Tüp Bebek Merkezleri Şişli Memorial Tüp Bebek Merkezi'nde tedavi görenler

Aminnnnn ecmain inşallah canim. Rabbim sana da bu heyecani tez zamanda yaşatsın ve sonucta minik yavrunu kucagina almayi nasip etsin inşallah

Rabbim gönlüne göre versin canım. İnşaAllah isteyen herkese sağliklı sıhhatli hayırlı ömürlü zeki akıllı salih saliha evlatlar versin Allahım. Aminnnn Rabbim hepimizin dualarını kabul etsin inşsAllah

Canim yarın rabbim yar ve yardımcın olsun bizler yanlizca ona iman eder ona el açarız rabbim dualarımızi geri çevirmesin insallah ol demiştir ve olmuştur

2.tedavide indirim oluyor. 4 bin arti ilaçlarını kendin alıyorsun. 1.dw ödediğim parayi hatırlamıyorum. Bu su an ödediğim para. Tedavi icin sadece
Canım benim bugün üçüncü günüm transferde ilk gün hep yattım ama iki gündür yatmıyorum ama kendimi de yormuyorum tabi ufak ufak ev işleri yapıyorum bide hiç belirtim falan yok bazen yatarken sağ kasığımda ağrı hissediyorum azcık o kadar sen de durumlar nasıl benden önde gidiyosun ya sorıyım dedim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…