Yok serum falan takilmadi bendende 28yumurta toplanmisti bu arada sonucunu merakla bekliyorum yazmissinda canim ben zaten suan 10+3gunluk hamileyimN nslhn80
Bizim topikde maslak acibadem de tadavi goren pco lu bi arkadas var mesela ona opu dan sonra 2 tane serum takmislar ohss olmasin diye.. 20 ye yakin yumosu toplandi dondurmadan transferini yaptilar bugun bakalim insallah ohss olmasin da allah korusun.. memorialde boyle serum falan taktilar mi sana canim opu sureci nasil gecti
Yok serum falan takilmadi bendende 28yumurta toplanmisti bu arada sonucunu merakla bekliyorum yazmissinda canim ben zaten suan 10+3gunluk hamileyim
Gecen gebeligimde buda donmus embriyo onu kafana takma ki zaten genelde donmus embriyo tercih ediliyor rahim dinleniyo bebis icin kendini hazirliyormusay nasil sevindim anlatamam..
Dondurulmusla mi hamile kaldin ayy cok sevindim
Yucel bey bize taze herzaman tabi ki daha iyi gibi bisiler geveledi.. ama ben pco oldugum icin ertelenecek ne yapalim once benim sagligim tabi ki
Gecen gebeligimde buda donmus embriyo onu kafana takma ki zaten genelde donmus embriyo tercih ediliyor rahim dinleniyo bebis icin kendini hazirliyormus
İlk bebisimi dogumdan sonra kaybettim canim insallah bu saglikla kucagimiza alirimHayirlisi olsun bakalim canim bebisini öpüyorum cokk
Akiyo canim yanlis kullanmiyorsundur onu kullaninca bir iki dakika evin ucinde yuru emilimi sagliyo ama yine geri akiyo igrenc bisey biktim o jelden artikM mona_roza20bebek_dostuu kızlar crimonojel bazen sonradan geri akıyo sizin de öyle mi yanlış kullanmıyorum umarım
Akiyo canim yanlis kullanmiyorsundur onu kullaninca bir iki dakika evin ucinde yuru emilimi sagliyo ama yine geri akiyo igrenc bisey biktim o jelden artik
evet canım benimde akıyo. bazen beyaz bazen pembe şeklinde çıkıyo. bende bi 5-10 dakka yürüyorum evde yaptıktan sonra. bide tamamını ileri ittirebiliyo musun jelin?M mona_roza20bebek_dostuu kızlar crimonojel bazen sonradan geri akıyo sizin de öyle mi yanlış kullanmıyorum umarım
İlk başlarda yapamıyodum ama şimdi yapıyorum bittiğini hissettiğimde bikaç defa çıkarıp sokuyomuş gibi yapıyorum o zaman vakumlanıyo gibi hepsi bitiyoevet canım benimde akıyo. bazen beyaz bazen pembe şeklinde çıkıyo. bende bi 5-10 dakka yürüyorum evde yaptıktan sonra. bide tamamını ileri ittirebiliyo musun jelin?
Arkadaslar benim de randevum ayse hanimaydi ama izinli olcskmis degistirdiler malesef betul yorgunlara randevu verdiler nasil bir doktor giden var mi
Valla ben jeli kullandıktan sonra bikaç dakka bekliyorum sonra kalkıyorum on dk falan yürüyorum zaten hemşirelerde öyle söyledilerKızlar hazır jel den konu açılmışken ben daha önceki tedavimde jeli kullandıktan sonra üzerine uyuyordum evin içinde dolaşıyordum şimdi siz böyle diyince şaşırdım yoksa kendi elimle negatifi mi yaptım ne yaptım aceba
M mona_roza20bebek_dostuu kızlar crimonojel bazen sonradan geri akıyo sizin de öyle mi yanlış kullanmıyorum umarım
canim crinone jeli kullandiktan sonra bir iki dakika sirt üstü yatmaya devam et. Sonra kalk evin içinde yürü. 10 15 dakika. Hareketle beraber o jel etkisi başlıyor. Ama negatifini ona baglama. Dunya kadar progestan igne hap jele rağmen olmayinca olmuyor. Ama elbette elinden geleni yapacaksin. Bu tedavimde ilac yokKızlar hazır jel den konu açılmışken ben daha önceki tedavimde jeli kullandıktan sonra üzerine uyuyordum evin içinde dolaşıyordum şimdi siz böyle diyince şaşırdım yoksa kendi elimle negatifi mi yaptım ne yaptım aceba
Evet oyleymis surekli değişiyormus sadece ilk gorusmemde ayse hanimi istedim daha rahat olcami düşünüyordum hayirlusu cok takmamak lazim haklisinBen tanımıyorum p dpktoru ama sorun yapma bence doktorlar sürekli değişiyo zaten sürekli aynı doktor bakmıyo
Sağol canım ben 3. Tedavimi başka bi hastanede yaptırmıştım ordaki doktordan ne hayir gordum ki hemşiresi den göreyimcanim crinone jeli kullandiktan sonra bir iki dakika sirt üstü yatmaya devam et. Sonra kalk evin içinde yürü. 10 15 dakika. Hareketle beraber o jel etkisi başlıyor. Ama negatifini ona baglama. Dunya kadar progestan igne hap jele rağmen olmayinca olmuyor. Ama elbette elinden geleni yapacaksin. Bu tedavimde ilac yok
Dondurulmuş embriyo transferimi uygulaniyor? Sorun neydi sizde? Benim de naturel siklus. Ilk kez duydum. Riske etmek istemedim embriyolari. Dr anlatıncaeski bir yöntem, uygun hastalari seciyoruz deyince tamam dedik. Ama insaniz işte hic içim rahat degil. Salla pati gibi geliyor. Ama Rabbimin ol demedine bakıyor herşey. Sebep noktasında takılmamak lazim. Rabbim bu tedavinde nasip etsin hayırla inşallahKızlar hazır jel den konu açılmışken ben daha önceki tedavimde jeli kullandıktan sonra üzerine uyuyordum evin içinde dolaşıyordum şimdi siz böyle diyince şaşırdım yoksa kendi elimle negatifi mi yaptım ne yaptım aceba
Sağol canım ben 3. Tedavimi başka bi hastanede yaptırmıştım ordaki doktordan ne hayir gordum ki hemşiresi den göreyim
Bana hiç bilgi vermediler bende jeli sıktıktan sonra hiç kalkmiyordum geri gelir diye korkuyordum şimdi siz 10 15 dkk yürüyoruz deyince aceba mi dedim içimden öyle yani neyse zaten olan oldu 4. Tedavimde memorial de başladim burada da naturel silkrus uygulandı kısmet deyilmiş şimdide 5. İcin hazırlanıyorum bakalım bunda neyi deniycekler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?