İkinci günü canımAdetin kaçıncı günü başladın canım.
Bende yapıcam
Spermin DNA sına bakılan bi test.%15 in altında olmalı imiş dediklerine göre.benim eşimin %29 idi.tedavi ile %5 lere indi fakat tutmadı yine.çok kanıtlanmış bir geçerliliği yok bence.beni kimse yönlendirmeden araştırmalarım sonucu buldum .nitekim kadın doğumcular da önemsemiyor.ürologlar arasında da var farklı görüşler.kendi tecrübelerine dayanarak söyleyim para tuzağı.ama insan için özellikle sebepsiz vakalarda bi umut ışığı oluyor.biz Kaan aydosta olmuştuk tedaviyi.
Hayirli olsun su ara en erken senden haber gelecek o zaman. Umarim guzel haberler verirsin bizeİnşallah pozitif bir transfer olur da yavrun sıkı sıkı sana tutunur. Benim de Şişli memorialde dün transferim yapıldı. Bugün 1 günüm. Transfer olan var mi aranizda acaba. Bu topigi yeni keşfettim
Canim ben onu bir yemek kasigi bal bir tatli kasigi corek otu ve bir cay kasigi tarcin ile yaptim. Sabah ac karnina ve aksam yatarken bir tatli kasigi aldim. Olculere netten ulastim tabi ama belki siteden siteye de degisirAslında ben bi yerde görmüştüm iki yemek kaşığı bala bi tatlı kaşığı tarçın ve bi çay kaşığı çörek otuydu sanırım her sabah akşam yedim yalnız bu yum ur ta çatlamasına iyi gelir mi bilmem benim rezervim az diye yaptım
Canim bu karisim ona da iyi geliyor diye biliyorum. Rezervi az olan bi arkadasim bu karisimi yaptigi ay dogal yoldan hamile kaldi ki bir basarisiz tup bebek denemesi vardi. Ama dedigim gibi ben olculeri ozmusozden farkli biliyorum. Seni yanlis bilgilendirmeyelim sen bi internetten bakTşk ederim benim yumurtalar yetersiz toplama işlemi için iğnelerde yetmiyor
Olabilir valla zaten ben de tam hatırlamıyorum ölçüleriCanim ben onu bir yemek kasigi bal bir tatli kasigi corek otu ve bir cay kasigi tarcin ile yaptim. Sabah ac karnina ve aksam yatarken bir tatli kasigi aldim. Olculere netten ulastim tabi ama belki siteden siteye de degisir
Dr lar transferden sonra bi saat dinlenmenin yeterli oldugunu soyluyorlar ama ayni gun donus yolu stresine girme derim. Ilk gunlerde fazla yorulmamak lazim diye dusunuyorumTransferi olan arkadaslar transferden sonra 3 yada 5 gun vs yatıp dinlenme isteniyir mu ucak binme yasağı vs var mi kısaca nelere dikkat edilmesi gerekiyir bilgi verebilir misiniz teşekkürler
Sifa niyetine olan seylerin tadi neden kotu olur bu kadar bilmiyorum. Zoraki iciyorum valla. Bikac gun daha icip birakirim ben de.Olabilir valla zaten ben de tam hatırlamıyorum ölçüleri
A en erken saydin in testiydi degil misaydin78 canım ne yaptın nasıl gidiyor transfer sonrası ayin 20 sinde dimi testin
Hele ben en son da doğal kestane balıyla karıştırdım acıydı daha bi berbat oldu aynen histereskopi de gün sayarken transfer zamanım geldi çarpıntım falan da var zaten genel olarak çok heyecanlıyımdır bakalım artık transferimde Semra hoca olsun istedim ama perşembe yokmuş bilmiyorum kim yapıcakSifa niyetine olan seylerin tadi neden kotu olur bu kadar bilmiyorum. Zoraki iciyorum valla. Bikac gun daha icip birakirim ben de.
Ne cabuk gecti zaman bak transfer zamani geldi. Ben ilk ttansferimde gece uyku tutmamisti. Sen o guzden erkenden yatmaya bak
Canim benim tesekkur ederim. Valla canim ilk iki gun cekistirme tarzi biseyler hissetmistim umarim hayra alamettir :) sonrasinda arada kasıgımda anlîk sîzlama tarzi birseyler oluyor. Belirti aramamaya calisiyorum bu sefer digerlerinden farkli davrandim kendime :) yatmadim surekli. 2.nci gunden sonra evime dondum az yatiyorum gun icinde. Gunluk basit rutin islerimi de yapiyorum :) ev temizlihi haricsaydin78 canım ne yaptın nasıl gidiyor transfer sonrası ayin 20 sinde dimi testin
Evet canımcîm galiba benim en yakîn test ♥♥♥A en erken saydin in testiydi degil mi
[/QUOTE]Hele ben en son da doğal kestane balıyla karıştırdım acıydı daha bi berbat oldu aynen histereskopi de gün sayarken transfer zamanım geldi çarpıntım falan da var zaten genel olarak çok heyecanlıyımdır bakalım artık transferimde Semra hoca olsun istedim ama perşembe yokmuş bilmiyorum kim yapıcak
Ayyy canım ya çok heyecanlandim şimdi insallah güzel haberler gelecek sendenCanim benim tesekkur ederim. Valla canim ilk iki gun cekistirme tarzi biseyler hissetmistim umarim hayra alamettir :) sonrasinda arada kasıgımda anlîk sîzlama tarzi birseyler oluyor. Belirti aramamaya calisiyorum bu sefer digerlerinden farkli davrandim kendime :) yatmadim surekli. 2.nci gunden sonra evime dondum az yatiyorum gun icinde. Gunluk basit rutin islerimi de yapiyorum :) ev temizlihi haricotobusle ignemi yaptirip gelecek kadar rahatim bu kez :) insaAllah benimledir altin cilegim ♥♥♥ evet 20 sinde canım testim ve gün yaklaştîkca heyecan artıyor. Allahım bekleyisimi mutlulukla sonuclandır bekleyen herkesin diye dua ediyorum.
İnşallaaah canım sırasıyla güzel haberler veririzEvet canımcîm galiba benim en yakîn test ♥♥♥
Teşekkür ederimCanim bu karisim ona da iyi geliyor diye biliyorum. Rezervi az olan bi arkadasim bu karisimi yaptigi ay dogal yoldan hamile kaldi ki bir basarisiz tup bebek denemesi vardi. Ama dedigim gibi ben olculeri ozmusozden farkli biliyorum. Seni yanlis bilgilendirmeyelim sen bi internetten bak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?