Tüp Bebek Merkezleri Şişli Memorial Tüp Bebek Merkezi'nde tedavi görenler

Seni o kadar iyi anlıyorumki.aynı duygulardayız.vakti zamanı gelmeyince ne yapsak boş.inş kısa zamanda düzelirsin.yordu artık bu tedaviler.benim de 5.deneme ve olması çok zor.eşim ve ben de sorun var.yaş 35 7yıl evlilik.ama çok şükür ki gözümüz görüyor elimiz ayağımız tutuyor sağlığımız yerinde. İnş yeni tedavi için gücün olur.inş kısmetinde vardır.metanetin yazdıkların ne kadar tatlı bir insansın.allahım iyi insanları sınıyor.

Çok tesekkür ederim cevabınız için,çok yardımcı oldunuz. Oradaki en iyi doktor kim acaba? Yerleştirmeyi semra hanımmı yapıyor? Kusura bakmayın çok soru sordum ama ilk denememde yaşadıklarımı yaşamak istemiyorum

Az önce kitaptan okudum sizlerle paylaşmak istedim ;

Veli bir kul demişki :

"Ben Allah tan isterim niyet eder ona bırakırım Allah verirse 1 kere sevinirim vermez ise 10 kere sevinirim"

Yanında kiler sasirmislar

"Bu nasıl olur insan hiç Allah in vermediğine sevinir mi "

"Ben sevinirim demiş veli kul. ALLAH İN O VERDİĞİ BENİM İÇİN Dİ VERMEDİĞİ İSE KENDİ TASARRUFUDUR

Ben bilmem ki benim hakkımda en iyi bilen Alım olan Allah tir

Ve diyorki devamında
İşte bu yüzden O nun senin hakkındaki seçimi her ne işe güzeldir, hostur,nurdur .....

Kizlar burda kime sorsak herkesin bir hikayesi var ama bizi burda bir arada birlestiren sey evlat hasreti Rabbim hepimize saglikla versin ben insallah bebisimin mezarina gidecem burda opup koklayamadim mezarina gidip topragini opup kokluyorumama Allah bunu bize reva gormus bizede razi olmak duser Gorelim mevlam neyler neylerse guzel eyler

Canim beni bu son tedavimde Ayse Hanim takip etti.Ayse karahasanoglu. Memnun kaldim. Ama ben kadin dr oldugu icin sectim. Erkekler nasil pek bilmiyorum. Semra hanimi transfer icin tercih edebiliyorsun ama p.tesi sali carsamba sadece transfer yapıyor. Transferin o gunlere denk gelirse yapiyor. Sıkıntı olmuyor. Benim transferimi semra hanimi istedim, sali günü oldugu icin yapti.

cok güzel bir paylaşım oldu. Ihtiyacimiza binaen oldu. Tek gerçek de bu degil mi zaten. Hersey Rabbimin ol demesine bakiyor.

zaten duygusallığım üzerimde sizleri okudukça daha da kötü oldum. Canlarim benim keske yanyana olsak da böyle sıkıca sarilabilsem size. Anlayabildigimi soyleyebilsem. Doyasiya aglayabilsem sizlerle. Sabaha kadar dertlesebilsek. Rabbimin imtihani. Elbet hayra bakan yüzü var. Insallah bu dünyada çektiğimiz sıkıntılar acilar gunahlarimiza kefaret olur. Öbür dünyada makamimizi yuceltir. Rabbim inşallah en kisa zamanda sizlere ve isteyen dileyen herkese yavrularını kucagina almayi nasip etsin. hayırla sağlıkla kolaylıkla güzellikle nasip etsin inşallah. Dualarım sizlerle. Lütfen ama lütfen üzülmeyin. Rabbimden diliyorum ki eşleriniz her daim yaninizda destekçiniz can yoldaşınız olur. Emeklerinizi boşa çıkarmasın Allahim. Ama sıkintıların en dayanılmaz oldugu noktada Rabbim hayir kapilarini açar. Bugünler gececek inşallah. Ve minik kuzucuklariniz sizinle olacak Allahin izniyle. Hepimiz icin dualarim böyle. Ama ne olur umudunuzu kaybetmeyin.

Sorma canım bende bugün rahim filimi cektirdim ve her çektirdiğimde çok duygusal oluyorum çünkü 11 sene önce çektirdiğim zamanki acılarımı asla unutamıyorum neyse fazla duygusala baglamiyim yani bende bugünü hep aglamakli gecirdim

Kızlar bugün buralar baya duygusal olmuş ama biz yılmayan kadınlarız ve gerçekten çok güçlüyüz hiç bi zaman olmayacak demedik hep uğraştık didindik kimilerimiz pat diye hamile kaldı kimilerimiz hala kalamadı ama biz elimizden geleni yapıyoruz ki sonra tevekkül edelim Allah görsün duysun sesimizi nolur moralleri bozmayalım ve her güne yeni umutla başlayalım bu kadar uğraşıyosak bi şekilde mükafatını görücez inşallah görmeyecek olsak Allah bizi uğraştırmazdı vakti gelince bizimde inşallah bebeklerimiz olacak buna inanmak istiyorum

Uzun suredir giremedim. Saydincim cok uzuldjm ama zaman herseyin ilaci gececek ve sen yine yeni bi enerjiyle deneyeceksin. Allah bi yerde kolayligini verecek. Ve icinde tutma aglayabiliyorsan agla serbest birak kendini. Gucumuzun yettigi yere kadar bu ugurda savasacagiz ve insallah birinde rabbim ol diyecek.

Cok gecmis olsun ben de o denemeden sonra histereskopi oldum bakalim insallah vesile olur. Ve insallah gecen sefer guzel haberler veremesek ve guzel sonuclanmasa da bu defanin sonunda bebeklerimiz kucagimizda olur

Hanımlar hepiniz en kısa sürede bebeklerinize kavuşursunuz inşallah.

Yalnız sizden ricam lütfen buradan kişisel bilgilerinizi paylaşmayınız, kişi gözeterek demiyorum ama daha yeni üye olmuş birine güvenip niye isim soyad yazıyorsunuz buradan?

Üstelik topiklerde Facebook, instagram, whatsapp gibi gruplar için çağrı yapmak, üye toplamak yasak.
Lütfen kişisel bilgilerinizi herkesin okuduğu yerlerde yazmayın.

O Ozmusoz canim nasil geçiyor gunlerin? Benim 5.günüm. cok bir sey hissetmiyorum. Ama bayağı stresliyim nedense. Ilk defa bu denememde erken test yapmaya cesaret edemiyorum. Genelde bir sürü idrar testi alir yapmaya başlardım. Simdi o cesareti gösteremiyorum. Sabahları pozitifim ama aksama dogru bu iş olmadi diyorum kendi kendime:)))

selam canım. benimde 4. günüm. 2 gündür adet sancıları giriyo karnıma. adet ağrılarından farklı birşey göremiyorum kendimde. çok üzülüyorum olmadı yine diye. ilk denememde de adet ağrılarını yaşamıştım ve tutmamıştı hiç..

aramızda 1 gün varmis. Kaçıncı gün embriyosu canim? Bende de 3.gunden beri adet sancıları var. Özellikle 3.ve 4.gun coktu. Bugün sanki azaldi ama az once yine başladı. Ben de adet olacagim diye korkuyorum. Aslinda hamilelik belirtileri de adet sancıları gibi ama bilmiyorum ki benim adet tarihim P.tesi salı günü. Daha da tedirgin oluyorum

5.gün embriyosu canım. aynı günlerde adet ağrıları yaşıyoruz demekki. inşallah tutunma belirtisidir. biraz değişik bi ağrı batma falan olsa umutlanıcam ama direk adet sancısı girince acayip korkuyorum. inşallah adet olmayız bebeğimiz yerleşmiş olsun inşallah. bende yarından itibaren idrar testine başlasam mı diyorum ama korkuma yenik düşersem yapamıyabilirim. bizde bi sorun görünmedi canım sebepsiz bizimkisi.4 yıldır uğraşıyoruz. inşallah bu son uğraşımız olur rabbim nasip eder hepimize

Canim inşallah Aminnnn Ecmain inşallah. Bende de ayni adet sancısı. 5.gün embriyosu. Valla ben de bu defa tedirginim ama zaten yaparsan da bugünler erken. 7.günde filan belki olabilir ama yine de yapmamak en iyisi. Memorial hep erken test tarihi veriyor diger merkezlere gore. İstersen uslu uslu bekleyelim. Yapabilirsek eger. Sen progesteron kullaniyor musun? Benim ilaçsız dogal siklusta denediler.

benim test tarihim cuma günü. memorial erken tarih verdi çok şükür dayanmak zor zaten. ilk denememde dayanamamıştım idrar testine 7. günden itibaren başladım hep negatifti. bu sefer sabredebilirim inşallah. crione jelle folbiol kullanıyorum ben. evde neler yapıyosun yatıyo musun yoksa normal hayata devam mı?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…