- 4 Şubat 2013
- 1.561
- 1.102
- 133
evet canim 4.gunum. benim dün adet olacak gibi cok kötü kasik bacak ağrısı karnimda bir basınç hissettim. Akintim artti. Her an tuvalete koştum. Adet oldum diye. Akşam eşimle bir tartışmadan dolayi acaip gerildim. Bu agrilar gecti. Geceden beri hicbirsey yok. Kafamda hep bu sorular. Kasık ağrısı iyi bir sey bence amaCanım benim bugün üçüncü günüm transferde ilk gün hep yattım ama iki gündür yatmıyorum ama kendimi de yormuyorum tabi ufak ufak ev işleri yapıyorum bide hiç belirtim falan yok bazen yatarken sağ kasığımda ağrı hissediyorum azcık o kadar sen de durumlar nasıl benden önde gidiyosun ya sorıyım dedim
Sorma ben de çok gerginim her an patlamaya hazırım ki normalde çok sakin biriyimdir benimde sabah oyle bi ağrım oldu ama geçti bakalım artıkevet canim 4.gunum. benim dün adet olacak gibi cok kötü kasik bacak ağrısı karnimda bir basınç hissettim. Akintim artti. Her an tuvalete koştum. Adet oldum diye. Akşam eşimle bir tartışmadan dolayi acaip gerildim. Bu agrilar gecti. Geceden beri hicbirsey yok. Kafamda hep bu sorular. Kasık ağrısı iyi bir sey bence ama
Bende bi saat yatıp eve geldim evdede yattım ama arada gezindim ama ertesi günler normal hayatıma girdim izinliyim zaten işe gitmiyorum temizlik falan yapmıyorum ama kahvaltı yemek falan hazırlıyorum dün bide çok gaz oldu bende mahvoldum adetim 26 günde bi oluyo benim tam test tarihine denk geliyo ama sanırım o tarihten once kanama olursa bi ilaç kullanmak gerekiyomuş verdikleri kağıtta yazıyoduBen transferden sonra 45 dk yattim. Kalktik sonra bir yemek yiyip 3 saatlik yola çıktık. Evde de is yapmadim ama yatmadim da. Ertesi gun zaten ise başladım ve rutin hayatima döndüm. Sadece temizlik yapmadim. Diger işlerimi yapıyorum. Agir kaldirmamaya calisiyorum. Yukariya uzanmamaya. İnşallah yavrularımız sıkı sıkı tutunur. Senin adet tarihin ne zaman canim. Benimki sali günü. Ilk defa böyle denk geldi. Test tarihinden once yani
Aminnn inşallaaahhRabbim ikinizden de mujdeli haber almayi nasip etsin
Bari hamilerimiz çoğalsın da bize yeni umut isigi dogsun
canımmmm Allah razı olsun. Kan verdim sonuç bekliyorum bakalım, hakkımızda hayırlısı olsun inşaAllahGel bakiym buraya sen nerelerdesin bakalım
Bugün saydin78 in test günü ona dua edicez ediyoruz
canım verdim kanı Ankara Memorialda verdim. Bekliyorum yakında çıkar. İnşaAllah Rabbim hayırlı sonuçlar nasip etsinsaydin78 kan verdin mi canim? Memoriale mi gittin? Valla ben de heyecanla bekliyorum test sonucunu. Pozitiffff olur inşallah hayirla
Ayyy inşallah sana bi sifre verdilerse ordan bakarsincanım verdim kanı Ankara Memorialda verdim. Bekliyorum yakında çıkar. İnşaAllah Rabbim hayırlı sonuçlar nasip etsin
bakıyorum canım sürekli çıkmamış öğleden sonraya kaldı sanırım birazdan çıkarAyyy inşallah sana bi sifre verdilerse ordan bakarsin
Hadi insallah güzel haberlerle gelirsinbakıyorum canım sürekli çıkmamış öğleden sonraya kaldı sanırım birazdan çıkar
İnşaAllah canım ne diyelim Rabbim neylerse güzel eyler. Hayırlısı :)Hadi insallah güzel haberlerle gelirsin
progesteron igne veriyorlar kanama olursa. Evet dün cok gaz vardi bende. Acaip bir sekilde. İnşallah canim hayirli belirtiler olur bunlar.Bende bi saat yatıp eve geldim evdede yattım ama arada gezindim ama ertesi günler normal hayatıma girdim izinliyim zaten işe gitmiyorum temizlik falan yapmıyorum ama kahvaltı yemek falan hazırlıyorum dün bide çok gaz oldu bende mahvoldum adetim 26 günde bi oluyo benim tam test tarihine denk geliyo ama sanırım o tarihten once kanama olursa bi ilaç kullanmak gerekiyomuş verdikleri kağıtta yazıyodu
İnşallah sen de hayirla basla tedavine canim. Yaz bebegi olur seninki deYeni girdim gruba kızlar sonuç bekleyen arkadaşlar hayırlısi olur inşallah Rabbim hepimizin kucağını doldursun.bende bu hafta ilk görüşme için gittim memorial e.ekim adetimde başlayacağız insallah
Ayy cok heyecanlı inşallah guzel haberleri verirsinizcanımmmm Allah razı olsun. Kan verdim sonuç bekliyorum bakalım, hakkımızda hayırlısı olsun inşaAllah
Iyi yapmışsınız ordan haberlesmek çok kolay bahcecinin de oyle bir sitesi var yalnız nasil bulcaz bir suru cikiyir buraya atar misiniz yada guzel bir ismi olabilir mesela bahcecinin yağmurla atan kalpler diyeBu arada facebook da grup açtım .... diye isteyen gelebilir kizlar
Yapma yaaa çok umitliydim Oysaki sendenolmadı ...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?