Tüp Bebek Merkezleri Şişli Memorial Tüp Bebek Merkezi'nde tedavi görenler

Canim 2013 yili itibariyle memorialde tedavi görüyorum. 4.denemem. 2.denememde bir kizim oldu cok şükür. memorialde daha önce coraspin ve progesteron igne veriyorlardi. Son 2 denememde degismisler. Crinone jele gecmisler. Coraspin kesmisler. Rahat ol sen gerekli olsaydi verirlerdi. Bir de beni düşün progesteron bile yok. Olacagi varsa oluyor. Rabbim nasip etsin inşallah

L
Canim Rabbim yavrunu bağışlasın. Ben de tüm denemelerimde hic yatmadim. Ev isi temizlik yemek misafiragirladim. Kimseye de soylemeden gizli yaptigimiz için hic dikkat etme sansim olmadi. Ama Rabbim ol detince oluyor. Ama yine de dikkatli olmakta fayda var. Sigara varsa keisnlikle icmeyin. Yavas ama hareketli olun.

Evet canim senin de tanıdık geldi. Kasım ayinda kimyasal oldu. Üstüne sağ tüpümü aldırdım. Bayagi uğraştık anlayacağın. Aminnn canim inşallah bebek bakımı topikleri hamilelik topikleri buluşuruz oralarda

çok sağol canım içimi rahatlattın. Allah razı olsun. inşallah nasip olur hepimize

Birşey soracağım kızlar.Reglinin ikinci günü çağırıyorlar ya sonra ki süreç nasıl işliyor.Mesela kaç gün iğne vuruluyoruz ortalama olarak,yumurta ne zaman toplanıyor vs. Yardımcı olursanız çok sevinirim

Yumuryanin.biyumesine bagli.igne gunun 9,10gun suruyo ortalama opu transfer 21gunu buluyo

Hayırlı olsun canım bence tutacak allahın izniyle transferini kim yaptı?biz seçebiliyor muyuz ?tesadüf mü?
Allah inşallah nasip eder seçebiliyosun heralde ben sadece Semra hanımı istediğimi söyledim o da perşembe yoktu hastanede sonra kim olursa olsun nasip dedim sonuçta memorial i de araştırmadan gelmiştim Allahım iyi doktorlarla karşılaştır diye dua etmiştim bugün de Sevinç hanım vardı o yaptı çok motive etti Melih beyde vardı çok memnun kaldım

Canim hayırlı uğurlu olsun insallah tutunur bize müjdeli haber verirsin insallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…