Tüp Bebek Merkezleri Şişli Memorial Tüp Bebek Merkezi'nde tedavi görenler

Malesef bizdede var doktorlara göre normal olur diyohepsi ama olmuyomalesef bizde bi tüp denedik olmadı eşim yeme içmeye çok dikkat ediyo bakalım hayırlısı

İyi akşamlar ben siteye yeni katıldım bir senedir almanyada yaşıyorum burda tüp bebek iğnesi vurulmaya başladım fakat yumurtalarım çatlamadı ikinci ay tekrar denedim bugün gittiğimde yine çatlamamış bir tane var yani burada pek ilgilenmiyolar türkiyeye gelmek istiyorum ama hiç bilgim yok yumurta çatlamıyosa bunun çaresi varmıdır acaba birde memorial de toplam ilaçlar dahil fiyatı ne kadar tutuyor sizlere sormak istedim bilgilendirirseniz sevinirim oraya bilinçli gelmek istiyorum şimdiden teşekkürler

Canım benim tüp bebek 6250 ilaçlar 2000 e yakın tuttu şimdilik dondurma ücreti de ayrı 3e kadar 1600 3ten fazlası 2600tl sanırım yumurta çatlaması ile ilgili bi bilgim yok normalde çatlamıyomu yumurtan çatlatma iğnesi ile de mi çatlamadı

Hayır çatlamadı iki kez denedim çatmıyor

Hayır çatlamadı iki kez denedim çatmıyor
Siz tup bebek tedavisi gordugunuze emin misiniz? Cunku bildigim kadariyla catlatma ignesi vuruluyor ama yumurtalarin catlamadan once toplanmadi lazim tup bebek tedavisinde. Catlarsa toplanamazlar.
Bu arada Turkiye tup bebek tedavisinde Avrupadan onde gercekten, cok gurur verici bi durum. Gelin kendi memleketinizde yaptirin rahat rahat derim

Kızlar bugün opu dan sonraki üçüncü günüm aradım laboratuvarı 7embriyomdan 5tanesi 1.kalite 1 tanesi 1.kaliteye çok yakın 2.kaliteymiş diğeri de 3.kalite
3.kalite olan bugünden sonra durabilirmiş yarın tekrar arıcaklar peki transfer için bigün önce mi haber veriyolar o gün içinde mi arıyolar

Genelde 5. gün transfer gunu sabahi ariyorlar canim. Insallah tedavinin sonu guzel sonuclanir

Cok sevindim ozmusoz. Kaliteleri gayet guzel hadi bakalim bir gebelik daha gelecek insallah

Canim ne yaptın çektirdim mı flimi nasıl geçti ağrın oldumu bide nekadar ödedin canım sonucunu hemen verdiler degilmi

Çektirdim canım.daha önce radyomarda çektirmiştim.çabucak çekmişlerdi
Burda baya ilgilendiler incelediler.sanki burası daha iyi.
Şimdi hastanedeyim doktora göstericem filmi.
Filmin raporunda sorun yok gözüküyor.
500 tl ödedim.indirim istedim ama herkese aynı fiyat dediler.

Anladım canım çok geçmiş olsun ınsallah hiç bir sorun çıkmaz bende fulya açık emarda çektirmistim 9 ay oldu eşimde illa yine oraya gidelim deyince aksılık etmedim tmm dedim sen hangi doktora gostericen canim

Acilimi oluyor nasil bsy bende cektiricem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…