Tüp Bebek Merkezleri Şişli Memorial Tüp Bebek Merkezi'nde tedavi görenler

Yatip yatmama yolculuk icinde soru soranlar olmus kendimden.ornek verim iki negatif tedavimde yattim bir is yapmadim eve ozel arabayla geldim sonuc negatif pozitifte ise metrobusle birde tam is cikisi ayakta tiklim tiklim ken evr dondum hic yatmadim yemekte temizlikte herseyide yaptim Rabbim ol dedi oldu rahme en az kan.giden organ harekle kan gidiyo ve bebekte tutuniyomus yavas dikkatli harekli olun.kizlar nacizane yavsiye

Cok teşekkür ederim cevap verdiginiz icin oldukca aciklayici oldu

Evet bence de gunu de vermek en iyisi. Negatifi gorup moral bozuyorsun pozitif oluyor, silik cizgi gorup umitleniyorsun negatif oluyor. Dedim ya keske daha erkenden kesin sonuc veren bisey icat etseler :)
Hersey hayırlı vakti geldiginde olsun insaAllah canımm :)

Devletin onlem almasi cok normal hic kolay birsey atlatmadik ince eleyip sık dokumak gerekli egerki verdigimiz paralar fetoye gidiyorsa bu ne aci bisey
Keske cook onceleri onlemler alinsaydi.
Ama bi yer kapatiliyor olsa bile hastalar magdur edilmez umarim. Saglik sektoru baska hic bir sektore benzemiyor.

İnşallah canım benimkilere genetik test yapıldı mı acaba hiç haberim yok

Yok yapmadım hiç bişey söylemediler bu konu hakkında
O zaman genetik yapilmamisdir canim gerek gorulmemistir.
bebek_dostuu nickname in tanidik geliyordu baktim da gecen sene kasim ayinda ayni topic altinda tup bebek yaptiranlardanmisiz. Tekrar yollar kesisti. Umarim bebek bakimi topiclerinde yollarimiz yine kesisir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…