Tüp Bebek Merkezleri Şişli Memorial Tüp Bebek Merkezi'nde tedavi görenler

Merhaba arkadaşlar,gece uyuyamadım topiğinizi okudum.keşke daha önce okusaydım.ne kadar da benziyor durumumuz.benim test günüm perşembe hayırlısıyla. Ama çok değişik bir ruh hali içindeyim.sıkıntılı, sinirli, umutsuzum bazen.ama yanlız değilmişim, onu anladım.ilaçlar bizi bu hale getiriyor galiba yoksa normalde sakin bir insanım.allah hepimizin yüzünü güldürsün inşallah.

Hayırlı olsun canım. Biz de 3 saatlik mesafeyel sehir dışından geliyoruz. Dönüyoruz. Memorialin konaklama imkani var ama sorduk çok pahalıydı. Oraya yakin oteller var. Kurimlarin misafirhanelerini arastirabilirisn. İnşallah sonucun pozitiffff oldugu tedavine başlarsın.

canım çok sıkkın eşimle kavga ettim bağırdım baya sonra sol kasığım ağrıdı çok moralim bozuldu inşallah bişey olmamıştır
canim hic stres yapma. Bundan dolayi bebegine birweycik olmaz. Biz de cuma gecesi böyle bir şey yaşadık. Esim cok kötü bagirmisti.resmen vücudum buz kesti. Sana şunu soyleyim hersey nasipten öte değil. Bunları kafana sakın takma. Ben de acaip gerginim stresliyim. Dalacak yer ariyorum, aglamaya sebep ariyorum. Maalesef erkekler anlamiyor hissetmiyor. En büyük kayip da bu. Ama emin ol o çığlıktan hicbiseycik olmaz

canim seninle test tarihimiz ayni. Ben de cok stresli ve gerginim. Sabahları pozitif uyanıyorum. Ama öğleden sonra umutsuzum. Aksam felç tabi umutlar. Hayırlısı olsun inşallah hepimize. Icini ferah tut. Rabbim hayallerimizi yaşatsın hayirla saglikla inşallah

Evet haklısın ferah tutmak lazım içimizi.sonuçlarımız paylaşalım.inşallah biz de arkadaşlara umut oluruz.burda yazılan Her tecrübe umut oluyor bence.bizler en ufak bir bilgiye dahi muhtacız.doktorlarımız ne kadar ilgilenseler de ayrıntıları buradan öğreniyoruz.

Evet canim haklısın. Nasil hissediyorsun kendini. Benim adet ağrılarım cok fazlaydi. Ama bugun daha rahatim azaldi sanki. Bugün adet tarihim ayni zamanda. Bugünü atlatsam kazasiz belasiz cok yi olacak. Benim 5 gün embriyosu 1 adet tarsnfer edildi. Yumurta rezervim düşük.

Canım Kasığıma ağrı girince çol korktum

Canım Kasığıma ağrı girince çol korktum
Rahat ol canım. Mümkün degil etkilemesi. Iliski bile yasak degil. Normal hayatina dön diyorlar. Ben herseyi yapiyorum valla. Olacagi varsa olur. Biz de yaşadık aynisini. Merak etme. Az kaldi bak. Zaten tutunacagi varsa tutunmustur kuzucuk. Ki inşallah sıkıca tutunmuştur annesine. Lutfen vesvese yapma. Relaxxxx

Sağolun kızlar valla çok rahatlattınız beni aminebusra canım dediğini yaparak uyuyakalmışım gece :)

Dunden beri bende de kasigimda bicak saplanir tarzi bir agri rahatsiz edici. Sag göğsümde sizlama. Ama dedigim gibi adet donemim. Bir ara umutlaniyorim bir ara umutsuz. Zaten bu is hep böyle canim. Rabbim inşallah saglikla hayırla nasip eder. Bence biraz pozitif ol canim. Az kaldi valla ciddi cidisi

Aynen canım hele senin çok az kaldı hadi bakalım ilk pozitifi görelim artık

Evet bilmiyorum ama sizdenmidir ne daha umutluyum.benimde ağrım daha az ve benim de beşinci gün embriyosu.inşallah atlatırız arkadaşım.

Aynen canım hele senin çok az kaldı hadi bakalım ilk pozitifi görelim artık
ayy inşallah canim ya hep beraber pozitifiii görelim canim.

Evet bilmiyorum ama sizdenmidir ne daha umutluyum.benimde ağrım daha az ve benim de beşinci gün embriyosu.inşallah atlatırız arkadaşım.
umutlu ol canim. Elimizden geleni yaptik. Rabbime bıraktık. İnşallah hepimiz buradan pozitifff haberlerimizi veririz

O Ozmusoz M mona_roza20 sizler nasılsınız canim? Nasil gidiyor?
canım hiç birşey hissetmiyorum bende. bugünkü adet ağrılarım henüz girmedi. ama o kadar umutsuzum ki anlatamam. olmadı gibi geliyor içimden. ilk tedavimde de aynılarını yaşamıştım adet ağrılarından başka belirti yoktu ve negatif çıktı. bundan 2 yıl öncesinde bir kimyasal gebelik yaşamıştım beta hcg değeri 13 çıkmasına rağmen uykusuzluk,erken uyanma, göğüs uçlarının kararıp acıması, kasıklarda batma gibi belirtiler olmuştu ve adet ağrısını sadece adet olcağım gün yaşamıştım. o yüzden korkuyorum bu belirtileri göremeyince. kan değerinin biraz bile yükselmesi vücutta farklı belirtilere yol açıyo bence. inşallah yanılıyorumdur inşallah tutunmuştur bebişim. Allahtan ümit kesilmez. Rabbim hepimize pozitif sonuçlar görebilmeyi nasip etsin inşallah bu son tedavimiz olsun..

Merhaba hanimlar

canım çok sıkkın eşimle kavga ettim bağırdım baya sonra sol kasığım ağrıdı çok moralim bozuldu inşallah bişey olmamıştır
Ozmusozcum ne kadar gerilmissin korkma hicbisey olmaz. Bir bebegin tutunacagi da tutunmayacagi da varsa hersey bahane. Esimin bi arkadasi ucuncu covugu istemedigi ve kocasi da aldirmasina izin vermedigi icin kendini merdivenlerden mi dusurmedigi kalmis hoplayip ziplamadigi mi. Yani inan bana onun dogacagi varsa her turlu dogacak.

O kadar hormon aliyoruz canim cok normal bu kadar stres ve sinir takma kafana sinirliysen de sinirlisin dedigim gibi kolay degil o kadar hormonlarimizla cebellesmek

Belki ilkinde tutmadi ama adet agrisi aslinda guzel bi hamilelik belkrtisi. Insallah bu sefer pozitifi gorursun

aminnn inşallah canım çok istiyorum pozitifi görebilmeyi.. o kadar yoruldum ki tedavilerden. maddi manevi anlamda çöktük. Rabbim hepimizin yüzünü güldürsün inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…