- 27 Nisan 2016
- 2.296
- 3.573
- 133
Bide üstüne düşük yapınca aceba mi dedim gerçi doktor öyle bişey demediÖylede heran diycek diye korkup durdum
Allah korusun olse bi daha almam evden bikac gun git bi hafta barismasi icin ugrasiyosun nerdeyseKafasını eğmişte bakmiiş bi dee allahiimmm.. apartmanda olurmukii bide yaa.. bilemedim uzaktan sevmeler :)
Olsa derler di kafana takma. Versen bile cok zorlamadan kendini strese sokmadan verBide üstüne düşük yapınca aceba mi dedim gerçi doktor öyle bişey demedi
Çok tatlii... çok sıcak yüzünüz var bu arada avatar resminiz ve kullanıcı adınız bıraz sert duruyodu da 37 yim diye diretincedeee ... çok tatli bi ablaymşssnız :)Allah korusun olse bi daha almam evden bikac gun git bi hafta barismasi icin ugrasiyosun nerdeyse
Sagol canim sen de oylesinÇok tatlii... çok sıcak yüzünüz var bu arada avatar resminiz ve kullanıcı adınız bıraz sert duruyodu da 37 yim diye diretincedeee ... çok tatli bi ablaymşssnız :)
Dur bende koyuyorumNysee birmsen varmşsınn violet_79 nizde sizinle karşılasırsak görüşürüz napaliimm :)
Ozmusoz sen ve ben. Hos gorsem yine emin olamam ya :)Nysee birmsen varmşsınn violet_79 nizde sizinle karşılasırsak görüşürüz napaliimm :)
Sen de soyledigin kadar kilolu degilsinDur bende koyuyorum
Çok güzelsiniz sizde.. maşallahımız varr kızlarrr çok tatlıyıssm tü tü tü maşallah bizlere ama ben kimseyi.görememişim hasatnede sizde dahillll .... ne qüsel çiftleriz işte bizi de görmRabbim
Bebeler cirkin olursa baba tarafina cekmis diycezAynen kızlar çok güzelisss bi de anne olduk mu tamam
Saol canim kilo için soylediklerineHepinize iyi geceler bayanlar. Muhabbetinize doyum olmaz
Valla bende sadece masal perisi ni gördüm kaşla göz arasında kaçirdimAyyy Kizlarrrrrrr tuhhhh resimleri kacirmisim göremedim sizleri :))))
Bugün pazar geç girdim nete :))
Dogrudur canım hepimiz denk gelirsek başka zamanda koyarız tekrar:)Valla bende sadece masal perisi ni gördüm kaşla göz arasında kaçirdim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?