Tüp Bebek Merkezleri Şişli Memorial Tüp Bebek Merkezi'nde tedavi görenler

Hangi yakadasin? Nerde devam etmehi dusunuyorsun sakincasi yoksa
Estagfirullah. Avrupadayım. Ataköyde oturuyorum. Memorialı çok pahalı olduğu için eledim ama inan nerde devam edicem bilmiyorum. inşaallah devam edebilirsem tabi. Şimdilik Ataköy hastanesine gidicem

verilmiyor canım.transferden s20 dk sonra normal hayaına dönebilirsin dediklerinden ötürü vermyrlar.bana birkeresinde çok ısrar ettiğim için ohss diye vermişlerdi

tamam ama transfer olacağı gün hastanede iken işte olamıcağıma göre
ben öyle dinlenmek için rapordan bahsetmiyorum işlemlerin olacağı gün için onu nasıl hallettiniz çalışan arkadaşlar
ben devlet memuruyum malum ohal şuan

Canım ben devlet memuru değilim ama eşim memur. Ohal dolayısı ile izinler kaldırılmıştı ama şimdi sorun yok diye biliyorum.Yıllık izinler geri geldi, en kötü ihtimal idari izin iste üstünden.Şimdiden stres yapma

canım ben 1 gün öncesinden yazı istiyordum merkezden şu tarihte kontrol randevusu vardır diye onu işyerine sunup o yazıya istinaden işyerinden çıkıyordum.merkezde işim bitincede şu protokol numaralı hasta şu tarihte tetkik ve tedavisi yapılmıştır diye yazı alıyorum kurum kabule diyor bu şekilde bizim.yalnız bildiğim kadarıyla bu tüp bebek te kurum izin vermek zorunda değil.yani kurumun insiyatifine kalmış bi durum.benim aldığım gayri resmi bir belge.kurumun bu şekilde kabul etmezse rapor için biraz diretirsin belki verirler sana

canım arkadaşın dediği gibi şuan yıllık izinlerde kullanılabilir durumda raporu halledenezsen izin alırsın en kötü ihtimal

Ohalle ilgili bir sorun yok her şey normale döndü.hastane o gün orada olduğunu gösteren yazı veriyor bize vermişti sorun yok ben de devletteyim benim kurum kabul ediyor ama için rahat değilse aile hekimliğine git durumu anlat rapor verir

Arkadaşlar morfoloji sorunu olup da tutan arkadaşlar yok mu.doktorlara bakarsan basit bi problem ama maalesef başarı bakımından çok tutmayan görüyorum.bu da korkutuyor 5 başarısız deneme olan biri olarak.yine umutsuz başladım tedaviye.betül hanım çok güvensiz bakıyorsun dedi.artık doktorlara güvenim kalmadı gerçekten.l laparoskopi yaptılar yüksek gerekçelerle.sonra demek ki öyle değilmiş diye işin içinden çıkabiliyolar.bi sorun bulamadık.madem biz deneme tahtası mıyız.somut bi şeyler olur elinde ona göre yaparsın ameliyatı.hala takılma oralara diyolar.sağlamken hasta gerçekler valla.laparokopiden sonra adetlerimin ilk 3 günü müthiş kanamalı geçiyo.soriyorum neden diye.tatmin edici hiç bi açıklama yok.tedaviye başladığım için heyacanlıyım fakat iyi şeyler duymaya ihtiyacım var.bi başarısızlık daha çok korkutuyor beni.artık kurban bayramına hamile olarak gitmek istiyorum.

Merhaba canım.Önce sakin ol ve hep iyi düşün.Bizde de morfoloji sorunu var ama ben daha önce iki kez doğal yolla hamile kaldım.Ama 7. haftada her ikisinin de kalp atışı olmaması yüzünden kaybettik.Şimdi Memorial üroloğu Murad bey ilaç verdi eşime,onu kullanıyoruz ve hiç umutsuz hissetmiyorum kendimi.Allah büyük,bu da bizim sınavımız diyorum.Ekim gibi bende tüp bebek yapacağım.Moral bozmak yok...

Canım sağol telkinlerin için .bu kadar olumsuz denemeden sonra haliyle umut da azalıyor.sonuçta olacak diye başlıyoruz.benim kızdığım doktorların bu kadar yüksek ihtimal verip,kolay hasta görüp de sonucun olumsuz olması.neyse başladık artık yeni bir tedaviye. umarım ben de umut olurum benzer hastalara.

Icinizin daha rahat etmesi icin bu tedavide mutlaka Semra Hanim kontrolunde gitmek istediginizi soyleyin bence. Benim bir negatifim var o bile cok yipratici olmustu benim icin. Insallah bu defa kavusursunuz bebeginize. Bu dusunduklerinizi de aktarin bence

Teşekkürler hepimiz için hayırlısı.bakalım durumu süreç gösterecek.yarın sabah semra hanım ve Betül hanımla randevum var.tedavimin 3. Günü olacak.öncekilerden daha düşük dozlarda başladık.tedavide yapılan her bi değişiklik yeni bi umut oluyor

Hadi insallah olur. Dusuk doz ilac yumurta kalitesi acisindan iyi birsey zannediyorum. Bende de baslanacak tedavide daha dusuk doz ilaclar kullanilacak.
Bi de bu islerde her bunye bir olmadigi icin deneme yanilma yontemini istemeden de olsa yapmak zorunda kaliyorlar zannedersem E bu da bizim vakitten morallerden goturuyor maalesef

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…