- 14 Ağustos 2016
- 42
- 24
- 3
- 39
Spermin DNA sına bakılan bi test.%15 in altında olmalı imiş dediklerine göre.benim eşimin %29 idi.tedavi ile %5 lere indi fakat tutmadı yine.çok kanıtlanmış bir geçerliliği yok bence.beni kimse yönlendirmeden araştırmalarım sonucu buldum .nitekim kadın doğumcular da önemsemiyor.ürologlar arasında da var farklı görüşler.kendi tecrübelerine dayanarak söyleyim para tuzağı.ama insan için özellikle sebepsiz vakalarda bi umut ışığı oluyor.biz Kaan aydosta olmuştuk tedaviyi.
Kana aydosa gittikPeki neden isteniyor bu test yani hangi durumlarda
Bizde DNA'da sıkıntı yokmorfoloji sıfır çıkmıştıKana aydosa gittik
Canim 2013 yili itibariyle memorialde tedavi görüyorum. 4.denemem. 2.denememde bir kizim oldu cok şükür. memorialde daha önce coraspin ve progesteron igne veriyorlardi. Son 2 denememde degismisler. Crinone jele gecmisler. Coraspin kesmisler. Rahat ol sen gerekli olsaydi verirlerdi. Bir de beni düşün progesteron bile yok. Olacagi varsa oluyor. Rabbim nasip etsin inşallahsağol canım seninde hayırlı olsun. 26 ağustos test tarihim benimde. 1 tane iyi kalite transfer edildi. 4 tane donduruldu. çoğu merkez coraspin yada kan sulandırıcı iğne kullandırmış transferden sonra aklıma takıldı. bir kimyasal düşüğüm olmuştu bide. ama semra hoca sanada vermemiş kullandırmıyo kimseye heralde. hayırlısı inşallah pozitif sonucu görürüz.
Canim Rabbim yavrunu bağışlasın. Ben de tüm denemelerimde hic yatmadim. Ev isi temizlik yemek misafiragirladim. Kimseye de soylemeden gizli yaptigimiz için hic dikkat etme sansim olmadi. Ama Rabbim ol detince oluyor. Ama yine de dikkatli olmakta fayda var. Sigara varsa keisnlikle icmeyin. Yavas ama hareketli olun.Yatip yatmama yolculuk icinde soru soranlar olmus kendimden.ornek verim iki negatif tedavimde yattim bir is yapmadim eve ozel arabayla geldim sonuc negatif pozitifte ise metrobusle birde tam is cikisi ayakta tiklim tiklim ken evr dondum hic yatmadim yemekte temizlikte herseyide yaptim Rabbim ol dedi oldu rahme en az kan.giden organ harekle kan gidiyo ve bebekte tutuniyomus yavas dikkatli harekli olun.kizlar nacizane yavsiye
Evet canim senin de tanıdık geldi. Kasım ayinda kimyasal oldu. Üstüne sağ tüpümü aldırdım. Bayagi uğraştık anlayacağın. Aminnn canim inşallah bebek bakımı topikleri hamilelik topikleri buluşuruz oralardaO zaman genetik yapilmamisdir canim gerek gorulmemistir.
bebek_dostuu nickname in tanidik geliyordu baktim da gecen sene kasim ayinda ayni topic altinda tup bebek yaptiranlardanmisiz. Tekrar yollar kesisti. Umarim bebek bakimi topiclerinde yollarimiz yine kesisir
çok sağol canım içimi rahatlattın. Allah razı olsun. inşallah nasip olur hepimizeCanim 2013 yili itibariyle memorialde tedavi görüyorum. 4.denemem. 2.denememde bir kizim oldu cok şükür. memorialde daha önce coraspin ve progesteron igne veriyorlardi. Son 2 denememde degismisler. Crinone jele gecmisler. Coraspin kesmisler. Rahat ol sen gerekli olsaydi verirlerdi. Bir de beni düşün progesteron bile yok. Olacagi varsa oluyor. Rabbim nasip etsin inşallah
Şuan için A101 hesapları incelemede, inşallah bişey çıkmaz, bakalım.. haberleri takipteyim.Yaa Insallah oyle bsy cikmaz bizim gunahimiz ne ya
Yumuryanin.biyumesine bagli.igne gunun 9,10gun suruyo ortalama opu transfer 21gunu buluyoBirşey soracağım kızlar.Reglinin ikinci günü çağırıyorlar ya sonra ki süreç nasıl işliyor.Mesela kaç gün iğne vuruluyoruz ortalama olarak,yumurta ne zaman toplanıyor vs. Yardımcı olursanız çok sevinirim
Teşekkür ederim.Eylül mü Ekim diye karar veremiyordum.Malum Eylül'de bayrama denk gelecek gibi, zor olabilir..En iyisi Ekim'e bırakmak olacakYumuryanin.biyumesine bagli.igne gunun 9,10gun suruyo ortalama opu transfer 21gunu buluyo
Hayırlı olsun canım güzel haberlerle gelirsin insallah :))Kızlar transferim yapıldı hadi bakalım Allah inşallah nasip eder
hayırlı olsun canım tek transfer mi kalitesi nasıldı? bide hangi ilaçları kullanıcaksın canım? inşallah sımsıkı tutunur..Kızlar transferim yapıldı hadi bakalım Allah inşallah nasip eder
Amin inşallah canımHayırlı
Hayırlı olsun canım güzel haberlerle gelirsin insallah :))
hayırlı olsun canım tek transfer mi kalitesi nasıldı? bide hangi ilaçları kullanıcaksın canım? inşallah sımsıkı tutunur..
Hayırlı olsun canım bence tutacak allahın izniyle transferini kim yaptı?biz seçebiliyor muyuz ?tesadüf mü?Evet tek transfer canım 5aa yumurta toplamadan sonra crimino jel ve folbiol kullanıyodum onlara devam etcem teşekkürler
Allah inşallah nasip ederHayırlı olsun canım bence tutacak allahın izniyle transferini kim yaptı?biz seçebiliyor muyuz ?tesadüf mü?
Canim hayırlı uğurlu olsun insallah tutunur bize müjdeli haber verirsin insallahAllah inşallah nasip ederseçebiliyosun heralde ben sadece Semra hanımı istediğimi söyledim o da perşembe yoktu hastanede sonra kim olursa olsun nasip dedim sonuçta memorial i de araştırmadan gelmiştim Allahım iyi doktorlarla karşılaştır diye dua etmiştim bugün de Sevinç hanım vardı o yaptı çok motive etti Melih beyde vardı çok memnun kaldım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?