Aynen ya bende dışarı çıkınca bi kötü hissettim kendimi çok mu yürüdüm diye ::))benimde Melih bey çok kaliteli tam istenilen gibi şeyler dedi ama çok umutsuzumbenim 4.denemem canim. Bu denemede embriyo kalitesi daha iyiydi.5. güne ulaşan 3 embriyo oldu. Tabi 6 yumurta toplandi. Genetik test yapildi. Sonyclar iyi. Bende sigara cay vardi. Bıraktım ama çay yine iciyorum. Hakkimizda hayırlısı olsun inşallah
canim cik gez evde tıkılı kalirsan iyice negatif stres oluyorusn. En azindan dışarıda arada transferini unutuyorsun. İnşallah pozitif olmaya çalış. ben bir de evde olsam düşünmekten iyice kötü olurdum. Tlf elimde belirti araştırıyorum adet sancilari normal mi diye. Allahim hayretsin halimizi:)))
evet canım seninki 3.gün oluyo o zaman. ben ilk gün yattım genelde. ikinci gün evin içinde gezindim baya çok sıkılmıştım yatamadım pek. dünle bugünde sınavda gözetmenlik görevi çıktı onlara gittim ordada oturdum. bugün içimi çok karamsarlık kapladı olmadı gibi hissediyorum adet ağrıları girdikçe. ilk negatifimde de aynı adet ağrıları olmuştu çok korkuyorum o yüzden.Bilemiyorum canım yalnjz ben transfer gününü de saydım sanırım üçüncü gün oluyı benim yorumunu okudum çünkü senin test günün cuma benim ki ctesi peki senin hareket durumun naısl hep dinleniyo musun
Aynen bende transfer günü heo yattım diğer günde yattım ama gezindim de dünle bugün baya evin içindw fıldır fıldırdım bi de üstünw gezmeye çıktım ;:)normalde de çok hareketliyimdir durduramıyorum kendimi öğretmen misin canımevet canım seninki 3.gün oluyo o zaman. ben ilk gün yattım genelde. ikinci gün evin içinde gezindim baya çok sıkılmıştım yatamadım pek. dünle bugünde sınavda gözetmenlik görevi çıktı onlara gittim ordada oturdum. bugün içimi çok karamsarlık kapladı olmadı gibi hissediyorum adet ağrıları girdikçe. ilk negatifimde de aynı adet ağrıları olmuştu çok korkuyorum o yüzden.
olsun gezmek iyi gelmiştir. ben ikinci günü baya daralmıştım. keşke çıkıp gezseydim demiştim. olumsuz düşünceler çok yıpratıyo insanı sinirlerim bozuluyo. evet canım öğretmenim. 2 gündür sınavlara gitmekte iyi geldi boş boş bakındım etrafaAynen bende transfer günü heo yattım diğer günde yattım ama gezindim de dünle bugün baya evin içindw fıldır fıldırdım bi de üstünw gezmeye çıktım ;:)normalde de çok hareketliyimdir durduramıyorum kendimi öğretmen misin canım
Bende öğretmenim canım:) sınıf öğretmenolsun gezmek iyi gelmiştir. ben ikinci günü baya daralmıştım. keşke çıkıp gezseydim demiştim. olumsuz düşünceler çok yıpratıyo insanı sinirlerim bozuluyo. evet canım öğretmenim. 2 gündür sınavlara gitmekte iyi geldi boş boş bakındım etrafa
meslektaşmışız canım teknoloji tasarım öğretmeniyim bende. inşallah yeni döneme hamile olarak başlangıç yaparız.Bende öğretmenim canım:) sınıf öğretmen
İnşallaah seminerlerimize hamiş hamiş giderizmeslektaşmışız canım teknoloji tasarım öğretmeniyim bende. inşallah yeni döneme hamile olarak başlangıç yaparız.
inşallahh canım Rabbim nasit etsin inşallah o günleri görmeyi amiinnİnşallaah seminerlerimize hamiş hamiş gideriz
Ben istenilen testleri özelde yaptırmıştım canim kadın doğum Dr. Ü istek yazıyor daha sonra testler yapıyorKizlar bi sorum var devlette yspilcak testleri bi doktora yazdirmamiz lazım dimi direk yapilmiyor kadin dogumcu mu yaziyor farkediyor mu
Kadin dogumcuya randevu alman yeterli su testleri yaptircam tup bebek icin de o yolluyo kan almaya ben devlette yaptirdim tum testleri amh dahil sadece sperm testimi memorialde yapicazKizlar bi sorum var devlette yspilcak testleri bi doktora yazdirmamiz lazım dimi direk yapilmiyor kadin dogumcu mu yaziyor farkediyor mu
Birşey sorabilir miyim devlette rapor cikarirsak sanirim 1000tl gibi indirim oluyor değil miDeğil canım ilaçlar da ayrı 2000 falan tuttu benim
sorma sabah moralim cok bozuldu. O kadar yoğun bir ağrı ki adet oldum olacak. Esim de nagatifsin deyip kiziyor. Olacagina inanmiyorsun diyor. Bugün ve yarini atlatirsam süper olacak. Bugün veya yarin adet tarihim. Hic şaşmaz. İnşallah tutunmustur da yavrum adet olmam:)))evet canım seninki 3.gün oluyo o zaman. ben ilk gün yattım genelde. ikinci gün evin içinde gezindim baya çok sıkılmıştım yatamadım pek. dünle bugünde sınavda gözetmenlik görevi çıktı onlara gittim ordada oturdum. bugün içimi çok karamsarlık kapladı olmadı gibi hissediyorum adet ağrıları girdikçe. ilk negatifimde de aynı adet ağrıları olmuştu çok korkuyorum o yüzden.
hadi hayırlı olsun canım. İnşallah sonucu pozitiffff bir tedavi olurKızlar günaydın bu ay adetimi anlayamadım ama aktif kanamam dün gece başladı diyebilirim. Yarın gideceğim Emre Turgut a umarım tedaviye başlanabilir. Dualarınızı eksik etmeyin. Hayırlı haftalarımız olsun.
sorma sabah moralim cok bozuldu. O kadar yoğun bir ağrı ki adet oldum olacak. Esim de nagatifsin deyip kiziyor. Olacagina inanmiyorsun diyor. Bugün ve yarini atlatirsam süper olacak. Bugün veya yarin adet tarihim. Hic şaşmaz. İnşallah tutunmustur da yavrum adet olmam:)))
inşallah olmazsın canım. bugünlerde yat dinlen. pek ayakta geçirme tutunmuştur Allahın izniyle. benimde sabah kalkar kalkmaz adet ağrılarım başladı hemen. aslında benim adetime daha 7-8 gün falan var. bilmiyorum nolcak bu ağrılar. hamile kalanlarda da böyle mi oldu acaba? benimkiler birebir adet sancısı.. benim eşimde moralimi bozuyo, bencede olmadı falan diyo ya..inşallah tutunmuştur miniklerimiz
Canim 2013 yili itibariyle memorialde tedavi görüyorum. 4.denemem. 2.denememde bir kizim oldu cok şükür. memorialde daha önce coraspin ve progesteron igne veriyorlardi. Son 2 denememde degismisler. Crinone jele gecmisler. Coraspin kesmisler. Rahat ol sen gerekli olsaydi verirlerdi. Bir de beni düşün progesteron bile yok. Olacagi varsa oluyor. Rabbim nasip etsin inşallah
Merhaba:) bende bugün randevü aldım 6 eylüle, ayse hanıma verdiler sonrada semra hanımla görüşücekmişim. Hadi hayırlısı hepimizeTabi ki ama 2 eylul de gidecegim gorusmeye ancak o zaman uygun oldu gorusunce yazarim yine:) tesekkur ederim.. hepimiz icin hayirlisi
Mrb hayırlı olsun inşallah tedavin bende ilk kez eylülde baslicamMerhaba kizlar bende memorial sisli de tedaviye basladim ilk denemem
Bugun 3. Ignemi olucam
Gonalf 112.5 ile basladim
Memorial de progestan igne mi veriyolar kizlar okudum da cok agir bi igneymis ama en etkilisiymis.. ???
Mrb hayirli olsun inşallah bende 9 eylule aldim once Ayşe hanım sonra semra hocayla goruscemMerhaba:) bende bugün randevü aldım 6 eylüle, ayse hanıma verdiler sonrada semra hanımla görüşücekmişim. Hadi hayırlısı hepimize
Mrb hayirli olsun inşallah bende 9 eylule aldim once Ayşe hanım sonra semra hocayla goruscem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?