Ama orada maksimum 3 ay kontrollere devam edebiliyorsun degil mi? Bu arada cidden cok uzunmus 21 gunorda devam etmemiz gerekiyor gibi bir durum yok sanırım. Gebelik testinden 21 gün sonra çağırıyorlar. hem kese hem kalp atımı bir arada çıksın diye sanırım
Onu hiç bilmiyorum orda devam etmeyi düşünmediğim için sormak aklıma gelmedi. Sorma hem de ne uzunAma orada maksimum 3 ay kontrollere devam edebiliyorsun degil mi? Bu arada cidden cok uzunmus 21 gun
Yok canim gebelik takibi yapmiyolar yapsalarda tahlil takip cok pahaliya geliyo benim gorusum 310tl knt arti birde birsuru test isteniyo gebelikte devlet hastaneleri en iyisi oluyo gecen gebeligimde ben calisiyordum is yerime yakin ozel bir hastanede takiplerkmi ve testlerimi yaptirdim tup bebekten pahaliya mal oldu bana keske sonu iyi olaydj verdigim para hicti simdi ayse hanim capaya yonlendirdi oraya baslicamAma orada maksimum 3 ay kontrollere devam edebiliyorsun degil mi? Bu arada cidden cok uzunmus 21 gun
Sizin önde giden yumurtalar neden oluyorNe kadar da bir randevu veriyorlar. Benim tup bebekten once cok sevdigim ve guvendigim bi dr um vardiona gitmek istiyorum mesela. Gebelik gerceklesince ilk uc ay memorialda mi devam etmek durumundayiz. Ben de heralde aralarda dayanamam giderim. Dogmamis cocuga don bicmek benimkisi ama :)
Ben hastane ismine degil dr ismine gidilmesine mantikli buluyorum. Dr unun yonlenditrdgi bi isim varsa sanslisin.Yok canim gebelik takibi yapmiyolar yapsalarda tahlil takip cok pahaliya geliyo benim gorusum 310tl knt arti birde birsuru test isteniyo gebelikte devlet hastaneleri en iyisi oluyo gecen gebeligimde ben calisiyordum is yerime yakin ozel bir hastanede takiplerkmi ve testlerimi yaptirdim tup bebekten pahaliya mal oldu bana keske sonu iyi olaydj verdigim para hicti simdi ayse hanim capaya yonlendirdi oraya baslicam
Maşallah sana çokta güzelsin ben koyasam daha iyi galibaBuyrunn bu da benden foto.. 1 dk
Bilmem her ay tekrarlayan bi durum mu o da belli degil. Onumuzdeki ay belli olur artikSizin önde giden yumurtalar neden oluyor
Teşeklür ederim.hadii sizde koysanızaaa belkiii karsılaşrzzzMaşallah sana çokta güzelsin ben koyasam daha iyi galiba
Ayyy neolur bana kilo deme 1 haftadı diyetteyim bende çok kiloluyumdaGostermiyorDUM. Bu ilaclardan geldi kilolar ve gosteriyorum artik sanki :). Hamilelik oncesi de kilo verme derdine giremiycem. Tam vermistim biraz hormon ilaclari alinca yine geri aldim galiba
Kuşunuz çok tatlıı.sizinmi bende istiyorm ama çok sesi çıkıyo onlarınmBilmem her ay tekrarlayan bi durum mu o da belli degil. Onumuzdeki ay belli olur artik
Ama ben senin gibi güzel degilimTeşeklür ederim.hadii sizde koysanızaaa belkiii karsılaşrzzz
Guvendigim doktor nerde yok canim ozel para icin yapmadigi kalmiyo devlette insana deger vermiyo aradayim sadece universite hastanesi olsun dedi o yuzden capayi onerdiBen hastane ismine degil dr ismine gidilmesine mantikli buluyorum. Dr unun yonlenditrdgi bi isim varsa sanslisin.
Ama ozel diye gittigimiz yerlerde de devlette de cok kotu dr lar olabiliyor. Guvendigin dr u buldun mu birakmayacaksin bu islerde
Dr bisey demedikce kilomla oynamamaya karar verdim. Sen de rahat olu bence zaten yeterince stresimiz varAyyy neolur bana kilo deme 1 haftadı diyetteyim bende çok kiloluyumda
Her kadın güseldirr.. güzellik yarışması yapmıyoruzz ki burda belki hastanede karsılaşırz diyee sohbet muabbet olurduu.Ama ben senin gibi güzel degilim
Evet bizim ama tuyu fln insani ugrastiriyo bi de cok ilgi istiyo sana alisinca. Igrasirim diyosan zevkliKuşunuz çok tatlıı.sizinmi bende istiyorm ama çok sesi çıkıyo onlarınm
Öylede heran diycek diye korkup durdumDr bisey demedikce kilomla oynamamaya karar verdim. Sen de rahat olu bence zaten yeterince stresimiz var
Avrupa yakasinda misin? Uni hastaneleri devlette en guvenilir hastaneler bence deGuvendigim doktor nerde yok canim ozel para icin yapmadigi kalmiyo devlette insana deger vermiyo aradayim sadece universite hastanesi olsun dedi o yuzden capayi onerdi
Kafasını eğmişte bakmiiş bi dee allahiimmm.. apartmanda olurmukii bide yaa.. bilemedim uzaktan sevmeler :)Evet bizim ama tuyu fln insani ugrastiriyo bi de cok ilgi istiyo sana alisinca. Igrasirim diyosan zevkli
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?