diyoruz ama dusunceleri farkli oluyor insanlarin inanin bana ben cocuk sevmiyorum tanidiklarimin sanki aciyarak bakip guya moral vermek ister gibi sanada versin demelerini kaldiramadigim icin sokakta tanimadigim insanlari nin cocuklarini seviyorum bende ha bu arada masallah sende 37yasindayim diyip diyip duruhorsun ama hic gostermiyorsun

GostermiyorDUM. Bu ilaclardan geldi kilolar ve gosteriyorum artik sanki :). Hamilelik oncesi de kilo verme derdine giremiycem. Tam vermistim biraz hormon ilaclari alinca yine geri aldim galiba

Sağol canım çok yardımcı oldun

Amin Amin. Daha kese göremedim ben de. Yarın gidiyorum yakında bir hastaneye inşaallah. Memorial çok ileri tarihe veriyor dayanamıyorum :) bana da dua ederseniz çok sevinirim
Ne kadar da bir randevu veriyorlar. Benim tup bebekten once cok sevdigim ve guvendigim bi dr um vardiona gitmek istiyorum mesela. Gebelik gerceklesince ilk uc ay memorialda mi devam etmek durumundayiz. Ben de heralde aralarda dayanamam giderim. Dogmamis cocuga don bicmek benimkisi ama :)

orda devam etmemiz gerekiyor gibi bir durum yok sanırım. Gebelik testinden 21 gün sonra çağırıyorlar. hem kese hem kalp atımı bir arada çıksın diye sanırım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…