Evet canim bende ecomarda cektirdim kesinlikle aci sizi yok. Ben cok memnun kalmistim. 450 tl odemistik.Anladim canim bu ecomar acisiz cekiyimus ne bileyim
insallah guzel haberler veririm canim benim. Gercekten cok rahattim ilk kez bu tedavimde. Cok relaxtım. Heyecanım gün yaklaştıkça arttı sadece :) umarım hayra alemettirAyyy canım ya çok heyecanlandim şimdi insallah güzel haberler gelecek senden
Psikoloji çok önemli rahat olmana çok sevindim
Canim benim insaAllah heyecanimiz mutluluga donuşsün, pespese guzel haberler paylasalim buradan insaAllahsaydin78 valla test gunu yaklastikca bizde ki heyecan katsayisi da artiyo :)
Amin canım benim insaAllah pespese guzel haberler vermeyi nasip etsin Allahımİnşallaaah canım sırasıyla güzel haberler veririz
Aminn. Relax olmak en guzeli zaten becerebilsek. Ama bu sefer ferahlik senin icinden geldi zannediyorum. Insallah bu ferahlik ta bebisin tutunmasina yardimci olmustur. Tip bu kadar ilerledi daha erken gebelik testleri icin bi cozum bulmalilar benceCanim benim insaAllah heyecanimiz mutluluga donuşsün, pespese guzel haberler paylasalim buradan insaAllah
Hayirli olsun canim. Bu ara transferler siklasti iyice ne guzelselam kızlar bugün transferim oldu.evde dinleniyorum. inşallah sımsıkı tutunur miniğim. transferden sonra crinone jel ve folbiol dendi sadece. coraspirin gibi kan sulandırıcı kullanan var mı aranızda?
çok sağol canım . inşallah hepimiz pozitif sonucu görebiliriz. transferden sonra hangi ilaçları kullanıyosunuz kızlar???Hayirli olsun canim. Bu ara transferler siklasti iyice ne guzel
Yaa Insallah oyle bsy cikmaz bizim gunahimiz ne yakizlar memorial in sahibi suan fetö sorusturmasi yuzunden göz altina alindi. turgut aydin. kendisi ayrica a101nde sahibi şuan icin marketin hesaplari incelemede bu hastaneyede sicrarmi bilmiyorum.
benim 6yumurta olustu. 3 tanesi 5.gune ulasti. Genetik test yapildi. Tabi donduruldular bunun icin. 1 adet 5.gün embriyosu transfer edildi. Ilk defa 2 adet dondurulmusum var. Rabbim sana da bana da isteyen dileyen herkese sağlıklanasip etsin inşallahİnşallah canım kısmetse benim de yarın olucak birlikte beklicez artık sonucu kaç yumurtan oluştu kaçıncı gün transfer oldu acaba
ilk gün istirahat isteniyor. 4 saati aşan surelerde ertesi günü yola çıkın diyorlar. Uçak otobüs araba farketmez deniyor. Uzaksa sen yine de kalabilirisn.ilk 3 gün en azindan. Ilk birkac gün iliski yasak. Sicak suyla banyo yapma. Agir kaldirma. Yükseğe uzanma. Beslenmene dikkat et. Ananas, kabak cekirdegi filan oneriyorlar. Ayrica Protein ağırlıklı. Heryerde bunlar yaziyor. Ama ben bunlari yapamiyorum. Rabbim hayırla sağlıklakolaylıkla nasip etsin inşallah hepimize.Transferi olan arkadaslar transferden sonra 3 yada 5 gun vs yatıp dinlenme isteniyir mu ucak binme yasağı vs var mi kısaca nelere dikkat edilmesi gerekiyir bilgi verebilir misiniz teşekkürler
4 saati gecen yolculuklarda ertesi gün yolculuk yapabilirsiniz diyorlar ve istediginiz aracla.Ben de merak ediyorum.ben istanbul dışından geleceğim transferden sonra hemen dönebilir miyşz acaba.başka mwrkezler kalın diyor
Ben doğal siklus denendi. Hic ilac kullanmadan yumurtamin catlamasi beklendi ve transfer yapildi. Sonraisnda da sadece folbiol kullaniyorum. Diger denemelerimde crinon jel ve folbiol. Baska birsey kullandirmadilarçok sağol canım . inşallah hepimiz pozitif sonucu görebiliriz. transferden sonra hangi ilaçları kullanıyosunuz kızlar???
Hayırlı olsun canım benim de dün oldu. Test tarihim 25 Ağustos. Senin ne ne zaman.selam kızlar bugün transferim oldu.evde dinleniyorum. inşallah sımsıkı tutunur miniğim. transferden sonra crinone jel ve folbiol dendi sadece. coraspirin gibi kan sulandırıcı kullanan var mı aranızda?
sağol canım seninde hayırlı olsun. 26 ağustos test tarihim benimde. 1 tane iyi kalite transfer edildi. 4 tane donduruldu. çoğu merkez coraspin yada kan sulandırıcı iğne kullandırmış transferden sonra aklıma takıldı. bir kimyasal düşüğüm olmuştu bide. ama semra hoca sanada vermemiş kullandırmıyo kimseye heralde. hayırlısı inşallah pozitif sonucu görürüz.Hayırlı olsun canım benim de dün oldu. Test tarihim 25 Ağustos. Senin ne ne zaman.
Canim icimi dualar ferahlatti. Bu kez oncekiler gibi surekli yatmak yok hareket edicem gunluk yaşamîma donucem dedim kendi kendime. Daha erken gebelik testi olsa yaparmiydim bilmiyorum canim :) oncekilerde idrar yaptim hep negatif hep negatif... bu kez gúnünde kan vericem büyüsü bozulmasınAminn. Relax olmak en guzeli zaten becerebilsek. Ama bu sefer ferahlik senin icinden geldi zannediyorum. Insallah bu ferahlik ta bebisin tutunmasina yardimci olmustur. Tip bu kadar ilerledi daha erken gebelik testleri icin bi cozum bulmalilar bence
özeline yazdım canımmkizlar memorial in sahibi suan fetö sorusturmasi yuzunden göz altina alindi. turgut aydin. kendisi ayrica a101nde sahibi şuan icin marketin hesaplari incelemede bu hastaneyede sicrarmi bilmiyorum.
Evet bence de gunu de vermek en iyisi. Negatifi gorup moral bozuyorsun pozitif oluyor, silik cizgi gorup umitleniyorsun negatif oluyor. Dedim ya keske daha erkenden kesin sonuc veren bisey icat etseler :)Canim icimi dualar ferahlatti. Bu kez oncekiler gibi surekli yatmak yok hareket edicem gunluk yaşamîma donucem dedim kendi kendime. Daha erken gebelik testi olsa yaparmiydim bilmiyorum canim :) oncekilerde idrar yaptim hep negatif hep negatif... bu kez gúnünde kan vericem büyüsü bozulmasınbelki ugurlu gelir kimbilir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?