- 7 Ağustos 2016
- 972
- 951
- 53
Arkadaslar sisli memorial ile de gorusmeye gidecegim. Yucel beyle on gorusmem. Ne dersiniz bilginiz var mi? Bir de fiyatlar konusunda yardimci olur musunuz
Normal hayatıma devam. Temizlik haric herseyi yapiyorum. Çalışıyorum masa başı. Benim de persembe test tarihim.benim test tarihim cuma günü. memorial erken tarih verdi çok şükür dayanmak zor zaten. ilk denememde dayanamamıştım idrar testine 7. günden itibaren başladım hep negatifti. bu sefer sabredebilirim inşallah. crione jelle folbiol kullanıyorum ben. evde neler yapıyosun yatıyo musun yoksa normal hayata devam mı?
Merhaba canan hanım, inşallah güzel geçer görüşmeniz sonucuda çoook güzel olur:)) bende gidicem inşallah ikinci tedavim için, birinciyi medicalparkta yaptırdık hiiç memnun kalmadım. Görüşmenizden sonra rica etsem bana bilgi verirmisiniz? Çok merak ediyorum. Hakkımızda hayırlısı olsun inşallah :)Arkadaslar sisli memorial ile de gorusmeye gidecegim. Yucel beyle on gorusmem. Ne dersiniz bilginiz var mi? Bir de fiyatlar konusunda yardimci olur musunuz
Ben kan vermeye gidene kadar idrar testi yaptim negatifti kanda pozitif cikti kizlar o yuzden idrar testine takilmayinNormal hayatıma devam. Temizlik haric herseyi yapiyorum. Çalışıyorum masa başı. Benim de persembe test tarihim.
Cevabınız için teşekkürler, faydalı oldu benim içinde. Bişey sorucam amh nedir acaba??Hayırlı olsun.
Tüp bebek ücreti 6.200 tl
Muayne ücreti bu paketin içine dahil.
Sizden ilk etapta test istenicek.
Amh ve sperm testini kendi hastanelerinde istiyorlar.
Amh 110 tl
Sperm 130 tl yanlış hatırlamıyorsam
Diğerlerini devlette yaptırabilirsin
Aramıza hoşgeldin :)
Amh kadinda yumurta rezervini gösteren bir tahlil. Sonuca göre yumurta sayimiz depo olarak uygun mu düşük mü onu gösteriyor. Benim düşük mesela.Cevabınız için teşekkürler, faydalı oldu benim içinde. Bişey sorucam amh nedir acaba??
Hadi ya! Birkac kez okudum öyle de. Zaten bu denemede galiba yapamayacagim. Oncekilerde cok rahattim ama bunda tık yok. Esim bile yapma diyor. Allahim hepimize hayirla saglikla kolaylıkla nasip etsin inşallahBen kan vermeye gidene kadar idrar testi yaptim negatifti kanda pozitif cikti kizlar o yuzden idrar testine takilmayin
Bende bi önceki raporlarıma baktım az önce, hatırladım ne oldugunu, evet benimde düşük. 3 yumurtalık toplanmıştı , ve sadece biri döllenmişti, oda 2. Gün embriyosu ve 2 hücreliydi, sonuç negatifAmh kadinda yumurta rezervini gösteren bir tahlil. Sonuca göre yumurta sayimiz depo olarak uygun mu düşük mü onu gösteriyor. Benim düşük mesela.
Bende bi önceki raporlarıma baktım az önce, hatırladım ne oldugunu, evet benimde düşük. 3 yumurtalık toplanmıştı , ve sadece biri döllenmişti, oda 2. Gün embriyosu ve 2 hücreliydi, sonuç negatif([/QUOT]
Geçmiş olsun canim. İnşallah bu defa olur. Omega filan kullaniyormusun? Cay sigara varsa cayi azalt, sigarayi da birak. Omega faydali. Amh benim 0.7 memorilade.baska yerde 0.3 çıkmıştı. Yine düşük yani maalesef. Kac yaşındasın
Hosbuldum tesekkur ederim :) ilaclar dahil degil ama degil mi?Hayırlı olsun.
Tüp bebek ücreti 6.200 tl
Muayne ücreti bu paketin içine dahil.
Sizden ilk etapta test istenicek.
Amh ve sperm testini kendi hastanelerinde istiyorlar.
Amh 110 tl
Sperm 130 tl yanlış hatırlamıyorsam
Diğerlerini devlette yaptırabilirsin
Aramıza hoşgeldin :)
Tabi ki ama 2 eylul de gidecegim gorusmeye ancak o zaman uygun oldu gorusunce yazarim yine:) tesekkur ederim.. hepimiz icin hayirlisiMerhaba canan hanım, inşallah güzel geçer görüşmeniz sonucuda çoook güzel olur:)) bende gidicem inşallah ikinci tedavim için, birinciyi medicalparkta yaptırdık hiiç memnun kalmadım. Görüşmenizden sonra rica etsem bana bilgi verirmisiniz? Çok merak ediyorum. Hakkımızda hayırlısı olsun inşallah :)
Benimde canım dördüncü günüm ben de hiç bişey hissetmiyorum iki kere adet sancısı gibi bi sancı çektim başka da yok stres doruklarda ve çok sinirliyim ve hep negatif düşünüyorum bugün de üç gündür evdeyim diye dışarı çıktım bi iki saat gezdim simdide korkuyorum nolcak bizim halimizO Ozmusoz canim nasil geçiyor gunlerin? Benim 5.günüm. cok bir sey hissetmiyorum. Ama bayağı stresliyim nedense. Ilk defa bu denememde erken test yapmaya cesaret edemiyorum. Genelde bir sürü idrar testi alir yapmaya başlardım. Simdi o cesareti gösteremiyorum. Sabahları pozitifim ama aksama dogru bu iş olmadi diyorum kendi kendime:)))
Aynıyız gün olarak canım benim adet ağrım iki kere oldu kısa sürdü hemen geçtiselam canım. benimde 4. günüm. 2 gündür adet sancıları giriyo karnıma. adet ağrılarından farklı birşey göremiyorum kendimde. çok üzülüyorum olmadı yine diye. ilk denememde de adet ağrılarını yaşamıştım ve tutmamıştı hiç..
Değil canım ilaçlar da ayrı 2000 falan tuttu benimHosbuldum tesekkur ederim :) ilaclar dahil degil ama degil mi?
inşallah tutunma belirtisidir bu ağrılar. hamile olanlar adet ağrılarını yaşadılar mı acaba?? yine negatifi görmekten adet olmaktan çok korkuyorumAynıyız gün olarak canım benim adet ağrım iki kere oldu kısa sürdü hemen geçti
Bilemiyorum canım yalnjz ben transfer gününü de saydım sanırım üçüncü gün oluyı benim yorumunu okudum çünkü senin test günün cuma benim ki ctesi peki senin hareket durumun naısl hep dinleniyo musuninşallah tutunma belirtisidir bu ağrılar. hamile olanlar adet ağrılarını yaşadılar mı acaba?? yine negatifi görmekten adet olmaktan çok korkuyorum
Bende çok korkuyorum benim ilk ama öok negatifiminşallah tutunma belirtisidir bu ağrılar. hamile olanlar adet ağrılarını yaşadılar mı acaba?? yine negatifi görmekten adet olmaktan çok korkuyorum
benim 4.denemem canim. Bu denemede embriyo kalitesi daha iyiydi.5. güne ulaşan 3 embriyo oldu. Tabi 6 yumurta toplandi. Genetik test yapildi. Sonyclar iyi. Bende sigara cay vardi. Bıraktım ama çay yine iciyorum. Hakkimizda hayırlısı olsun inşallahAaaa hemen omegaya başlayayım, tesekkürler. Sigarada çayda yok. Yaşta 33. Sizin kaçıncı denemeniz, inşallah son tedavilerimiz olur hepimiz için ve biter bu stres
canim cik gez evde tıkılı kalirsan iyice negatif stres oluyorusn. En azindan dışarıda arada transferini unutuyorsun. İnşallah pozitif olmaya çalış. ben bir de evde olsam düşünmekten iyice kötü olurdum. Tlf elimde belirti araştırıyorum adet sancilari normal mi diye. Allahim hayretsin halimizi:)))Benimde canım dördüncü günüm ben de hiç bişey hissetmiyorum iki kere adet sancısı gibi bi sancı çektim başka da yok stres doruklarda ve çok sinirliyim ve hep negatif düşünüyorum bugün de üç gündür evdeyim diye dışarı çıktım bi iki saat gezdim simdide korkuyorum nolcak bizim halimiz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?