Tüp Bebek Merkezleri Şişli Memorial Tüp Bebek Merkezi'nde tedavi görenler

Tmm sagol canım bi gelişme olursa bizede bilgi ver lütfen

Ya bu tup bebek konusunda kimse net konusamiyor zaten. Ameliyat olman lazim ama ameliyattan sonra kesin tutar da diyemiyorlar. Zaten deseler sacma olur. Genel kani basarisiz denemelerden sonra bazi seylere sira gelmesi. Oteki turlu ne olur ne olmaz hem histereskopi hem laparoskopi hem pgt demeleri lazim. Bunlari bosu bosuna yaptirip bir ton para verebilirsin ve maalesef tum herseye ragmen kimse yuzde yuz tutacak diyemeyiz

Rabbim ol dedikten sonra herşey bahane.
İnşaallah uzak değildir o günler

Aa ben de izliyim ya sadece fotoğrafını gördüm hepsi gitti beşinci güne maşalalh hadi bakalım inşallah bu ay olur senindeee
Merabalar yumurta çatlamasına yardımcı olan besinler nelerdir bilgi verebilirmisiniz yazınızda çörekotu bal tarçın yazmışsınız sadece üçümü ve ne şekilde kullanılıyor

Canım bence sen semra hanıma göster ve gerisini ona bırak bu zamana kadar filmimi gören doktorların hiç birinin görmediği sorunları gördü ve düzeltti

Merabalar yumurta çatlamasına yardımcı olan besinler nelerdir bilgi verebilirmisiniz yazınızda çörekotu bal tarçın yazmışsınız sadece üçümü ve ne şekilde kullanılıyor
Aslında ben bi yerde görmüştüm iki yemek kaşığı bala bi tatlı kaşığı tarçın ve bi çay kaşığı çörek otuydu sanırım her sabah akşam yedim yalnız bu yum ur ta çatlamasına iyi gelir mi bilmem benim rezervim az diye yaptım

İnşallah pozitif bir transfer olur da yavrun sıkı sıkı sana tutunur. Benim de Şişli memorialde dün transferim yapıldı. Bugün 1 günüm. Transfer olan var mi aranizda acaba. Bu topigi yeni keşfettim
İnşallah canım kısmetse benim de yarın olucak birlikte beklicez artık sonucu kaç yumurtan oluştu kaçıncı gün transfer oldu acaba

Canım bence sen semra hanıma göster ve gerisini ona bırak bu zamana kadar filmimi gören doktorların hiç birinin görmediği sorunları gördü ve düzeltti

Aynen canım o daha tecrübeli sonuçta.
Adetin 2.günü hem ayşe hanımdan hemde semra hanımdan randevu alıcam.
İnş görüşebiliriz kendisiyle

Adetin kaçıncı günü başladın canım.
Bende yapıcam

Tşk ederim benim yumurtalar yetersiz toplama işlemi için iğnelerde yetmiyor

Hic ongorusme vs yaptiniz mi sıfır ilk gelen hastayi bayramda baslatmiyiruz dedi ama benim gibi yapabilirsiniz bayram oncesi ongorusme ve muayene olucam bayramda da hasta oluyorum tedaviye baslayacagiz

Transferi olan arkadaslar transferden sonra 3 yada 5 gun vs yatıp dinlenme isteniyir mu ucak binme yasağı vs var mi kısaca nelere dikkat edilmesi gerekiyir bilgi verebilir misiniz teşekkürler

Ben de merak ediyorum.ben istanbul dışından geleceğim transferden sonra hemen dönebilir miyşz acaba.başka mwrkezler kalın diyor

kızlar erkekte dna hasarı konusunda bilgisi olan varmı yada böyle bir test yaptıran
Spermin DNA sına bakılan bi test.%15 in altında olmalı imiş dediklerine göre.benim eşimin %29 idi.tedavi ile %5 lere indi fakat tutmadı yine.çok kanıtlanmış bir geçerliliği yok bence.beni kimse yönlendirmeden araştırmalarım sonucu buldum .nitekim kadın doğumcular da önemsemiyor.ürologlar arasında da var farklı görüşler.kendi tecrübelerine dayanarak söyleyim para tuzağı.ama insan için özellikle sebepsiz vakalarda bi umut ışığı oluyor.biz Kaan aydosta olmuştuk tedaviyi.

Hic ongorusme vs yaptiniz mi sıfır ilk gelen hastayi bayramda baslatmiyiruz dedi ama benim gibi yapabilirsiniz bayram oncesi ongorusme ve muayene olucam bayramda da hasta oluyorum tedaviye baslayacagiz
sıfır bi hasta değilim aslında geçen ay başlıcaktık izinler iptal olunca kaldı bu ayda tatilimizi yapalım öyle başlayalım dedik oda bayrama denk gelicek alırlar diye tahmin ediyorum geçen gitmemizde kan testi vermiştik 3 ay geçerliliği var başlarsanız paketten düşülür dediler.

sizindemi sebepsiz ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…