Tüp Bebek Merkezleri Şişli Memorial Tüp Bebek Merkezi'nde tedavi görenler

kizlar memorial in sahibi suan fetö sorusturmasi yuzunden göz altina alindi. turgut aydin. kendisi ayrica a101nde sahibi şuan icin marketin hesaplari incelemede bu hastaneyede sicrarmi bilmiyorum.
laa. Iyi olmadi bu ya. Bikac haftaya kokusu cikar heralde. Hastane etkilenmez umarim o kadar kisi bel baglamis

doktorum ayse hoca ama semra hocada görsün istedim şansa böyle denk geldi normalde 26 günde bir adet oluyorum bu ay 30. gün oldum ilk defa bi dedim hamilemiyim acaba ama adet oldum .

Hakkımızda hayırlısı canım.belki eylülde yüzün gülücek :)
Pozitif olmakta yarar var.

kizlar memorial in sahibi suan fetö sorusturmasi yuzunden göz altina alindi. turgut aydin. kendisi ayrica a101nde sahibi şuan icin marketin hesaplari incelemede bu hastaneyede sicrarmi bilmiyorum.

Oyyy hastaneden soğudum bi an.
İnşaallah tedavilerimiz aksamaz.

A101 genel mudurlukte calisan bi arkadasla konustum simdi. Geldiler sabahtan defterleri incelediler saat 11 de isimizin basina geri donduk oyle bisey yok ya dedi ki siyasi islerle hic alakasi olmayan bi tiptir.
Mesela istanbul tup bebek merkezini apar topar kapattilar. Oyle bisey kesin olsa buralar da kalmazdi simdiye kadar tahminim

Belkide inceleme aşamasındadırlar.
İlişkileri varmı yokmu araştırıyolardır.
İyi düşünmeye çalışıyorum :)

Merhabalar, Bingür Sönmez gibi Semra Kahraman gibi Türkiye'nin en saygın doktorlarının çalıştığı hastaneden bahsediyoruz. Eğer böyle bir durum olsaydı bunun gibi bir çok doktor yollarını ayırırdı. Bu kadar profesyonel insanların yer aldığı ve kaliteli hizmetin verildiği bir kurumda bahsettiğiniz endişeler bence yersiz. Bunları Memorial'da tüp bebek tedavisi olmuş ve bebeğini sağlıkla kucağına almış biri olarak söylüyorum.

Yaaa inanmıyorum allahım inşallah öyle birşey yoktur

Ayyy kızlar yarında transferim var inşallah bi aksilik olmazzz
Olmaz tatlim. Nasil embriyolarin durumu hepsi 5. gune gelmistir umarim. Ben de dun gece catlatma igne mi oldum, dogal yoldan hic umudum olmasa da bu ay da boyle deneyelim bakalim. Bu ay corek otu bal tarcin denedim ve use yaradi zannediyorum. Adetin 9. gunu 19 mm ilac kullanilmadan buyumus bir yumurtam vardi, dr yapalim catlatma ignesini dedi.
Bu arada ozmusoz iyi ki histereskopiyi olmusum ameliyat cd mi alip izledim. Baya genisletmisler rahmi, rahim filminde gorundugunden daha dardi dediler. Insallah sorun ondandir da baska bisey yoktur

Canım senin tüplerindemi sıkıntı vardı?

Canım senin tüplerindemi sıkıntı vardı?
Hayir tuplerde sikinti olunca laparoskopi yapiliyor. Rahim filminde rahim seklim biraz dar gorunuyordu. Bu illa ki sorun diyemeyiz ama histereskopi oneriyorum demisti Semra hanim rahmi biraz genisletecegini soyledi.
Gecen ay oldum ameliyati rahim yanlardan ve ustten genisletildi ama rahim filminde gorunenden daha dabdarmis rahmim.
Zaten histereskopiyi onermelerinin sebebi de bazen rahim filminde ve ultrasonda gorulemeyen seyler varsa histereskopide herseyi acikca gormeleri. Insallah sorun odur simdiye kadar hamile kalmamamda

Aa ben de izliyim ya sadece fotoğrafını gördüm hepsi gitti beşinci güne maşalalh hadi bakalım inşallah bu ay olur senindeee

Aynı canım dar alanlar açılmıştı yanlardan bide yapışıklıklar düzeltilmiş bi ceninin yaşayabileceği alan oluşturuldu dedi doktor bide rahmim de septum vardı kalp şeklindeydi
Benim de ustte darlik varmis. Ya insallah sorunlarimiz sadece budur da artik hamile kaliriz. Biktim sebebi bilinmeyen olmasindan hep sebebi var da bulamiyolar diye dusunmekten

Bilmiyodum canım yeni bişey daha öğrenmiş oldum.
Doktorum eski rahim filmini gördüğünde sol tarafta bi genişlik görüyorum bi anormallik var dedi.tekrar film istedi

Bu seferde her iki tüpünde anormallik var çok dar gibi dedi.
Ama semra hanımada danışıcam dedi.
Bi tüp bebek yapalım eğer olmazsa tekrar geri görüp tüpleri inceleriz dedi.

Yani çok emin konuşamadı.benim kafam karıştı.tam teşhisimi koyamadı.
Ayşe hanımla devam edicem tedavime.
Onun ne diyeceğinide merak ediyorum

İnşallah bir sorun yaşanmaz, anladığım kadarıyla şüphe adına inceleme yapılıyor, bence bişey olmaz ,sanmıyorum yani.. olursa o kadar kişi mağdur olacak çünkü..

laa. Iyi olmadi bu ya. Bikac haftaya kokusu cikar heralde. Hastane etkilenmez umarim o kadar kisi bel baglamis
İnşallah etkilenmez, ben sanmıyorum fetö bağlantısı olduğunu inşallah çabuk atlatılır...

Oyyy hastaneden soğudum bi an.
İnşaallah tedavilerimiz aksamaz.
Araştırma aşamasındalar, bağlantısı yoksa çabuk bırakılır..

Anladığım kadarıyla devlet şüphelenmiş inceletiyor, kesin bişey olsa en başta kapatılırdı aynen nasıl bazı hastaneler hemen kapatıldı. Bende olmaz diyorum ama bakalım zaman gösterecek..

Yaaa inanmıyorum allahım inşallah öyle birşey yoktur
İnşallah hepimizin dileği bu, bakalım takip ediyorum gelişmeleri..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…