Kotu bir durum yoktur insallah. Memorial kapanmasin ya daha tedaviyi bekleyenler varözeline yazdım canımm
Anladm canm tammIlk basta yanlis msji alintiladim onu kendim duzelteyim derken benim hatam oldu canim ya kusurabakma
Ben kapanabilecegini dusunmuyorum.en fazla devlet el koyar diye dusunuyorum iyi bir gelir kaynagi cunku tamamen.kapatilmaz gata gibi olur devlet el koyar ama soylentidir takilmayin kizlarKotu bir durum yoktur insallah. Memorial kapanmasin ya daha tedaviyi bekleyenler var
Umarim oyledir. Istanbul tup bebek merkezinin kapandigini ogrendigimde de sok olmustumBen kapanabilecegini dusunmuyorum.en fazla devlet el koyar diye dusunuyorum iyi bir gelir kaynagi cunku tamamen.kapatilmaz gata gibi olur devlet el koyar ama soylentidir takilmayin kizlar
Devletin onlem almasi cok normal hic kolay birsey atlatmadik ince eleyip sık dokumak gerekli egerki verdigimiz paralar fetoye gidiyorsa bu ne aci biseyUmarim oyledir. Istanbul tup bebek merkezinin kapandigini ogrendigimde de sok olmustum
Cok teşekkür ederim cevap verdiginiz icin oldukca aciklayici oldubenim 6yumurta olustu. 3 tanesi 5.gune ulasti. Genetik test yapildi. Tabi donduruldular bunun icin. 1 adet 5.gün embriyosu transfer edildi. Ilk defa 2 adet dondurulmusum var. Rabbim sana da bana da isteyen dileyen herkese sağlıklanasip etsin inşallah
ilk gün istirahat isteniyor. 4 saati aşan surelerde ertesi günü yola çıkın diyorlar. Uçak otobüs araba farketmez deniyor. Uzaksa sen yine de kalabilirisn.ilk 3 gün en azindan. Ilk birkac gün iliski yasak. Sicak suyla banyo yapma. Agir kaldirma. Yükseğe uzanma. Beslenmene dikkat et. Ananas, kabak cekirdegi filan oneriyorlar. Ayrica Protein ağırlıklı. Heryerde bunlar yaziyor. Ama ben bunlari yapamiyorum. Rabbim hayırla sağlıklakolaylıkla nasip etsin inşallah hepimize.
4 saati gecen yolculuklarda ertesi gün yolculuk yapabilirsiniz diyorlar ve istediginiz aracla.
yok canm onla alakalı birşey değil. kapanmaz inşallah. bende yeni duydum bu haberi.Kotu bir durum yoktur insallah. Memorial kapanmasin ya daha tedaviyi bekleyenler var
Hersey hayırlı vakti geldiginde olsun insaAllah canımm :)Evet bence de gunu de vermek en iyisi. Negatifi gorup moral bozuyorsun pozitif oluyor, silik cizgi gorup umitleniyorsun negatif oluyor. Dedim ya keske daha erkenden kesin sonuc veren bisey icat etseler :)
Keske cook onceleri onlemler alinsaydi.Devletin onlem almasi cok normal hic kolay birsey atlatmadik ince eleyip sık dokumak gerekli egerki verdigimiz paralar fetoye gidiyorsa bu ne aci bisey
İnşallah canım benimkilere genetik test yapıldı mı acaba hiç haberim yokbenim 6yumurta olustu. 3 tanesi 5.gune ulasti. Genetik test yapildi. Tabi donduruldular bunun icin. 1 adet 5.gün embriyosu transfer edildi. Ilk defa 2 adet dondurulmusum var. Rabbim sana da bana da isteyen dileyen herkese sağlıklanasip etsin inşallah
ilk gün istirahat isteniyor. 4 saati aşan surelerde ertesi günü yola çıkın diyorlar. Uçak otobüs araba farketmez deniyor. Uzaksa sen yine de kalabilirisn.ilk 3 gün en azindan. Ilk birkac gün iliski yasak. Sicak suyla banyo yapma. Agir kaldirma. Yükseğe uzanma. Beslenmene dikkat et. Ananas, kabak cekirdegi filan oneriyorlar. Ayrica Protein ağırlıklı. Heryerde bunlar yaziyor. Ama ben bunlari yapamiyorum. Rabbim hayırla sağlıklakolaylıkla nasip etsin inşallah hepimize.
4 saati gecen yolculuklarda ertesi gün yolculuk yapabilirsiniz diyorlar ve istediginiz aracla.
Ben de poldininin ilgili msjindan alinti yapinca biseylerden haberiniz var sandim :)yok canm onla alakalı birşey değil. kapanmaz inşallah. bende yeni duydum bu haberi.
Aynen benim yedi tane döllendi yedisi de beşinci güne ulaştı inşallah yarın transferim olucak ama kaç tane yapacaklat bilmiyorum tek olur heralde
Genetik test embriyo basina 350$ zannediyorum. Odemesini yapmis miydin?İnşallah canım benimkilere genetik test yapıldı mı acaba hiç haberim yok
Yok yapmadım hiç bişey söylemediler bu konu hakkındaGenetik test embriyo basina 350$ zannediyorum. Odemesini yapmis miydin?
O zaman genetik yapilmamisdir canim gerek gorulmemistir.Yok yapmadım hiç bişey söylemediler bu konu hakkında
O zaman genetik yapilmamisdir canim gerek gorulmemistir.
bebek_dostuu nickname in tanidik geliyordu baktim da gecen sene kasim ayinda ayni topic altinda tup bebek yaptiranlardanmisiz. Tekrar yollar kesisti. Umarim bebek bakimi topiclerinde yollarimiz yine kesisir
Peki neden isteniyor bu test yani hangi durumlarda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?