Tüp Bebek Merkezleri Şişli Memorial Tüp Bebek Merkezi'nde tedavi görenler

Aynen ya bende dışarı çıkınca bi kötü hissettim kendimi çok mu yürüdüm diye ::))benimde Melih bey çok kaliteli tam istenilen gibi şeyler dedi ama çok umutsuzum

evet canım seninki 3.gün oluyo o zaman. ben ilk gün yattım genelde. ikinci gün evin içinde gezindim baya çok sıkılmıştım yatamadım pek. dünle bugünde sınavda gözetmenlik görevi çıktı onlara gittim ordada oturdum. bugün içimi çok karamsarlık kapladı olmadı gibi hissediyorum adet ağrıları girdikçe. ilk negatifimde de aynı adet ağrıları olmuştu çok korkuyorum o yüzden.

Aynen bende transfer günü heo yattım diğer günde yattım ama gezindim de dünle bugün baya evin içindw fıldır fıldırdım bi de üstünw gezmeye çıktım ;:)normalde de çok hareketliyimdir durduramıyorum kendimi öğretmen misin canım

olsun gezmek iyi gelmiştir. ben ikinci günü baya daralmıştım. keşke çıkıp gezseydim demiştim. olumsuz düşünceler çok yıpratıyo insanı sinirlerim bozuluyo. evet canım öğretmenim. 2 gündür sınavlara gitmekte iyi geldi boş boş bakındım etrafa

Bende öğretmenim canım:) sınıf öğretmen

Kizlar bi sorum var devlette yspilcak testleri bi doktora yazdirmamiz lazım dimi direk yapilmiyor kadin dogumcu mu yaziyor farkediyor mu

Kizlar bi sorum var devlette yspilcak testleri bi doktora yazdirmamiz lazım dimi direk yapilmiyor kadin dogumcu mu yaziyor farkediyor mu
Ben istenilen testleri özelde yaptırmıştım canim kadın doğum Dr. Ü istek yazıyor daha sonra testler yapıyor
Devlette de değişmez sanırım

Kadin dogumcuya randevu alman yeterli su testleri yaptircam tup bebek icin de o yolluyo kan almaya ben devlette yaptirdim tum testleri amh dahil sadece sperm testimi memorialde yapicaz

sorma sabah moralim cok bozuldu. O kadar yoğun bir ağrı ki adet oldum olacak. Esim de nagatifsin deyip kiziyor. Olacagina inanmiyorsun diyor. Bugün ve yarini atlatirsam süper olacak. Bugün veya yarin adet tarihim. Hic şaşmaz. İnşallah tutunmustur da yavrum adet olmam:)))

hadi hayırlı olsun canım. İnşallah sonucu pozitiffff bir tedavi olur

Merhaba kizlar bende memorial sisli de tedaviye basladim ilk denemem
Bugun 3. Ignemi olucam
Gonalf 112.5 ile basladim
Memorial de progestan igne mi veriyolar kizlar okudum da cok agir bi igneymis ama en etkilisiymis.. ???

Merhaba kizlar bende memorial sisli de tedaviye basladim ilk denemem
Bugun 3. Ignemi olucam
Gonalf 112.5 ile basladim
Memorial de progestan igne mi veriyolar kizlar okudum da cok agir bi igneymis ama en etkilisiymis.. ???
Mrb hayırlı olsun inşallah tedavin bende ilk kez eylülde baslicam

Mrb hayirli olsun inşallah bende 9 eylule aldim once Ayşe hanım sonra semra hocayla goruscem

Hayirli olsun canim.. benim randevularimda kendileri doktoru belirledi.. mesela ilk yucel beyle gorustum ilaclarimi doz ayarimi falan o yazdi.. yarin kontrolum var bu kez sevinc hanima vermisler bu hep boyle mi kizlar surekli baska doktor??

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…