- 27 Nisan 2016
- 2.296
- 3.573
- 133
canim kimisinde belirti veriyor kimisinde 7.haftaya kadar tık yok. Bunlara takilma. Benim okuduğum kadariyla adet belirtisi hamilelik belirtileri arasında. Zaten progestan alinca vücudun dengesi şaşıyor. Bol bol dua et canim. Ben de hepimize cok dua ediyorum. Hayirli saglikli evlatalr nasip etsin inşallahhhhcanım hiç birşey hissetmiyorum bende. bugünkü adet ağrılarım henüz girmedi. ama o kadar umutsuzum ki anlatamam. olmadı gibi geliyor içimden. ilk tedavimde de aynılarını yaşamıştım adet ağrılarından başka belirti yoktu ve negatif çıktı. bundan 2 yıl öncesinde bir kimyasal gebelik yaşamıştım beta hcg değeri 13 çıkmasına rağmen uykusuzluk,erken uyanma, göğüs uçlarının kararıp acıması, kasıklarda batma gibi belirtiler olmuştu ve adet ağrısını sadece adet olcağım gün yaşamıştım. o yüzden korkuyorum bu belirtileri göremeyince. kan değerinin biraz bile yükselmesi vücutta farklı belirtilere yol açıyo bence. inşallah yanılıyorumdur inşallah tutunmuştur bebişim. Allahtan ümit kesilmez. Rabbim hepimize pozitif sonuçlar görebilmeyi nasip etsin inşallah bu son tedavimiz olsun..
Aynen ya.... cok hoş oldu resim
Aynen ya.... cok hoş oldu resim
amin inşallah canımm inşallah ilk önce senden sonra bizlerden güzel haberler gelir..canim kimisinde belirti veriyor kimisinde 7.haftaya kadar tık yok. Bunlara takilma. Benim okuduğum kadariyla adet belirtisi hamilelik belirtileri arasında. Zaten progestan alinca vücudun dengesi şaşıyor. Bol bol dua et canim. Ben de hepimize cok dua ediyorum. Hayirli saglikli evlatalr nasip etsin inşallahhhh
evet canım özel bir hekim talebin olmazsa müsait olan hekime yazıyorlar genelde.senin ne için genetiğe bakılcak düşüklerin fln mı olmuştu yoksa genetik hastalıkmı?kızlar bugün başladım tedaviye ilk görüşmem ve muayenem semra hanım ve kahraman bey ile oldu, şimdi adet ile muayenem emre bey ki aslında emre beyi sevdim, perşembe günü tekrar kontrol bu sefer yücel bey olacak. Sizlerinde böyle miydi güvenmek istiyorum hastaneye çünkü semra hanım süper. 4 yumurta görünüyormuş gelişecek 2 tane 5 güne ulaşır inşallah dedi emre bey sonra genetik yapılacak. Bakalım Rabbim hayırlısını versin hepimizi güldürsün inşallah.
hayirli olsun tedavin canim. Hastane ekibi iyi.kızlar bugün başladım tedaviye ilk görüşmem ve muayenem semra hanım ve kahraman bey ile oldu, şimdi adet ile muayenem emre bey ki aslında emre beyi sevdim, perşembe günü tekrar kontrol bu sefer yücel bey olacak. Sizlerinde böyle miydi güvenmek istiyorum hastaneye çünkü semra hanım süper. 4 yumurta görünüyormuş gelişecek 2 tane 5 güne ulaşır inşallah dedi emre bey sonra genetik yapılacak. Bakalım Rabbim hayırlısını versin hepimizi güldürsün inşallah.
canım inşallah sende pozitif sonucunu alırsın test gününe çok az kalmışhayirli olsun tedavin canim. Hastane ekibi iyi.
Canim güven icin rahat olsun. Tercih belirt. Istedigin doktor uygun degilse zaten baska dr bakıyor mecburen. Ama mümkün oldugunca ayni doktor olsa daha rahat oluyor. Benim de 4 yumurtaydi. Tedavi sonunda 6 yumurta toplandi. 3u 5.gune ulasti. Genetik test yapıldı. 2 ay sonra da transfer oldu 1 adet. Persembe test tarihim.
hayirli olsun tedavin canim. Hastane ekibi iyi.
Canim güven icin rahat olsun. Tercih belirt. Istedigin doktor uygun degilse zaten baska dr bakıyor mecburen. Ama mümkün oldugunca ayni doktor olsa daha rahat oluyor. Benim de 4 yumurtaydi. Tedavi sonunda 6 yumurta toplandi. 3u 5.gune ulasti. Genetik test yapıldı. 2 ay sonra da transfer oldu 1 adet. Persembe test tarihim.
Tedavin hayırlı olsun canımcanım aynı inşallah benimde ulaşır 5. güne ve inşallah transfer de olur. Rabbim hayırlısı nasip etsin inşallah sağlık ve sıhhattle kucağına alırsın alırız hepimiz. Dedim canım emre bey olsun yine diye ama perşembe izinliymiş artık bende bişi diyemedim dedim peki çok pinpirik yapmak istemiyorum dediğin gibi güvenmek istiyorum. Olmayacaksa ne yapsak boş olacaksa bir yumurta ile de oluyor, kanaman oluyor tutuyor Rabbim ol demesine bağlı yani. Biz elimzden geleni yapalım gerisi tevekkül canım ama haberdar et bizi inşallah güzel haberler verirsin bana da umut olur :)
Kim yaptı senin transferi?
evet canım özel bir hekim talebin olmazsa müsait olan hekime yazıyorlar genelde.senin ne için genetiğe bakılcak düşüklerin fln mı olmuştu yoksa genetik hastalıkmı?
Aminnn canim inşallah hepimiz için. Semra hanim yaptı transferi. Ama biz talepte bulunduk. Semra hanim yapsin diye. P.tesi sali ve carsamba gunleri semra hanim hastanede galiba. Transferin bu günlere denk gelirse istersen transferini o yapiyor.canım aynı inşallah benimde ulaşır 5. güne ve inşallah transfer de olur. Rabbim hayırlısı nasip etsin inşallah sağlık ve sıhhattle kucağına alırsın alırız hepimiz. Dedim canım emre bey olsun yine diye ama perşembe izinliymiş artık bende bişi diyemedim dedim peki çok pinpirik yapmak istemiyorum dediğin gibi güvenmek istiyorum. Olmayacaksa ne yapsak boş olacaksa bir yumurta ile de oluyor, kanaman oluyor tutuyor Rabbim ol demesine bağlı yani. Biz elimzden geleni yapalım gerisi tevekkül canım ama haberdar et bizi inşallah güzel haberler verirsin bana da umut olur :)
Kim yaptı senin transferi?
Teşekkürler canım. İnşallah pozitifi görürüz. Büyük gün persembe:)))canım inşallah sende pozitif sonucunu alırsın test gününe çok az kalmış
Aminnn canim inşallah hepimiz için. Semra hanim yaptı transferi. Ama biz talepte bulunduk. Semra hanim yapsin diye. P.tesi sali ve carsamba gunleri semra hanim hastanede galiba. Transferin bu günlere denk gelirse istersen transferini o yapiyor.
Canım o umutsuzluk hepimizde var ama dediğin gibi allahtan umut kesilmez inşallah bizde umutsuzluktan kurtulup mutlu olucazcanım hiç birşey hissetmiyorum bende. bugünkü adet ağrılarım henüz girmedi. ama o kadar umutsuzum ki anlatamam. olmadı gibi geliyor içimden. ilk tedavimde de aynılarını yaşamıştım adet ağrılarından başka belirti yoktu ve negatif çıktı. bundan 2 yıl öncesinde bir kimyasal gebelik yaşamıştım beta hcg değeri 13 çıkmasına rağmen uykusuzluk,erken uyanma, göğüs uçlarının kararıp acıması, kasıklarda batma gibi belirtiler olmuştu ve adet ağrısını sadece adet olcağım gün yaşamıştım. o yüzden korkuyorum bu belirtileri göremeyince. kan değerinin biraz bile yükselmesi vücutta farklı belirtilere yol açıyo bence. inşallah yanılıyorumdur inşallah tutunmuştur bebişim. Allahtan ümit kesilmez. Rabbim hepimize pozitif sonuçlar görebilmeyi nasip etsin inşallah bu son tedavimiz olsun..
hayırlısı olsun canım inşallah sağlıklı embriyon gelir ve sonucun pozitif olursöyledim canım emre bey olsun diye ama izinliymiş perşembe günü ben de kabul ettim. canım düşük oldu bende ve bebekte kromozomal bozukluk çıktı eşim ve benim genetik testlerimiz de yapıldı onda bi sıkıntı çıkmadı çok şükür. Dış gebelik kimyasal gebelik şeklinde de kayıplarım oldu. genetik tarama önerdi semra hn.
Aynen canım biraz stres yaptım hem ilaçlardan hem süreçten insan gerçekten ne kadar çok yıpranıyo başlarken hiç zor değilmiş niye insanlar böyle diyolar diyodum psikoloji mahvediyor insanıMerhaba hanimlar
Ozmusozcum ne kadar gerilmissin korkma hicbisey olmaz. Bir bebegin tutunacagi da tutunmayacagi da varsa hersey bahane. Esimin bi arkadasi ucuncu covugu istemedigi ve kocasi da aldirmasina izin vermedigi icin kendini merdivenlerden mi dusurmedigi kalmis hoplayip ziplamadigi mi. Yani inan bana onun dogacagi varsa her turlu dogacak.
O kadar hormon aliyoruz canim cok normal bu kadar stres ve sinir takma kafana sinirliysen de sinirlisin dedigim gibi kolay degil o kadar hormonlarimizla cebellesmek
Belki ilkinde tutmadi ama adet agrisi aslinda guzel bi hamilelik belkrtisi. Insallah bu sefer pozitifi gorursun
Süper olmuş fotoğraf
Hayirli ugurlu olsun canım bende kahraman beyin hastasıyım sert duruşu var ama ben seviyorum onu bide genetik test demişsin canım ne olduda istediler ben 5. İcin hazırlanıyorum ama halen benden bişey istemedilerkızlar bugün başladım tedaviye ilk görüşmem ve muayenem semra hanım ve kahraman bey ile oldu, şimdi adet ile muayenem emre bey ki aslında emre beyi sevdim, perşembe günü tekrar kontrol bu sefer yücel bey olacak. Sizlerinde böyle miydi güvenmek istiyorum hastaneye çünkü semra hanım süper. 4 yumurta görünüyormuş gelişecek 2 tane 5 güne ulaşır inşallah dedi emre bey sonra genetik yapılacak. Bakalım Rabbim hayırlısını versin hepimizi güldürsün inşallah.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?