- 4 Şubat 2013
- 1.561
- 1.102
- 133
Canim ben test tarihim 25 ağustosta. Persembe günü inşallah. Aminnnnn inşallah hepimiz için canimKizlarr baska kimin test tarihii yakin :) transferi Olan arkadaslarda rabbimmm pozitif sonuclar almanizi nasip etsin. Sımsıkı tutunur bebisler insaallah. :)
Aminnnnn ecmain inşallah canim. Rabbim sana da bu heyecani tez zamanda yaşatsın ve sonucta minik yavrunu kucagina almayi nasip etsin inşallahBen tüp bebeğe başlamadım almanyada yaşıyorum iki ay iğne denememden sonra tumurtalarım yetersiz geldi ve durdurdular türkiyeye gelip başlamayı düşünüyorum sizlerin yazılarını okuyorum rabbim hepinizin gönlüne göre versin inş hayırlı haberler alırsınız çabanızın dualarınızın karşılığını alırsınız
Rabbim gönlüne göre versin canım. İnşaAllah isteyen herkese sağliklı sıhhatli hayırlı ömürlü zeki akıllı salih saliha evlatlar versin Allahım. Aminnnn Rabbim hepimizin dualarını kabul etsin inşsAllahBen tüp bebeğe başlamadım almanyada yaşıyorum iki ay iğne denememden sonra tumurtalarım yetersiz geldi ve durdurdular türkiyeye gelip başlamayı düşünüyorum sizlerin yazılarını okuyorum rabbim hepinizin gönlüne göre versin inş hayırlı haberler alırsınız çabanızın dualarınızın karşılığını alırsınız
Canim yarın rabbim yar ve yardımcın olsun bizler yanlizca ona iman eder ona el açarız rabbim dualarımızi geri çevirmesin insallah ol demiştir ve olmuşturRabbim gönlüne göre versin canım. İnşaAllah isteyen herkese sağliklı sıhhatli hayırlı ömürlü zeki akıllı salih saliha evlatlar versin Allahım. Aminnnn Rabbim hepimizin dualarını kabul etsin inşsAllah
Aminnnn canimmmm insaAllah Kün fe Ye künCanim yarın rabbim yar ve yardımcın olsun bizler yanlizca ona iman eder ona el açarız rabbim dualarımızi geri çevirmesin insallah ol demiştir ve olmuştur
Heyecanla bekliyoruz bizde :)Evet kuzucummm yarın testim heyecan dorukta :) insaAllah bitanemmm guzel haberler verebilirim umuyorum ki
İnşallah bu ayın ilk pozitifini görücez senleRabbim gönlüne göre versin canım. İnşaAllah isteyen herkese sağliklı sıhhatli hayırlı ömürlü zeki akıllı salih saliha evlatlar versin Allahım. Aminnnn Rabbim hepimizin dualarını kabul etsin inşsAllah
Dualarimiz sizinle en az sizler kadar heyecanli ve streslyiz:)Canim ben test tarihim 25 ağustosta. Persembe günü inşallah. Aminnnnn inşallah hepimiz için canim
Benim de 27sinde test günüm heyecanlıyım uyku girmiyo gözümeKizlarr baska kimin test tarihii yakin :) transferi Olan arkadaslarda rabbimmm pozitif sonuclar almanizi nasip etsin. Sımsıkı tutunur bebisler insaallah. :)
Aminnn canimmm insaAllah :)İnşallah bu ayın ilk pozitifini görücez senle
Heyecanla bekliyoruz bizde :)
Heyecan yapma kuzum sakin ol dua et Rabbimin isimlerini an :) rahatlarsınBenim de 27sinde test günüm heyecanlıyım uyku girmiyo gözüme
Gel bakiym buraya sen nerelerdesin bakalımAblalarım merhaba.. 2. Tedavi için herhangi bir indirim oluyormu ne kadar ödediniz sizler? Sadece tüp bebek ve ilaçç ücretı olarak...
2.tedavide indirim oluyor. 4 bin arti ilaçlarını kendin alıyorsun. 1.dw ödediğim parayi hatırlamıyorum. Bu su an ödediğim para. Tedavi icin sadeceAblalarım merhaba.. 2. Tedavi için herhangi bir indirim oluyormu ne kadar ödediniz sizler? Sadece tüp bebek ve ilaçç ücretı olarak...
Merabalar ...bi arkadasim iki kez memorialda tup bebek yaptirdi tam ne kadar bir indirim oldu bilmiyorum ama ikincisinde indirim oldugunu soylemistiAblalarım merhaba.. 2. Tedavi için herhangi bir indirim oluyormu ne kadar ödediniz sizler? Sadece tüp bebek ve ilaçç ücretı olarak...
Canım benim bugün üçüncü günüm transferde ilk gün hep yattım ama iki gündür yatmıyorum ama kendimi de yormuyorum tabi ufak ufak ev işleri yapıyorum bide hiç belirtim falan yok bazen yatarken sağ kasığımda ağrı hissediyorum azcık o kadar sen de durumlar nasıl benden önde gidiyosun ya sorıyım dedim2.tedavide indirim oluyor. 4 bin arti ilaçlarını kendin alıyorsun. 1.dw ödediğim parayi hatırlamıyorum. Bu su an ödediğim para. Tedavi icin sadece
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?