İyi akşamlar bişey sorucam size bu transfer işlemi zormu ağrı oluyomu süre olarak nekadar sürüyoAllah inşallah nasip ederseçebiliyosun heralde ben sadece Semra hanımı istediğimi söyledim o da perşembe yoktu hastanede sonra kim olursa olsun nasip dedim sonuçta memorial i de araştırmadan gelmiştim Allahım iyi doktorlarla karşılaştır diye dua etmiştim bugün de Sevinç hanım vardı o yaptı çok motive etti Melih beyde vardı çok memnun kaldım
Amin inşallah canımCanim hayırlı uğurlu olsun insallah tutunur bize müjdeli haber verirsin insallah
Hiç ağrı yok normal muayene gibi tüp bebeğin en kolay kısmı diyebilirim sadece biraz stresli oluyoruz doğal olarak ve idrara da sıkışık olmak gerekiyo o kasıyoİyi akşamlar bişey sorucam size bu transfer işlemi zormu ağrı oluyomu süre olarak nekadar sürüyo
Teşekkür ederimHiç ağrı yok normal muayene gibi tüp bebeğin en kolay kısmı diyebilirim sadece biraz stresli oluyoruz doğal olarak ve idrara da sıkışık olmak gerekiyo o kasıyo
Memorial kapanmaz alakası olduğunu da düşünmüyorumKızlar bende memoriale gitmeyi düşünüyordum şu kapanma mevzuları canımı sıktı İstanbul tüp bebek gibi olmasından korkuyorum sizler naptınız bir sorun var mı
Canim hayirli olsun sımsıkı tutunsun bebegin insaAllahEvet tek transfer canım 5aa yumurta toplamadan sonra crimino jel ve folbiol kullanıyodum onlara devam etcem teşekkürler
Hayırlı olsun canım. İnşallah annesine sıkı sıkı tutunsun minik kuzucuk. Pozitiffff haberini alalim buradanKızlar transferim yapıldı hadi bakalım Allah inşallah nasip eder
İnşallah aminHayırlı olsun canım. İnşallah annesine sıkı sıkı tutunsun minik kuzucuk. Pozitiffff haberini alalim buradan
canim 4-5 kez cagrildim ben. Yumurta catlatma ignesi verildikten 5 gün sonra 6. Gun transfere cagrildim. Bana ekstra ilac verilmedi. Doğal siklus denendi. Bakalim hayirlisiDondurulmuş tedavide kaç kez çağrılıyoruz ve kaçıncı gün bilen var mı?
Evet kuzucummm yarın testim heyecan dorukta :) insaAllah bitanemmm guzel haberler verebilirim umuyorum kisaydin78 ablacim nasilsin nasil gidiyor yarin test gunun yanilmiyorsam :)) guzel haberlerini bekliyoruzz insaallah bu seferr yuzun guler :)
inşallah şu profildeki gibi güzel mi güzel sağlıklı mı sağlıklı hayırlı mı hayırlı bir evladınız olurEvet kuzucummm yarın testim heyecan dorukta :) insaAllah bitanemmm guzel haberler verebilirim umuyorum ki
Aminnnn ecmainnn, insaAllah Allah razi olsun canimmmm ♥♥♥ agziniza yureginize saglik. Rabbim sizin de gonlunuzun muradini versin insaAllahinşallah şu profildeki gibi güzel mi güzel sağlıklı mı sağlıklı hayırlı mı hayırlı bir evladınız olur
Aminnnn canım benimmmmm inşaAllah dua edin lütfen bizim içinCanım yarın hayırlı mutlu güzel haberlerinizi bekliyorum allahın izniyle güzel müjdeli haber vericek sin bizlere
Ben tüp bebeğe başlamadım almanyada yaşıyorum iki ay iğne denememden sonra tumurtalarım yetersiz geldi ve durdurdular türkiyeye gelip başlamayı düşünüyorum sizlerin yazılarını okuyorum rabbim hepinizin gönlüne göre versin inş hayırlı haberler alırsınız çabanızın dualarınızın karşılığını alırsınızAminnnn canım benimmmmm inşaAllah dua edin lütfen bizim içinMinik mucizem benimle olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?