Tüp Bebek Merkezleri Şişli Memorial Tüp Bebek Merkezi'nde tedavi görenler

selam kızlar bugün transferim oldu.evde dinleniyorum. inşallah sımsıkı tutunur miniğim. transferden sonra crinone jel ve folbiol dendi sadece. coraspirin gibi kan sulandırıcı kullanan var mı aranızda?

Canim ben tedaviye yeni basladim.. sende sisli memorial desin degil mi?
Transferden sonra progestan igne verdiler mi sana? Surecin nasil gitti.. hakkimizda hayirlisi olsun insallah

Kizlar bizim baska bi topigimizde turkiyenin farkli yerlerinde tedavi olan srkadaslar var onlara transferden sonra gebeligin 10. Haftasina kadar progestan igne vermisler memorial sisli de surec nasil anlatirmisinjz

Canim ben tedaviye yeni basladim.. sende sisli memorial desin degil mi?
Transferden sonra progestan igne verdiler mi sana? Surecin nasil gitti.. hakkimizda hayirlisi olsun insallah
canım hayırlı olsun seninkide. evet şişli memorialde tedavi oldum. transferimi oldum bekliyorum. progestan iğne vermiyolar. crinone jel veriyolar. ikiside aynı etkiyi verir heralde. başka bi merkezdeki tedavimde iğne kullanmıştım çok canım yanıyodu yatsam kalkamıyodum. o yüzden jel daha iyi bence. benim kontrollerimi genelde sevinç hanım yaptı. bir kere semra hanım muayene etti. 2 kerede betül hanım muayene etti. transferimide semra hanım yaptı. farklı doktorlara muayene olunca bile dosyaya herşey not alınıyo ordan bakıyolar zaten. kafalarına takılan bişey olursada bi önceki muayene eden doktora soruyolar. benim öyle olmuştu. betül hanm muayene ederken sevinç hanmda bi baksın o takip etmiş seni dedi sevinç hanmı çağırmışlardı. en son bütün kararları ilaç ayarlarını falan semra hanm yapıyo zaten. inşallah tedavin güzel sonuçlanır.

Canim guzel guzel anlattigin icin cok tessekur ederim saolasin.. ben bu igneden cok korkuyodum daha yolun basindayim henuz.. sizlerden ogreniyorum :)
Senin sonucun ne zaman belli olacak peki
Sizde sorun neydi bende pco varmis bugune kadar hic bi doktor demedi adetlerim 30-33 arasi degisir ama kendi kendime olurum onun disinda 2 yildir ovulasyon testiyle yumurtladigimi takip edoyorum.. nasil pco anlamadim..
Bi de yucel bey hic bi test isemeden glifor diye bi ilac verdi onu da kullanmadim

bişey değil canım..evet o iğneden korkmakta haklısın çünkü hiç bu kadar acı veren bi iğne daha olmamıştım. kalça ağrısından hiç hareket edemiyodum artık. neyseki memorial bu progestan iğnesini jele çevirmiş çok şükür. benimde aklıma takılan kan sulandırıcı iğne yada coraspin vermemeleri.. diğer merkezler hep veriyo çünkü bunu önlem olarak. ama tutuncağı varsa her türlü tutar Allahın izniyle..bizde bi sorun görünmedi sebepsiz bizimkisi. 4 yıldır istiyoruz bizde. bir olumsuz denemem var başka bir merkezde. inşallah bu seferki tutunur. hiç bir test yapmadan semra hoca görmeden ilaç verdilerse, semra hocaya bi danış ondan sonra kullan istersen. bi kaç kişiden duymuştum diğer doktorların verdiği ilaçları semra hoca bıraktırmış kullanma demiş diye duydum. sen mutlaka görüş semra hocayla..

Gliforu bende kullandim canim pco yuymusum bende 28.gun illa adet olan biriydim ama yinede pco musum bu gliforda hem kilo almamak hemde yumurta kalitesini artirmak icin veriliyor ben10.haftasindayim gebeligin yeni biraktim korkma o ilactan

Canim merkezde cok onemli onceki denemen neredeydi?
Memorial iyi bi hastane insallah bu sefer olur seninde gercekten maddi ve manevi zor bi surecmis bizde sehir disindan gidip geliyoruz
Benim randevum yarin sabah dokuzda semra hanimla gorusmek icin ayri bi randevu nasil alicam

Gliforu bende kullandim canim pco yuymusum bende 28.gun illa adet olan biriydim ama yinede pco musum bu gliforda hem kilo almamak hemde yumurta kalitesini artirmak icin veriliyor ben10.haftasindayim gebeligin yeni biraktim korkma o ilactan

Anladim canim ama ben zaten zayifim bi de bu ilac kilo verdirir diye icmedim kusma ishal yapiyomus diye okudum..
Aclik kan sekerin yuksek miydi senin kilon var miydi?
Ilaci okudum da benim 10 gun sonra yumurta toplansa 10 gunde ilacin yumurta kalitesine bi etkisi yok en az 3 ay kullanmak lazimmis tedaviye baslamadan once

N nslhn80 canim surecini anlatirmisin bana biz seninle ayni gibiyiz..
Memorial sisli ilk denemen mi

Dondurulmus embriyo transferinin.ucretini soran.bir arkadas vardi 2100tl odedim ben dondurulmus embriyoyada pek pgt yapimini onermiyo dok

Canim nasil yani 2100 tl... benim ilk tedavim olacak doktor ohss riskine karsin 1 ay erteleyip dondurulmus transfer ederiz dedi simdi onun icin ayri para mi vericem..
Yoksa ilerde dondurulmuslardan transfer istersem mi bu parayi aliyolar?

Canim nasil yani 2100 tl... benim ilk tedavim olacak doktor ohss riskine karsin 1 ay erteleyip dondurulmus transfer ederiz dedi simdi onun icin ayri para mi vericem..
Benimde seninki gibi ben ohss oldum doktorum ebmriyolari döndürüp bir sonraki ay trasfer edelim dedi bekledim bi sonraki ay trasfer olunca tabikide para ödemedim Ama orda halen kalan donmuşlarim var yakında onları kullanıcam ve onun trasferin için 2100 tl ödeyecem tabi inşallah sen donmuşlarin la ilk denemede kalırsan digerlerine gerek kalmaz tabi ikinci çocuğu isteyene kadar

Anladim canim.. peki 2. Cocuga gelene kadar orda dondurulmusa ne kadar ucret odeniyo biliyo musun amann gerci oralara daha gelmedim
Senin doktorun kimdi?
Kac yumurtan toplandi nasil ohss oldunu anladin

Bu sefer degil canim sonrasi icin o para bende ohss olmustum embriyolar donduruldu iki adet sonra transfer yapildi ozaman para odemedik onda hamile kaldim.bebegim.dogdu fakat 9.gun kaybettik sonrasinda donmus embriyo ile tekrar denedik.naturel ilacsiz tedavi yapildi bende ise yaramadi ve tekrar denedik.ilacli tedaviyle suan sukur10+3gunluk hamileyim o gliforda kesinlikle kilo verdirmiyo aclik sekerim.falan.da yuksek degil sadece yumurtam.cok ve zaten dondurulmus embriyo transferindede yumurtalarini baskilamak icin kullandigimizi soylediler cok yumurta iyi degil sanirim transferde ben sabah yarim aksam yarim ictim alisana kadar ilaca sonra aksamlari tam ictim hic bir yan etkisini gormedim en azindan esterafem gibi degil.o bas agrisini tetikliyodu benim

Anladim canim.. peki 2. Cocuga gelene kadar orda dondurulmusa ne kadar ucret odeniyo biliyo musun amann gerci oralara daha gelmedim
Senin doktorun kimdi?
Kac yumurtan toplandi nasil ohss oldunu anladin
Biz dondurmaya para odemedik diye biliyorum ohss oldugunda onlar dondurdugu icin odeme almadilar yada aldilar ben.kargasadan bilmiyom.nekadar verdigimizi ohss oldugunuda opudan sonra kontrole cagirdiklarinda utrasyonla bakiyolar batinda yani icerde karninda sivi oldugunu goruyor ohss var transfer yapmayalim diyolar

Allah razi olsun tatlim cok sagol senin sonucunu merakla bekliyorum :)

Hayirli olsun canim.. benim randevularimda kendileri doktoru belirledi.. mesela ilk yucel beyle gorustum ilaclarimi doz ayarimi falan o yazdi.. yarin kontrolum var bu kez sevinc hanima vermisler bu hep boyle mi kizlar surekli baska doktor??
Canim bir doktoru sec ve onunla devam et. Bazen degisiklik olmak zorunda ama her muayeni başkası yapmamış olur. Ben son 2.kontrolumde baska drlar bakti. Hangisinde rahat ve guvende hissediyorsan onu sec ve onlara belirt. Sonucta semra hoca esliginde komisyon olarak toplaniyorlar ve ilac dozlarina karar veriyorlar. Ama tek dr her zaman iyidir bana göre.

Bizim topikde maslak acibadem de tadavi goren pco lu bi arkadas var mesela ona opu dan sonra 2 tane serum takmislar ohss olmasin diye.. 20 ye yakin yumosu toplandi dondurmadan transferini yaptilar bugun bakalim insallah ohss olmasin da allah korusun.. memorialde boyle serum falan taktilar mi sana canim opu sureci nasil gecti

Bizim topikde maslak acibadem de tadavi goren pco lu bi arkadas var mesela ona opu dan sonra 2 tane serum takmislar ohss olmasin diye.. 20 ye yakin yumosu toplandi dondurmadan transferini yaptilar bugun bakalim insallah ohss olmasin da allah korusun.. memorialde boyle serum falan taktilar mi sana canim opu sureci nasil gecti

N nslhn80

Su an yucel ile sevinc arasinda paslasiyolar bakalim daha yeniyim diye seslemedim zamanla 3. Doktoruda cikarirlarsa istemicem..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…