- 23 Nisan 2016
- 295
- 250
- 23
- 45
Bu genetik test nasıl bişey.biraz açıklanmasın.embriyoya mi yapılıyor.hayirli olsun tedavin canim. Hastane ekibi iyi.
Canim güven icin rahat olsun. Tercih belirt. Istedigin doktor uygun degilse zaten baska dr bakıyor mecburen. Ama mümkün oldugunca ayni doktor olsa daha rahat oluyor. Benim de 4 yumurtaydi. Tedavi sonunda 6 yumurta toplandi. 3u 5.gune ulasti. Genetik test yapıldı. 2 ay sonra da transfer oldu 1 adet. Persembe test tarihim.
Canim embriyolara genetik test yapılıyor. Genetik test yapilabilmesi icin embriyoların 5.gune ulaşması gerekiyor. 5.gunde donduruluyor. 2 hafta gibi bir sürede sonuçlanıyor. Sonuclar %100 degil ama yüksek bir oran tespit ediliyor. Saglam embriyolar sonradan transfer ediliyor. Dusuklerde, cok sayida basarisiz denemelerde (embriyo kalitesi iyiyse ve Sıkıntı olmamasına rağmen tutmunmuyorsa), 39 yas ve sonrasına genetik test yapiliyor. Embriyo başına 285 dolar gibi birşey ödedik. Embriyodan bir yanit alinamazsa tekrar genetik test öneriyorlar ve tabi yine para aliyorlar. Bizim bir embriyoda nötrdü. Tekrar bakilmasi gerekiyor dediler. Aslinda genetik test iyi birsey. Onemli olan embriyolarin 5.gune ulasacak kalitede olmasi. Zaten 5.gune ulaşmasi muhtemel genetik problemleri eliyor. Kaliteli oldugu icin 5.gune ulaşıyor. Drmun dedigi şeyler. Ama 5.gune gitmeselerdi o sekilde transfer ettirecektik.Bu genetik test nasıl bişey.biraz açıklanmasın.embriyoya mi yapılıyor.
Canım nötr ne demek?tekrar para mı aldılar sizden anlamadımCanim embriyolara genetik test yapılıyor. Genetik test yapilabilmesi icin embriyoların 5.gune ulaşması gerekiyor. 5.gunde donduruluyor. 2 hafta gibi bir sürede sonuçlanıyor. Sonuclar %100 degil ama yüksek bir oran tespit ediliyor. Saglam embriyolar sonradan transfer ediliyor. Dusuklerde, cok sayida basarisiz denemelerde (embriyo kalitesi iyiyse ve Sıkıntı olmamasına rağmen tutmunmuyorsa), 39 yas ve sonrasına genetik test yapiliyor. Embriyo başına 285 dolar gibi birşey ödedik. Embriyodan bir yanit alinamazsa tekrar genetik test öneriyorlar ve tabi yine para aliyorlar. Bizim bir embriyoda nötrdü. Tekrar bakilmasi gerekiyor dediler. Aslinda genetik test iyi birsey. Onemli olan embriyolarin 5.gune ulasacak kalitede olmasi. Zaten 5.gune ulaşmasi muhtemel genetik problemleri eliyor. Kaliteli oldugu icin 5.gune ulaşıyor. Drmun dedigi şeyler. Ama 5.gune gitmeselerdi o sekilde transfer ettirecektik.
Genetik teste negatif yada pozitif herhangi bir yanit alınamamış. Tekrar bakilmasi gerekiyor dendi. Önce reddettik. Dr.Ayse hanima söylerken kesinlikle baktırın dedi. Öyle olabiliyor dedi. Embriyologla görüştük. Bu transfer tutmazsa o zaman bakalim. Tekrar dondur çözdür olmasin. Her zaman yapabilirz dedi. Biz de tamam bekleyelim dedikCanım nötr ne demek?tekrar para mı aldılar sizden anlamadım
Parayi tekrar alacaklar bakildigi zaman. Zaten 3 embriyo icin test parasi odedik. Simdi ona tekrar baktirdigimizda yone ödeyeceğiz canim. Tamemen piyasa olmus. Her adim para maalesef. Keske devket karşılasa bu hizmetleriCanım nötr ne demek?tekrar para mı aldılar sizden anlamadım
Cevabın için çok teşekkürler.ben böyle bişeyin varlığını biliyordum ama ayrıntısını bilmiyordum.senin için güzel olmuş için biraz daha rahatlamışlardır.bu yolculuk çok bilinmeyenli bir tanesini hallerinde bi miktar rahatlıyor insan.gerçi herşey allahtan o bilir herşeyi.bizim için hayırlısını da.Genetik teste negatif yada pozitif herhangi bir yanit alınamamış. Tekrar bakilmasi gerekiyor dendi. Önce reddettik. Dr.Ayse hanima söylerken kesinlikle baktırın dedi. Öyle olabiliyor dedi. Embriyologla görüştük. Bu transfer tutmazsa o zaman bakalim. Tekrar dondur çözdür olmasin. Her zaman yapabilirz dedi. Biz de tamam bekleyelim dedik
Bişey sorucam canım, neden transferin 2 ay sonra oldu??? Ayrıca test tarihin bu persembemi? Rabbim sevindirsin inşallah. Emeğin stresin boşa gitmez mutlu haberi alırsın inşallah. Haberdar et bizide:)hayirli olsun tedavin canim. Hastane ekibi iyi.
Canim güven icin rahat olsun. Tercih belirt. Istedigin doktor uygun degilse zaten baska dr bakıyor mecburen. Ama mümkün oldugunca ayni doktor olsa daha rahat oluyor. Benim de 4 yumurtaydi. Tedavi sonunda 6 yumurta toplandi. 3u 5.gune ulasti. Genetik test yapıldı. 2 ay sonra da transfer oldu 1 adet. Persembe test tarihim.
Öncelikle güzel duan için hepimiz için Aminnnnn ecmain diyorum. Paylaşacağım inşallah bu perşembe günü. Embriyolar genetik test için donduruldu. Dondurulmus embriyo transferinde rahim 2 ay yani 2 regl dönemi beklemek gerekiyormuş. O yüzden beklettiler.Bişey sorucam canım, neden transferin 2 ay sonra oldu??? Ayrıca test tarihin bu persembemi? Rabbim sevindirsin inşallah. Emeğin stresin boşa gitmez mutlu haberi alırsın inşallah. Haberdar et bizide:)
Canım 3taneden 1tanesi böyle çıktı senin dimi.diğerleri nasıl çıktı kalitesine ne dediler.2.kez bakılmadı daha galiba.inş tutar canım bu transferde.benim dırumda aynıParayi tekrar alacaklar bakildigi zaman. Zaten 3 embriyo icin test parasi odedik. Simdi ona tekrar baktirdigimizda yone ödeyeceğiz canim. Tamemen piyasa olmus. Her adim para maalesef. Keske devket karşılasa bu hizmetleri
2 si iyi dediler. Bana transfer edilen en iysiymis. Hatta söylediğine göre genetik testten gecen embriyoların tutunma ihtimali cok yüksek. O yüzden 1 adet transfer edildi. Bana hep 2 adet transfer edilirdi. Seninde mi benim gibi? O bir tane bekleyecek şimdilik. Transfer olacagi zaman genetik test yaptıracağım. 5 yillik da muhafaza ve bakim ücreti aldilar:)))1400 gibi tam hatirlayamadimCanım 3taneden 1tanesi böyle çıktı senin dimi.diğerleri nasıl çıktı kalitesine ne dediler.2.kez bakılmadı daha galiba.inş tutar canım bu transferde.benim dırumda aynı
senin transfer gününe karar verildiginde embriyolog bilgilendiriliyor. O gün çozduruluyor. Sonra seni ariyorlar saatini soyluyorlar. Transfere karar verildiginde semra hanimin transferi yapmasini talep et. Hastanedeyse yapar. Yoksa eger nasip.Dondurulmuş embriyoların çözdürülünce saati haber veriyorlar anladığım kadarıyla hemen gelin mi diyorlar?teşekkür ederim cevaplar için.inş bebişin tutar ki bence tutacak.çocuğun var mı?
Dosyama yazmışlar semra hanımı istediğimi.herhalde dikkate alırlar.o zaman ben transfer günü orada oluyum zamanı gelince alırlar.teşekkür ederim canım.bence senin olacak tatlım.bize de umut ve mutluluk getireceksinsenin transfer gününe karar verildiginde embriyolog bilgilendiriliyor. O gün çozduruluyor. Sonra seni ariyorlar saatini soyluyorlar. Transfere karar verildiginde semra hanimin transferi yapmasini talep et. Hastanedeyse yapar. Yoksa eger nasip.
Canim sagolsin ben hastaneye yakın oturuyorum o sıkıntı olmuyor
Benim de 5. Denemem olucak kismetse insallah hayırlısı canım ınsallha buralarda akraba felan kimse yokmu kalabileceğin
Can'ım Malesef yok Silivri'de azimler var gelip gitmek zor dediler ondan orda yirmi gün felankalırız bizdede sıkıntı eşimde şuanlık görünen o bana hep iyi bi sıkıntı yok diyorlar çok pahalı evlerde ötelerde bakalım eşim araştırıyor Silivri'ye metrobüs gidiyo sanırım ama ne kadar zamanla hiç bi bilgim yokCanim sagolsin ben hastaneye yakın oturuyorum o sıkıntı olmuyor
Benim de 5. Denemem olucak kismetse insallah hayırlısı canım ınsallha buralarda akraba felan kimse yokmu kalabileceğin
İnşallah rabbim hayırlısıyla nasip eder sanırım memoriol ilkdeneyiminizCan'ım Malesef yok Silivri'de azimler var gelip gitmek zor dediler ondan orda yirmi gün felankalırız bizdede sıkıntı eşimde şuanlık görünen o bana hep iyi bi sıkıntı yok diyorlar çok pahalı evlerde ötelerde bakalım eşim araştırıyor Silivri'ye metrobüs gidiyo sanırım ama ne kadar zamanla hiç bi bilgim yok
Sağol Can'ım Bi tane deneyimim var memoriolda ilk hayırlısıbakalımİnşallah rabbim hayırlısıyla nasip eder sanırım memoriol ilkdeneyiminiz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?