- 27 Nisan 2016
- 2.296
- 3.573
- 133
Sagol canım allah razı olsun Benim tüplerim tikaliydi 3 defa tup bebek denedikten sonra 4 . Deneme için memorialde başladık önceki 3 tedavimdede kalçadan iğne fitil hap bi ton şey veriyorlardi beni çok kötü ediyordu yürümekte bile zorlanıyordum sonra memorial de 4. Tedavi için başladığımda semra hm tüplerin bu haldeyken tedavine başlayamam ameliyat olman gerek dedi ve ameliyatımi oldum sonrasında tedavi başladı ve ohss oldum yumurtam toplandı oluşan embriyolarım donduruldu iki ay sonra dondurulmuş trasferim oldu ve benimde ilk defa duyduğum naturel silkrus oldu ve hamd olsun ilk pozitifimdi ama oda zaten 6 haftaya ulaşamadan düştü içimde parça kalmış kurtajimida oldum 1 ay bekledim sonraki adetim de 1 tane daha rahim flimi çektirdim önceki gün ayın 29 da semra hm bakicak bi sorun daha olmamışsa kalan diger donmuşlarimla yine baslicam ama artık naturel mi olur ilacımı olur bilemedim yani demem oki ilk pozitif sonucumu naturelle yaşadım tabi herşey rabbimdenDondurulmuş embriyo transferimi uygulaniyor? Sorun neydi sizde? Benim de naturel siklus. Ilk kez duydum. Riske etmek istemedim embriyolari. Dr anlatıncaeski bir yöntem, uygun hastalari seciyoruz deyince tamam dedik. Ama insaniz işte hic içim rahat degil. Salla pati gibi geliyor. Ama Rabbimin ol demedine bakıyor herşey. Sebep noktasında takılmamak lazim. Rabbim bu tedavinde nasip etsin hayırla inşallah
Canim ne eğitimi insan gibi muhattap alan yoktu yaşımda küçüktü o zamanlar deneyimimiz yoktu onu yap dediler yaptim bunu yap dediler yaptım ordan oraya suruklendim bi ton dert sıkıntı yaşadım yinede isyan etmedim hamd olsun dedim Rabbime ama memorial ne kadar yogun olsada en azından işini iyi yaptığına eminim kalbim rahat bundan sonrada olmazsa kismetimde yokmuş demekki derim inşallah o duruma bende hiç bi evlat hasreti çeken kadinda gelmezAma bu arada nasil eğitim vermezler şaşırıyorum. Ihmalkarlik. Bundan sonrasi kolaylikla olsun senin için canim inşallah
Sagol canım allah razı olsun Benim tüplerim tikaliydi 3 defa tup bebek denedikten sonra 4 . Deneme için memorialde başladık önceki 3 tedavimdede kalçadan iğne fitil hap bi ton şey veriyorlardi beni çok kötü ediyordu yürümekte bile zorlanıyordum sonra memorial de 4. Tedavi için başladığımda semra hm tüplerin bu haldeyken tedavine başlayamam ameliyat olman gerek dedi ve ameliyatımi oldum sonrasında tedavi başladı ve ohss oldum yumurtam toplandı oluşan embriyolarım donduruldu iki ay sonra dondurulmuş trasferim oldu ve benimde ilk defa duyduğum naturel silkrus oldu ve hamd olsun ilk pozitifimdi ama oda zaten 6 haftaya ulaşamadan düştü içimde parça kalmış kurtajimida oldum 1 ay bekledim sonraki adetim de 1 tane daha rahim flimi çektirdim önceki gün ayın 29 da semra hm bakicak bi sorun daha olmamışsa kalan diger donmuşlarimla yine baslicam ama artık naturel mi olur ilacımı olur bilemedim yani demem oki ilk pozitif sonucumu naturelle yaşadım tabi herşey rabbimden[/QUOTben sadece semra hanim.icin.hep memorialde denedim. Ona güveniyorum. Bana da ameliyat onerdi ve iyiki olmuşum. Ama hastane cidden yoğun. Artik bu son denememde bitsin bu çile dedim. Saatlerce muayene sırası bekledik. Randevumuz kayda geçmemiş. Istedigim dra muayene olmakta sıkıntı cektim.ben de hep içimde acaba bahceciye gitsem.mi duye düşünüp duruyordum. Ama takintili insanim. Beni takip ediyorlar iyi taniyorlar diye. Ama ekibe güveniyorum cidden. Hele transfere semra hanim da denk gelince ayrica mutlu oldum. Bugün öğleden sonra göğsümde sizlanma hissettim. Sag kasigimin üst tarafinda sancilar girip durdu. Farkli bir belirti olhnca buraz umutlandim aksam akşam. Canim senin yaşın da daha genc anladigim kadariyla. Bedenin ve imkanlarin el verdiğince dene canim. Vakti zamani gelince olacak Allahin izniyle. Pozitifi gorebilmen de cok iyi. Ben olacagina inanıyorum. Sen de inan umidini kesme canim. Embriyolarin kaçıncı gun embriyosu.
Canim ne eğitimi insan gibi muhattap alan yoktu yaşımda küçüktü o zamanlar deneyimimiz yoktu onu yap dediler yaptim bunu yap dediler yaptım ordan oraya suruklendim bi ton dert sıkıntı yaşadım yinede isyan etmedim hamd olsun dedim Rabbime ama memorial ne kadar yogun olsada en azından işini iyi yaptığına eminim kalbim rahat bundan sonrada olmazsa kismetimde yokmuş demekki derim inşallah o duruma bende hiç bi evlat hasreti çeken kadinda gelmez
Canim sagolsin ben hastaneye yakın oturuyorum o sıkıntı olmuyorÜç aşılama ve bi tüp bebek hikayemizde var malesef
İnşallah canım yaaa niye böyle birşey yaptım az kaldı zaten relaks olman gerekli bu aralar neyse ama canım bişey olmaz bence annesine çekmiştir bak nasılda bagirmişsin eşine ama babasına bağırdı diye sana kızmış olabilir bidikcanım çok sıkkın eşimle kavga ettim bağırdım baya sonra sol kasığım ağrıdı çok moralim bozuldu inşallah bişey olmamıştır
Bi anlık sinir krizi kendime hakim olamadım zaten çok da stresliyim şimdide çok korkuyorumİnşallah canım yaaa niye böyle birşey yaptım az kaldı zaten relaks olman gerekli bu aralar neyse ama canım bişey olmaz bence annesine çekmiştir bak nasılda bagirmişsin eşine ama babasına bağırdı diye sana kızmış olabilir bidik
Ama bence hemen barışın kızdırmayın bebişi
Hayir panik yapma canım bi abdest al ferahlarsin gozlerini kapat allahın isimlerini soyle la ilahe illallah soyle rahat olmaya çalış elini karnının üstüne koyBi anlık sinir krizi kendime hakim olamadım zaten çok da stresliyim şimdide çok korkuyorum
Çok sağol canım bi anlık çığlık attım inşallah bi sorun olmazHayir panik yapma canım bi abdest al ferahlarsin gozlerini kapat allahın isimlerini soyle la ilahe illallah soyle rahat olmaya çalış elini karnının üstüne koy
Seni çok iyi anlıyorum ama eğer ki o embriyo rahim duvarına tutunmayı başarmış vede gelişimini tamamlamaya çalışıyorsa allahın izniyle hiç birseyçık te olmiycak üzülme kafanada takma hayırlısıyla az kaldı zaten insallah güçlü bir bebek tir testin pozitif çıksın inşallah bu geceyi hatirlacicam sanaÇok sağol canım bi anlık çığlık attım inşallah bi sorun olmazbide bunu takıcam artık kafama şimfi dediklerini yapıcam ama rahatlattın beni
İnşallaaahhh canımSeni çok iyi anlıyorum ama eğer ki o embriyo rahim duvarına tutunmayı başarmış vede gelişimini tamamlamaya çalışıyorsa allahın izniyle hiç birseyçık te olmiycak üzülme kafanada takma hayırlısıyla az kaldı zaten insallah güçlü bir bebek tir testin pozitif çıksın inşallah bu geceyi hatirlacicam sana
Tabikide insallahİnşallaaahhh canım
Normal degilmi gergin olmamız canim neler yasiyoruz tup bebekte genelde yude 75 belkide daha fazla kadin yipraniyor ben geride kalan zamanı düşünmek bile istemiyorum çünkü dokunsan aglicak duruma geldim ki halen öyleyim ama üzerini örtmeye çalışıyorum yeni tedavi yeni umut diyerek atıldım yine hayata inşallah dedik evvel allah dedik hasbinallah dedik hamd dedik şükür ettik gerisini Rabbime kalmiş eee oda neylerse güzel eylerDoğru diyosun canım doktor ilişkiye bile girilebilir dedi o zaman da öyle olur ben çok stres yaptım ya bu sıralar her şey üstüste geldi ve normalde hayatım boyunca sinirli olmadığım kadar bu ay sinirliydim gören tanıyamıyo :) umarım tutmuştur bebeğim ve beni de bırakmaz...
Normal degilmi gergin olmamız canim neler yasiyoruz tup bebekte genelde yude 75 belkide daha fazla kadin yipraniyor ben geride kalan zamanı düşünmek bile istemiyorum çünkü dokunsan aglicak duruma geldim ki halen öyleyim ama üzerini örtmeye çalışıyorum yeni tedavi yeni umut diyerek atıldım yine hayata inşallah dedik evvel allah dedik hasbinallah dedik hamd dedik şükür ettik gerisini Rabbime kalmiş eee oda neylerse güzel eyler
Kısmette varsa kaderde çığlıktan bişeycik olmazÇok sağol canım bi anlık çığlık attım inşallah bi sorun olmazbide bunu takıcam artık kafama şimfi dediklerini yapıcam ama rahatlattın beni
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?