Tüp Bebek Merkezleri Şişli Memorial Tüp Bebek Merkezi'nde tedavi görenler

İyi akşamlar bişey sorucam size bu transfer işlemi zormu ağrı oluyomu süre olarak nekadar sürüyo

Kızlar bende memoriale gitmeyi düşünüyordum şu kapanma mevzuları canımı sıktı İstanbul tüp bebek gibi olmasından korkuyorum sizler naptınız bir sorun var mı

Dondurulmuş tedavide kaç kez çağrılıyoruz ve kaçıncı gün bilen var mı?

inşallah şu profildeki gibi güzel mi güzel sağlıklı mı sağlıklı hayırlı mı hayırlı bir evladınız olur
Aminnnn ecmainnn, insaAllah Allah razi olsun canimmmm ♥♥♥ agziniza yureginize saglik. Rabbim sizin de gonlunuzun muradini versin insaAllah

Aminnnn canım benimmmmm inşaAllah dua edin lütfen bizim için Minik mucizem benimle olsun
Ben tüp bebeğe başlamadım almanyada yaşıyorum iki ay iğne denememden sonra tumurtalarım yetersiz geldi ve durdurdular türkiyeye gelip başlamayı düşünüyorum sizlerin yazılarını okuyorum rabbim hepinizin gönlüne göre versin inş hayırlı haberler alırsınız çabanızın dualarınızın karşılığını alırsınız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…