Canım benim kaçıncı denemen? Rabbim inşallah en kisa zamanda hayirla sağlıkla kolaylıkla nasip etsin yavrunu sana. Çok üzüldüm ama hayırlısı demekten baska bir şey gelmiyor elimizden.olmadı ...
Canim inanki çok üzüldüm rabbim elinde herşey hamd olsun demekten başka çare yok ver allah alan allah hasbinallah venigmel vekil gerisi boşolmadı ...
Çıkmıyor oyle bir grupCanım başka yok zaten bu isimle .... yazdığında tek bu grup çıkıyor hadi bekliyorum sizleri birbirimize dayanışma olsun çıkın çıkın gelin bekliyorum burdan bi arkadaş geldi bile
Valla bende cokk baktım ama öyle birşey goremedimÇıkmıyor oyle bir grup
Bende bulamadım istersen ekle semiha domac yılmazCanım başka yok zaten bu isimle ....yazdığında tek bu grup çıkıyor hadi bekliyorum sizleri birbirimize dayanışma olsun çıkın çıkın gelin bekliyorum burdan bi arkadaş geldi bile
Canım demekki vakti zamanı gelmemiş geldiğinde elbet bigün biZimde bebişlerimiz olacak.olmadı ...
eyy gönüll ses etme bekle.. ya nasip de rabbine bırakolmadı ...
Takipteydim ama fırsat bulamadım... herzaman gönlüm burda ve sonuçlar pozitif olması dileğim..Gel bakiym buraya sen nerelerdesin bakalım
Bugün saydin78 in test günü ona dua edicez ediyoruz
Malesef negatifmis sonucTakipteydim ama fırsat bulamadım... herzaman gönlüm burda ve sonuçlar pozitif olması dileğim..
Vakti zamanı değilmiş napalım.. bizde bir gün anne olacağız.Malesef negatifmis sonuc
orada ilk denemeniz olduğu icin 6bin yada 7 bin gibi bir fiyat veriyorlar galiba. Ilaclari sen alıyorsun. Hastane yakininda bir eczane var yonlendiriyorlar oraya. Daha uygun oluyor gonal f fiyati. 1 yada 2 adet dönemi bekliyorsun tedaviye başlamak için. Sen on görüşme icin randevu al. Ancak islemler başlıyor. Elinde tetkikler filmler varsa götür. Onlar da tahlil istiyorlar. En azindan tedaviye baslama zamanini ayarlar onlar.Merhabalar herkese:) bende tüp bebek tedavisi yaptırdım dün negatif olduğunu öğrendim malesefikinci tedavi için memorial şişliyi düşünüyoruz. Semra hanımla ilgili çok iyi yorumlar aldık. Acaba bilen varsa fiat bilgisi alabilir miyim? Ve ikinci tedaviye ne zaman başlanmalı? Şimdilerde ön görüşmeye gitsem erken mi olur? Çok yoğun oldukları için hemen randevü veremediklerini duydum, doğrumudur? Rabbim herkese hepimize hayırlı evlatlar nasip etsin inşallah:) cevaplarsanız çok sevinirim, tesekkürler
Canim bugün yerimi bunları konusmanin bilemedim ama bende 12 yıllık 3 ay sonra 13 yıl olacak evliyim bende 4 defa tup bebek denedim olmadı 4 kere ameliyat 1 kere polip 3 kere rahim filimi inanki şimdi hatirliyamadim bunun gibi nicelerini yasadim ama olmadı rabbim vermediIyi akşamlar arkadaşlar kusura bakmayın yazdıklarınızı tek tek alıntılayamadım. Desteğiniz için hepiniz sağolsun, Allah razı olsun. Bu benim 4.ncü denememdi. Eşim azospermdi elhamdulillah ameliyatla bulundu ama kısmet olmayınca olmuyor. Rabbimden tek dileğim bu aci çabuk dinsin. Ben 15 yıldır hasretim evlat kokusuna. Kısmet olmayınca olmuyor ne diyeyim. Rabbim böyle uygun görmüş. Bir daha deneyebilecek gücü takadi ne zaman bulurum bilemiyorum. Rabbim güc kuvvet metanet versin. Çok zor zamanlar geçirdim sağlık sorunlarımız oldu atlattik. Sukur sevdigim esim yanimda sagligimiz yerinde.. Rabbim güç verecek bugünlerde geçecek inşallah. Yere göğe sîğamıyorum ağlamamak için zorluyorum olmuyor istemsiz akîyor inciler ... Dilerim Rabbim sizleri mutlu eder yüzünüz güler evlatlariniza kavusun saglicaklaaminebusra duygularima duygu kattı paylaşımın. Allah razi olsun kuzum önce senden sonra merak eden tüm kader arkadaşlarımdan.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?