Tüp Bebek Merkezleri Şişli Memorial Tüp Bebek Merkezi'nde tedavi görenler

Arkadaslar sisli memorial ile de gorusmeye gidecegim. Yucel beyle on gorusmem. Ne dersiniz bilginiz var mi? Bir de fiyatlar konusunda yardimci olur musunuz

Arkadaslar sisli memorial ile de gorusmeye gidecegim. Yucel beyle on gorusmem. Ne dersiniz bilginiz var mi? Bir de fiyatlar konusunda yardimci olur musunuz

Hayırlı olsun.
Tüp bebek ücreti 6.200 tl
Muayne ücreti bu paketin içine dahil.
Sizden ilk etapta test istenicek.
Amh ve sperm testini kendi hastanelerinde istiyorlar.
Amh 110 tl
Sperm 130 tl yanlış hatırlamıyorsam
Diğerlerini devlette yaptırabilirsin

Aramıza hoşgeldin :)

Normal hayatıma devam. Temizlik haric herseyi yapiyorum. Çalışıyorum masa başı. Benim de persembe test tarihim.

Merhaba canan hanım, inşallah güzel geçer görüşmeniz sonucuda çoook güzel olur:)) bende gidicem inşallah ikinci tedavim için, birinciyi medicalparkta yaptırdık hiiç memnun kalmadım. Görüşmenizden sonra rica etsem bana bilgi verirmisiniz? Çok merak ediyorum. Hakkımızda hayırlısı olsun inşallah :)

Cevabınız için teşekkürler, faydalı oldu benim içinde. Bişey sorucam amh nedir acaba??

Ben kan vermeye gidene kadar idrar testi yaptim negatifti kanda pozitif cikti kizlar o yuzden idrar testine takilmayin
Hadi ya! Birkac kez okudum öyle de. Zaten bu denemede galiba yapamayacagim. Oncekilerde cok rahattim ama bunda tık yok. Esim bile yapma diyor. Allahim hepimize hayirla saglikla kolaylıkla nasip etsin inşallah

Amh kadinda yumurta rezervini gösteren bir tahlil. Sonuca göre yumurta sayimiz depo olarak uygun mu düşük mü onu gösteriyor. Benim düşük mesela.
Bende bi önceki raporlarıma baktım az önce, hatırladım ne oldugunu, evet benimde düşük. 3 yumurtalık toplanmıştı , ve sadece biri döllenmişti, oda 2. Gün embriyosu ve 2 hücreliydi, sonuç negatif (

Hosbuldum tesekkur ederim :) ilaclar dahil degil ama degil mi?

Tabi ki ama 2 eylul de gidecegim gorusmeye ancak o zaman uygun oldu gorusunce yazarim yine:) tesekkur ederim.. hepimiz icin hayirlisi

Benimde canım dördüncü günüm ben de hiç bişey hissetmiyorum iki kere adet sancısı gibi bi sancı çektim başka da yok stres doruklarda ve çok sinirliyim ve hep negatif düşünüyorum bugün de üç gündür evdeyim diye dışarı çıktım bi iki saat gezdim simdide korkuyorum nolcak bizim halimiz

Aynıyız gün olarak canım benim adet ağrım iki kere oldu kısa sürdü hemen geçti

inşallah tutunma belirtisidir bu ağrılar. hamile olanlar adet ağrılarını yaşadılar mı acaba?? yine negatifi görmekten adet olmaktan çok korkuyorum
Bilemiyorum canım yalnjz ben transfer gününü de saydım sanırım üçüncü gün oluyı benim yorumunu okudum çünkü senin test günün cuma benim ki ctesi peki senin hareket durumun naısl hep dinleniyo musun

Aaaa hemen omegaya başlayayım, tesekkürler. Sigarada çayda yok. Yaşta 33. Sizin kaçıncı denemeniz, inşallah son tedavilerimiz olur hepimiz için ve biter bu stres
benim 4.denemem canim. Bu denemede embriyo kalitesi daha iyiydi.5. güne ulaşan 3 embriyo oldu. Tabi 6 yumurta toplandi. Genetik test yapildi. Sonyclar iyi. Bende sigara cay vardi. Bıraktım ama çay yine iciyorum. Hakkimizda hayırlısı olsun inşallah

canim cik gez evde tıkılı kalirsan iyice negatif stres oluyorusn. En azindan dışarıda arada transferini unutuyorsun. İnşallah pozitif olmaya çalış. ben bir de evde olsam düşünmekten iyice kötü olurdum. Tlf elimde belirti araştırıyorum adet sancilari normal mi diye. Allahim hayretsin halimizi:)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…