Tüp Bebek Merkezleri Şişli Memorial Tüp Bebek Merkezi'nde tedavi görenler

evet canim 4.gunum. benim dün adet olacak gibi cok kötü kasik bacak ağrısı karnimda bir basınç hissettim. Akintim artti. Her an tuvalete koştum. Adet oldum diye. Akşam eşimle bir tartışmadan dolayi acaip gerildim. Bu agrilar gecti. Geceden beri hicbirsey yok. Kafamda hep bu sorular. Kasık ağrısı iyi bir sey bence ama

Ben transferden sonra 45 dk yattim. Kalktik sonra bir yemek yiyip 3 saatlik yola çıktık. Evde de is yapmadim ama yatmadim da. Ertesi gun zaten ise başladım ve rutin hayatima döndüm. Sadece temizlik yapmadim. Diger işlerimi yapıyorum. Agir kaldirmamaya calisiyorum. Yukariya uzanmamaya. İnşallah yavrularımız sıkı sıkı tutunur. Senin adet tarihin ne zaman canim. Benimki sali günü. Ilk defa böyle denk geldi. Test tarihinden once yani

Sorma ben de çok gerginim her an patlamaya hazırım ki normalde çok sakin biriyimdir benimde sabah oyle bi ağrım oldu ama geçti bakalım artık

Bende bi saat yatıp eve geldim evdede yattım ama arada gezindim ama ertesi günler normal hayatıma girdim izinliyim zaten işe gitmiyorum temizlik falan yapmıyorum ama kahvaltı yemek falan hazırlıyorum dün bide çok gaz oldu bende mahvoldum adetim 26 günde bi oluyo benim tam test tarihine denk geliyo ama sanırım o tarihten once kanama olursa bi ilaç kullanmak gerekiyomuş verdikleri kağıtta yazıyodu

saydin78 kan verdin mi canim? Memoriale mi gittin? Valla ben de heyecanla bekliyorum test sonucunu. Pozitiffff olur inşallah hayirla
canım verdim kanı Ankara Memorialda verdim. Bekliyorum yakında çıkar. İnşaAllah Rabbim hayırlı sonuçlar nasip etsin

progesteron igne veriyorlar kanama olursa. Evet dün cok gaz vardi bende. Acaip bir sekilde. İnşallah canim hayirli belirtiler olur bunlar.

Yeni girdim gruba kızlar sonuç bekleyen arkadaşlar hayırlısi olur inşallah Rabbim hepimizin kucağını doldursun.bende bu hafta ilk görüşme için gittim memorial e.ekim adetimde başlayacağız insallah
İnşallah sen de hayirla basla tedavine canim. Yaz bebegi olur seninki de

Bu arada facebook da grup açtım .... diye isteyen gelebilir kizlar
Iyi yapmışsınız ordan haberlesmek çok kolay bahcecinin de oyle bir sitesi var yalnız nasil bulcaz bir suru cikiyir buraya atar misiniz yada guzel bir ismi olabilir mesela bahcecinin yağmurla atan kalpler diye

Son düzenleyen: Moderatör:
Canım başka yok zaten bu isimle .... yazdığında tek bu grup çıkıyor hadi bekliyorum sizleri birbirimize dayanışma olsun çıkın çıkın gelin bekliyorum burdan bi arkadaş geldi bile

Son düzenleyen: Moderatör:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…