- 27 Nisan 2016
- 2.296
- 3.573
- 133
Ben 10 sene önce çektirmistim canimdan can kopmustü ama teknoloji ilerledi 9 ay once yine cektirdim normal muayeneden pek bi farkı yoktu hiç acı cekmedimAcilimi oluyor nasil bsy bende cektiricem
Anladim canim bu ecomar acisiz cekiyimus ne bileyimBen 10 sene önce çektirmistim canimdan can kopmustü ama teknoloji ilerledi 9 ay once yine cektirdim normal muayeneden pek bi farkı yoktu hiç acı cekmedim
Kizlar bugun semra hanim ve gonul hanimla gorustuk semra hanim cok tatli konusmasi resmen guven veriyo insallah sonumuzda guzel olur icimden guzel duygular geciyo :)
Evet hifanur arkadaşımız öyle dedi ama ben fulya açık emarda çektirdimAnladim canim bu ecomar acisiz cekiyimus ne bileyim
Amin canım bende iki gun sonra çektirip doktora gostericen
Anladım canım çok geçmiş olsun ınsallah hiç bir sorun çıkmaz bende fulya açık emarda çektirmistim 9 ay oldu eşimde illa yine oraya gidelim deyince aksılık etmedim tmm dedim sen hangi doktora gostericen canim
Acilimi oluyor nasil bsy bende cektiricem
Benimde ayse hanimlaydi randevum son dakka hemsireler ayse hanim dolu gonul hanim baksa olurmu dediler tmm dedim cunku semra hanim muayene edicegi icin fazla uzatmadim ama tedavimde ayse hanimi istiyorum tmm dedilerBetül hanıma gösterdim canım.
Aslında en başından beri ayşe hanımdan randevu almak istiyordum ama hep doluydu izindeydi.bi türlü kendisiyle görüşemedim.bugün beklerken ayşe hanımı gördüm etrafına neşe saçıyodu.çok tatlı güler yüzlü bi kadın :)
Yanına gidip konuştum.sizden randevu alamıyorum size gelmek istiyorum dedim.
Adet oluca ona gidicem tüp bebek çalışmalarına başlıcaz inş :)
Benimde ayse hanimlaydi randevum son dakka hemsireler ayse hanim dolu gonul hanim baksa olurmu dediler tmm dedim cunku semra hanim muayene edicegi icin fazla uzatmadim ama tedavimde ayse hanimi istiyorum tmm dediler
Sizin tedavi ne zaman. ..bende eylül 9 a randevu aldim hem semra hanim hem ayse hanim ..tabi semra hanimla istisare edip ayse hanimla devam edecegim erken alinca randevu sikinti olmuyorda ..ne yapalım bizde stresli oluyoruz kimde rahatsak onu istiyoruzSemra hanımlada görüşmeyi çok istiyorum.tedaviye başladığımda onunda beni görmesini isticem.
Ama ayşe hanım bana muhteşem bi enerji verdi.kesinlikle onu tercih edicem :)
ben adet olduğumda arıcam danışmayı.ayşe hanımı istiyorum mu demem lazım?
Diğer doktora ayıp edicem diye korkuyorum açıkçası.bu işin usulü nedir acaba :)
Sizin tedavi ne zaman. ..bende eylül 9 a randevu aldim hem semra hanim hem ayse hanim ..tabi semra hanimla istisare edip ayse hanimla devam edecegim erken alinca randevu sikinti olmuyorda ..ne yapalım bizde stresli oluyoruz kimde rahatsak onu istiyoruz
Ben bayramin 3.yada 4.gunu hasta olucam ama bayramda yeni hasta almiyoruz baslayan hastalara devam ediyiruz dediler o yüzden daha erkene randevumu almam gerekti yani aldim randevumu ins sayariz gunleri canim:)))Aynı dönemde tedaviye başlıcaz.bende eylül 7 8 gibi adet olucam.günleri birlikte sayarız :)
Bende hem semra hanımdan hem ayşe hanımdan randevu alıcam.sen şimdiden mi ayarladın randevunu?
Ben bayramin 3.yada 4.gunu hasta olucam ama bayramda yeni hasta almiyoruz baslayan hastalara devam ediyiruz dediler o yüzden daha erkene randevumu almam gerekti yani aldim randevumu ins sayariz gunleri canim:)))
Yani eylül ayi simdilik cok müsait boş dedi tabi erken almak iyi olur ben henüz hic ongorusme vs yapmadim ilk kez gidicemBendemi şimdiden randevu alsam acaba.
Dr adetin 1.günü randevu al dedi.ben yarın arayıp bilgi alıyım yinede.
İyi geceler canım çok sağol
benimde bayramın ilk gününe gelicek muhtemelen adetim.Ama net olmadığı için randevu alamıyorum.O gün arasam almıcaklarmı şimdi.geçen ay yaparız dedik darbe oldu izinler iptal edildi bu seferde bayramda almazlarsa iyice sarkcak tedavi offf
doktorum ayse hoca ama semra hocada görsün istedim şansa böyle denk geldiYok canım adetin 1.ci günü ararsın hemen ertesi güne randevu alırsın bi problem olmaz.
Ama istediğin dr yoğun olabilir önceden randevu alma şansın olmadığı için.başka bi dr.a yönlendirirler.
kizlar memorial in sahibi suan fetö sorusturmasi yuzunden göz altina alindi. turgut aydin. kendisi ayrica a101nde sahibi şuan icin marketin hesaplari incelemede bu hastaneyede sicrarmi bilmiyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?