Tüp Bebek Merkezleri Şişli Memorial Tüp Bebek Merkezi'nde tedavi görenler

canim kimisinde belirti veriyor kimisinde 7.haftaya kadar tık yok. Bunlara takilma. Benim okuduğum kadariyla adet belirtisi hamilelik belirtileri arasında. Zaten progestan alinca vücudun dengesi şaşıyor. Bol bol dua et canim. Ben de hepimize cok dua ediyorum. Hayirli saglikli evlatalr nasip etsin inşallahhhh

amin inşallah canımm inşallah ilk önce senden sonra bizlerden güzel haberler gelir..

kızlar bugün başladım tedaviye ilk görüşmem ve muayenem semra hanım ve kahraman bey ile oldu, şimdi adet ile muayenem emre bey ki aslında emre beyi sevdim, perşembe günü tekrar kontrol bu sefer yücel bey olacak. Sizlerinde böyle miydi güvenmek istiyorum hastaneye çünkü semra hanım süper. 4 yumurta görünüyormuş gelişecek 2 tane 5 güne ulaşır inşallah dedi emre bey sonra genetik yapılacak. Bakalım Rabbim hayırlısını versin hepimizi güldürsün inşallah.

evet canım özel bir hekim talebin olmazsa müsait olan hekime yazıyorlar genelde.senin ne için genetiğe bakılcak düşüklerin fln mı olmuştu yoksa genetik hastalıkmı?

hayirli olsun tedavin canim. Hastane ekibi iyi.
Canim güven icin rahat olsun. Tercih belirt. Istedigin doktor uygun degilse zaten baska dr bakıyor mecburen. Ama mümkün oldugunca ayni doktor olsa daha rahat oluyor. Benim de 4 yumurtaydi. Tedavi sonunda 6 yumurta toplandi. 3u 5.gune ulasti. Genetik test yapıldı. 2 ay sonra da transfer oldu 1 adet. Persembe test tarihim.

canım inşallah sende pozitif sonucunu alırsın test gününe çok az kalmış

canım aynı inşallah benimde ulaşır 5. güne ve inşallah transfer de olur. Rabbim hayırlısı nasip etsin inşallah sağlık ve sıhhattle kucağına alırsın alırız hepimiz. Dedim canım emre bey olsun yine diye ama perşembe izinliymiş artık bende bişi diyemedim dedim peki çok pinpirik yapmak istemiyorum dediğin gibi güvenmek istiyorum. Olmayacaksa ne yapsak boş olacaksa bir yumurta ile de oluyor, kanaman oluyor tutuyor Rabbim ol demesine bağlı yani. Biz elimzden geleni yapalım gerisi tevekkül canım ama haberdar et bizi inşallah güzel haberler verirsin bana da umut olur :)
Kim yaptı senin transferi?

Tedavin hayırlı olsun canım

evet canım özel bir hekim talebin olmazsa müsait olan hekime yazıyorlar genelde.senin ne için genetiğe bakılcak düşüklerin fln mı olmuştu yoksa genetik hastalıkmı?

söyledim canım emre bey olsun diye ama izinliymiş perşembe günü ben de kabul ettim. canım düşük oldu bende ve bebekte kromozomal bozukluk çıktı eşim ve benim genetik testlerimiz de yapıldı onda bi sıkıntı çıkmadı çok şükür. Dış gebelik kimyasal gebelik şeklinde de kayıplarım oldu. genetik tarama önerdi semra hn.

Aminnn canim inşallah hepimiz için. Semra hanim yaptı transferi. Ama biz talepte bulunduk. Semra hanim yapsin diye. P.tesi sali ve carsamba gunleri semra hanim hastanede galiba. Transferin bu günlere denk gelirse istersen transferini o yapiyor.

tamam canım ben de talep edeceğim nasıl olsa dondurulcak ve ondan sonra olacak kısmet olursa ona göre ayarlanabilirse iyi olur. bakalım kısmet :)

Canım o umutsuzluk hepimizde var ama dediğin gibi allahtan umut kesilmez inşallah bizde umutsuzluktan kurtulup mutlu olucaz

hayırlısı olsun canım inşallah sağlıklı embriyon gelir ve sonucun pozitif olur

Aynen canım biraz stres yaptım hem ilaçlardan hem süreçten insan gerçekten ne kadar çok yıpranıyo başlarken hiç zor değilmiş niye insanlar böyle diyolar diyodum psikoloji mahvediyor insanı

Hayirli ugurlu olsun canım bende kahraman beyin hastasıyım sert duruşu var ama ben seviyorum onu bide genetik test demişsin canım ne olduda istediler ben 5. İcin hazırlanıyorum ama halen benden bişey istemediler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…