Tüp Bebek Merkezleri Şişli Memorial Tüp Bebek Merkezi'nde tedavi görenler

Bu genetik test nasıl bişey.biraz açıklanmasın.embriyoya mi yapılıyor.

Bu genetik test nasıl bişey.biraz açıklanmasın.embriyoya mi yapılıyor.
Canim embriyolara genetik test yapılıyor. Genetik test yapilabilmesi icin embriyoların 5.gune ulaşması gerekiyor. 5.gunde donduruluyor. 2 hafta gibi bir sürede sonuçlanıyor. Sonuclar %100 degil ama yüksek bir oran tespit ediliyor. Saglam embriyolar sonradan transfer ediliyor. Dusuklerde, cok sayida basarisiz denemelerde (embriyo kalitesi iyiyse ve Sıkıntı olmamasına rağmen tutmunmuyorsa), 39 yas ve sonrasına genetik test yapiliyor. Embriyo başına 285 dolar gibi birşey ödedik. Embriyodan bir yanit alinamazsa tekrar genetik test öneriyorlar ve tabi yine para aliyorlar. Bizim bir embriyoda nötrdü. Tekrar bakilmasi gerekiyor dediler. Aslinda genetik test iyi birsey. Onemli olan embriyolarin 5.gune ulasacak kalitede olmasi. Zaten 5.gune ulaşmasi muhtemel genetik problemleri eliyor. Kaliteli oldugu icin 5.gune ulaşıyor. Drmun dedigi şeyler. Ama 5.gune gitmeselerdi o sekilde transfer ettirecektik.

Canım dondurulmuşta transfer günü beli oluyor saatini son anda mı haber veriyorlar

Canım nötr ne demek?tekrar para mı aldılar sizden anlamadım

Canım nötr ne demek?tekrar para mı aldılar sizden anlamadım
Genetik teste negatif yada pozitif herhangi bir yanit alınamamış. Tekrar bakilmasi gerekiyor dendi. Önce reddettik. Dr.Ayse hanima söylerken kesinlikle baktırın dedi. Öyle olabiliyor dedi. Embriyologla görüştük. Bu transfer tutmazsa o zaman bakalim. Tekrar dondur çözdür olmasin. Her zaman yapabilirz dedi. Biz de tamam bekleyelim dedik

Cevabın için çok teşekkürler.ben böyle bişeyin varlığını biliyordum ama ayrıntısını bilmiyordum.senin için güzel olmuş için biraz daha rahatlamışlardır.bu yolculuk çok bilinmeyenli bir tanesini hallerinde bi miktar rahatlıyor insan.gerçi herşey allahtan o bilir herşeyi.bizim için hayırlısını da.

Bişey sorucam canım, neden transferin 2 ay sonra oldu??? Ayrıca test tarihin bu persembemi? Rabbim sevindirsin inşallah. Emeğin stresin boşa gitmez mutlu haberi alırsın inşallah. Haberdar et bizide:)

Evet canim doğru söylüyorsun. Cok bilinmeyenli bir yolculuk:))) ameliyatlar filmler hic duymadığımız tanılar ve daha da görüyoruz. Ana genetik testi gecince cok rahatladım cidden elhamdülillah. Yaşım 39. İşin bir de bu yani var

Bişey sorucam canım, neden transferin 2 ay sonra oldu??? Ayrıca test tarihin bu persembemi? Rabbim sevindirsin inşallah. Emeğin stresin boşa gitmez mutlu haberi alırsın inşallah. Haberdar et bizide:)
Öncelikle güzel duan için hepimiz için Aminnnnn ecmain diyorum. Paylaşacağım inşallah bu perşembe günü. Embriyolar genetik test için donduruldu. Dondurulmus embriyo transferinde rahim 2 ay yani 2 regl dönemi beklemek gerekiyormuş. O yüzden beklettiler.

Parayi tekrar alacaklar bakildigi zaman. Zaten 3 embriyo icin test parasi odedik. Simdi ona tekrar baktirdigimizda yone ödeyeceğiz canim. Tamemen piyasa olmus. Her adim para maalesef. Keske devket karşılasa bu hizmetleri
Canım 3taneden 1tanesi böyle çıktı senin dimi.diğerleri nasıl çıktı kalitesine ne dediler.2.kez bakılmadı daha galiba.inş tutar canım bu transferde.benim dırumda aynı

Dondurulmuş embriyoların çözdürülünce saati haber veriyorlar anladığım kadarıyla hemen gelin mi diyorlar?teşekkür ederim cevaplar için.inş bebişin tutar ki bence tutacak.çocuğun var mı?

Canım 3taneden 1tanesi böyle çıktı senin dimi.diğerleri nasıl çıktı kalitesine ne dediler.2.kez bakılmadı daha galiba.inş tutar canım bu transferde.benim dırumda aynı
2 si iyi dediler. Bana transfer edilen en iysiymis. Hatta söylediğine göre genetik testten gecen embriyoların tutunma ihtimali cok yüksek. O yüzden 1 adet transfer edildi. Bana hep 2 adet transfer edilirdi. Seninde mi benim gibi? O bir tane bekleyecek şimdilik. Transfer olacagi zaman genetik test yaptıracağım. 5 yillik da muhafaza ve bakim ücreti aldilar:)))1400 gibi tam hatirlayamadim
1800 de olabilir

Dondurulmuş embriyoların çözdürülünce saati haber veriyorlar anladığım kadarıyla hemen gelin mi diyorlar?teşekkür ederim cevaplar için.inş bebişin tutar ki bence tutacak.çocuğun var mı?
senin transfer gününe karar verildiginde embriyolog bilgilendiriliyor. O gün çozduruluyor. Sonra seni ariyorlar saatini soyluyorlar. Transfere karar verildiginde semra hanimin transferi yapmasini talep et. Hastanedeyse yapar. Yoksa eger nasip.

Dosyama yazmışlar semra hanımı istediğimi.herhalde dikkate alırlar.o zaman ben transfer günü orada oluyum zamanı gelince alırlar.teşekkür ederim canım.bence senin olacak tatlım.bize de umut ve mutluluk getireceksin

Canim sagolsin ben hastaneye yakın oturuyorum o sıkıntı olmuyor
Benim de 5. Denemem olucak kismetse insallah hayırlısı canım ınsallha buralarda akraba felan kimse yokmu kalabileceğin
Can'ım Malesef yok Silivri'de azimler var gelip gitmek zor dediler ondan orda yirmi gün felankalırız bizdede sıkıntı eşimde şuanlık görünen o bana hep iyi bi sıkıntı yok diyorlar çok pahalı evlerde ötelerde bakalım eşim araştırıyor Silivri'ye metrobüs gidiyo sanırım ama ne kadar zamanla hiç bi bilgim yok

İnşallah rabbim hayırlısıyla nasip eder sanırım memoriol ilkdeneyiminiz

Merhaba. Bende yarın tüp bebek için görüşmeye gidicem. Kahraman ülker ile görüşücem ilk olarak sonra semra hanımla görüşücem. İlk denemem olucak. Rabbim hayırlısını nasip etsin inş. Bu doktorlara giden varmı memnunmusunuz yada önerebilceğiniz doktor varmı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…