Tüp Bebek Merkezleri Şişli Memorial Tüp Bebek Merkezi'nde tedavi görenler

Ama orada maksimum 3 ay kontrollere devam edebiliyorsun degil mi? Bu arada cidden cok uzunmus 21 gun
Yok canim gebelik takibi yapmiyolar yapsalarda tahlil takip cok pahaliya geliyo benim gorusum 310tl knt arti birde birsuru test isteniyo gebelikte devlet hastaneleri en iyisi oluyo gecen gebeligimde ben calisiyordum is yerime yakin ozel bir hastanede takiplerkmi ve testlerimi yaptirdim tup bebekten pahaliya mal oldu bana keske sonu iyi olaydj verdigim para hicti simdi ayse hanim capaya yonlendirdi oraya baslicam

Sizin önde giden yumurtalar neden oluyor

Ben hastane ismine degil dr ismine gidilmesine mantikli buluyorum. Dr unun yonlenditrdgi bi isim varsa sanslisin.
Ama ozel diye gittigimiz yerlerde de devlette de cok kotu dr lar olabiliyor. Guvendigin dr u buldun mu birakmayacaksin bu islerde

GostermiyorDUM. Bu ilaclardan geldi kilolar ve gosteriyorum artik sanki :). Hamilelik oncesi de kilo verme derdine giremiycem. Tam vermistim biraz hormon ilaclari alinca yine geri aldim galiba
Ayyy neolur bana kilo deme 1 haftadı diyetteyim bende çok kiloluyumda

Ben hastane ismine degil dr ismine gidilmesine mantikli buluyorum. Dr unun yonlenditrdgi bi isim varsa sanslisin.
Ama ozel diye gittigimiz yerlerde de devlette de cok kotu dr lar olabiliyor. Guvendigin dr u buldun mu birakmayacaksin bu islerde
Guvendigim doktor nerde yok canim ozel para icin yapmadigi kalmiyo devlette insana deger vermiyo aradayim sadece universite hastanesi olsun dedi o yuzden capayi onerdi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…