- 27 Nisan 2016
- 2.296
- 3.573
- 133
Tmm sagol canım bi gelişme olursa bizede bilgi ver lütfenİnşallah bir sorun yaşanmaz, anladığım kadarıyla şüphe adına inceleme yapılıyor, bence bişey olmaz ,sanmıyorum yani.. olursa o kadar kişi mağdur olacak çünkü..
İnşallah etkilenmez, ben sanmıyorum fetö bağlantısı olduğunu inşallah çabuk atlatılır...
Araştırma aşamasındalar, bağlantısı yoksa çabuk bırakılır..
Anladığım kadarıyla devlet şüphelenmiş inceletiyor, kesin bişey olsa en başta kapatılırdı aynen nasıl bazı hastaneler hemen kapatıldı. Bende olmaz diyorum ama bakalım zaman gösterecek..
İnşallah hepimizin dileği bu, bakalım takip ediyorum gelişmeleri..
Ya bu tup bebek konusunda kimse net konusamiyor zaten. Ameliyat olman lazim ama ameliyattan sonra kesin tutar da diyemiyorlar. Zaten deseler sacma olur. Genel kani basarisiz denemelerden sonra bazi seylere sira gelmesi. Oteki turlu ne olur ne olmaz hem histereskopi hem laparoskopi hem pgt demeleri lazim. Bunlari bosu bosuna yaptirip bir ton para verebilirsin ve maalesef tum herseye ragmen kimse yuzde yuz tutacak diyemeyizBilmiyodum canım yeni bişey daha öğrenmiş oldum.
Doktorum eski rahim filmini gördüğünde sol tarafta bi genişlik görüyorum bi anormallik var dedi.tekrar film istedi
Bu seferde her iki tüpünde anormallik var çok dar gibi dedi.
Ama semra hanımada danışıcam dedi.
Bi tüp bebek yapalım eğer olmazsa tekrar geri görüp tüpleri inceleriz dedi.
Yani çok emin konuşamadı.benim kafam karıştı.tam teşhisimi koyamadı.
Ayşe hanımla devam edicem tedavime.
Onun ne diyeceğinide merak ediyorum
Ya bu tup bebek konusunda kimse net konusamiyor zaten. Ameliyat olman lazim ama ameliyattan sonra kesin tutar da diyemiyorlar. Zaten deseler sacma olur. Genel kani basarisiz denemelerden sonra bazi seylere sira gelmesi. Oteki turlu ne olur ne olmaz hem histereskopi hem laparoskopi hem pgt demeleri lazim. Bunlari bosu bosuna yaptirip bir ton para verebilirsin ve maalesef tum herseye ragmen kimse yuzde yuz tutacak diyemeyiz
AminnnRabbim ol dedikten sonra herşey bahane.
İnşaallah uzak değildir o günler
Merabalar yumurta çatlamasına yardımcı olan besinler nelerdir bilgi verebilirmisiniz yazınızda çörekotu bal tarçın yazmışsınız sadece üçümü ve ne şekilde kullanılıyorAa ben de izliyim ya sadece fotoğrafını gördüm hepsi gitti beşinci güne maşalalhhadi bakalım inşallah bu ay olur senindeee
İnşallah pozitif bir transfer olur da yavrun sıkı sıkı sana tutunur. Benim de Şişli memorialde dün transferim yapıldı. Bugün 1 günüm. Transfer olan var mi aranizda acaba. Bu topigi yeni keşfettimAyyy kızlar yarında transferim var inşallah bi aksilik olmazzz
Canım bence sen semra hanıma göster ve gerisini ona bırak bu zamana kadar filmimi gören doktorların hiç birinin görmediği sorunları gördü ve düzelttiBilmiyodum canım yeni bişey daha öğrenmiş oldum.
Doktorum eski rahim filmini gördüğünde sol tarafta bi genişlik görüyorum bi anormallik var dedi.tekrar film istedi
Bu seferde her iki tüpünde anormallik var çok dar gibi dedi.
Ama semra hanımada danışıcam dedi.
Bi tüp bebek yapalım eğer olmazsa tekrar geri görüp tüpleri inceleriz dedi.
Yani çok emin konuşamadı.benim kafam karıştı.tam teşhisimi koyamadı.
Ayşe hanımla devam edicem tedavime.
Onun ne diyeceğinide merak ediyorum
Aslında ben bi yerde görmüştüm iki yemek kaşığı bala bi tatlı kaşığı tarçın ve bi çay kaşığı çörek otuydu sanırım her sabah akşam yedim yalnız bu yum ur ta çatlamasına iyi gelir mi bilmem benim rezervim az diye yaptımMerabalar yumurta çatlamasına yardımcı olan besinler nelerdir bilgi verebilirmisiniz yazınızda çörekotu bal tarçın yazmışsınız sadece üçümü ve ne şekilde kullanılıyor
İnşallah canım kısmetse benim de yarın olucak birlikte beklicez artık sonucu kaç yumurtan oluştu kaçıncı gün transfer oldu acabaİnşallah pozitif bir transfer olur da yavrun sıkı sıkı sana tutunur. Benim de Şişli memorialde dün transferim yapıldı. Bugün 1 günüm. Transfer olan var mi aranizda acaba. Bu topigi yeni keşfettim
Canım bence sen semra hanıma göster ve gerisini ona bırak bu zamana kadar filmimi gören doktorların hiç birinin görmediği sorunları gördü ve düzeltti
Aslında ben bi yerde görmüştüm iki yemek kaşığı bala bi tatlı kaşığı tarçın ve bi çay kaşığı çörek otuydu sanırım her sabah akşam yedim yalnız bu yum ur ta çatlamasına iyi gelir mi bilmem benim rezervim az diye yaptım
Tşk ederim benim yumurtalar yetersiz toplama işlemi için iğnelerde yetmiyorAslında ben bi yerde görmüştüm iki yemek kaşığı bala bi tatlı kaşığı tarçın ve bi çay kaşığı çörek otuydu sanırım her sabah akşam yedim yalnız bu yum ur ta çatlamasına iyi gelir mi bilmem benim rezervim az diye yaptım
İğnelerden sonrada yetersiz olan yumurtaları sorunu olan varmı yada bilginiz yada bunun için çözüm varmıTşk ederim benim yumurtalar yetersiz toplama işlemi için iğnelerde yetmiyor
Hic ongorusme vs yaptiniz mi sıfır ilk gelen hastayi bayramda baslatmiyiruz dedi ama benim gibi yapabilirsiniz bayram oncesi ongorusme ve muayene olucam bayramda da hasta oluyorum tedaviye baslayacagizbenimde bayramın ilk gününe gelicek muhtemelen adetim.Ama net olmadığı için randevu alamıyorum.O gün arasam almıcaklarmı şimdi.geçen ay yaparız dedik darbe oldu izinler iptal edildi bu seferde bayramda almazlarsa iyice sarkcak tedavi offf
Spermin DNA sına bakılan bi test.%15 in altında olmalı imiş dediklerine göre.benim eşimin %29 idi.tedavi ile %5 lere indi fakat tutmadı yine.çok kanıtlanmış bir geçerliliği yok bence.beni kimse yönlendirmeden araştırmalarım sonucu buldum .nitekim kadın doğumcular da önemsemiyor.ürologlar arasında da var farklı görüşler.kendi tecrübelerine dayanarak söyleyim para tuzağı.ama insan için özellikle sebepsiz vakalarda bi umut ışığı oluyor.biz Kaan aydosta olmuştuk tedaviyi.kızlar erkekte dna hasarı konusunda bilgisi olan varmı yada böyle bir test yaptıran
sıfır bi hasta değilim aslında geçen ay başlıcaktık izinler iptal olunca kaldı bu ayda tatilimizi yapalım öyle başlayalım dedik oda bayrama denk gelicek alırlar diye tahmin ediyorum geçen gitmemizde kan testi vermiştik 3 ay geçerliliği var başlarsanız paketten düşülür dediler.Hic ongorusme vs yaptiniz mi sıfır ilk gelen hastayi bayramda baslatmiyiruz dedi ama benim gibi yapabilirsiniz bayram oncesi ongorusme ve muayene olucam bayramda da hasta oluyorum tedaviye baslayacagiz
sizindemi sebepsiz ?Spermin DNA sına bakılan bi test.%15 in altında olmalı imiş dediklerine göre.benim eşimin %29 idi.tedavi ile %5 lere indi fakat tutmadı yine.çok kanıtlanmış bir geçerliliği yok bence.beni kimse yönlendirmeden araştırmalarım sonucu buldum .nitekim kadın doğumcular da önemsemiyor.ürologlar arasında da var farklı görüşler.kendi tecrübelerine dayanarak söyleyim para tuzağı.ama insan için özellikle sebepsiz vakalarda bi umut ışığı oluyor.biz Kaan aydosta olmuştuk tedaviyi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?