Tüp Bebek Merkezleri Şişli Memorial Tüp Bebek Merkezi'nde tedavi görenler

Canim benim doktorum biraz sanki sert duruyor ama çok iyi muayene ediyor yavaş yavaş inceliyor ayrıntılara dikkat ediyor aklindaki bütün sorulara güzelce cevap veriyor ama tabi bu benim görüşüm ayın 29 da randevum var yine ona gidicem bilmiyorum ama benim kanım ısındı kahraman beye senin tedavinde hayırlı uğurlu olsun insallah

İnşallah hepimizinki güzel sonuçlar olur. Ben 27 yaşındayım. Eşimde 28. Morfoloji düşük bizim aşılama yaptırdık olmadı. Semra hanımı çok övdüler çok başarılıymış. Başka biyerde başlicaktım ama arkadaşım burda yaptırmış ve ona yuzde 90 olmaz falan demişler ama rabbim burdaki tedavisine sonuç vermiş. Bende hemen vazgeçtim buraya gidicem. Benim testlerimin hepsi normal. Ama testler 1 senelik doktorlar bu ne dermi bana ya yaptırmadım test falan daha. Görüşmeden sonra yaptirim istedim. Zaten regli olunca tedaviye başlıyolarmış.

Kızlar memorialda ilk çocugu tüp bebek olup ,dondurulmuşlarla 2ci bebeğini düşünen varmıı?? Fiyat bilgisi olan varmı?
bu arada rabbim evlat ateşi ile yanan herkese sğlıklı eli ayagı duzgun evlatlar nasıp etsin herkesin gönlüne göre versın inşallah bol bol dua canlarrr

Arkadaşın için sevindim canım eee Rabbim o deyinece oluyor işte bende daha önce 31 eşim 35 yaşında eşimde deyil bende sıkıntı var başka yerlerde 3 defa denedim negatif 4. Deneme için aret kamar diye bi doktor var ordan randevu aldım on görüşme için 10 gün sonrasına verdi bende internette gezinirken tesadüfen bu topigi buldum ve burda yazanları okudum eşime bahsettim oda ara bakalım dedi semra hm randevu almak zordu aradim diyer doktorla aralarında 3 gün farkla daha erkene randevu verince ve allahım razı olsun zehra hm var orda hasta ilişkilerde onunla telefonda biraz konuşunca oraya baslamaya karar verdim ve ilk pozitif sonucumu gördüm ama kısmet değilmiş düştü şimdi biraz toparlandım ve 5 . Tedavi için ya allah dedik

Dondurulmuş embriyoların çözdürülünce saati haber veriyorlar anladığım kadarıyla hemen gelin mi diyorlar?teşekkür ederim cevaplar için.inş bebişin tutar ki bence tutacak.çocuğun var mı?
Benimde kafamda deli sorular sorular Hafta sonu hastaneye godıcem inşallah

Dualarının duacisiyim canım ben değil ama burda neslihan diye bir arkadaşım var o embriyolarını ohss olduğu için dondurmuş sonra transferi olmuş ve bebegi olmuş ama malesef 9 gunluk ken rabbim emanetini almış sonra kalan donmuslarla yine denemiş tutmamış 1 daha denemiş rabbim yüzüne gülmüş ve şimdi hamile inşallah bu bebeğini sağlıkla kucağına alıp büyütmeyi rabbim ona ve isteyen herkese nasip etsin

Canim fiyat ilk deneme 6250 ilaçlar hariç onlarda benim yaklaşık 2 bin tuttu ama ikinci deneme için indirim yapıyorlar ama nekadar olduğunu bilmiyorum bide donmuşlarla transfer ucreti 2100 galiba canım inşallah yardımcı olabildim

Rabbim gönlüne göre versin inşallah. Rabbim nezamn isterse bizim de bebişlerimiz olur. Herşeyin vakti var olmadı diye üzülme lütfen. Tersinden düşün iyiye yor hep. Allah büyük herşeyin hayırlısını versin rabbim. İyi gecelerr allaha emanet olun.

Sağol canım rabbim sanada nasip etsin inşallah tüm isteyenlere ben çok çektim hikayem cok uzun inşallah evlat isteyen başka kimse benim kadar cekmez sağol canım sana iyi geceler

Canım biz tekirdagdan tedavi icin gidiyoruz. 2-3 saatlik mesafe. Silivri daha yakin. 1-1,5 saati bulur. Problem olmaz. Eger imkanınız sıkıntılı ise hic düşünmeyin silivride kalin. En azindan ektra masrafiniz olmaz. Biz her kontrolde gel git yaptik

M melotata semra hanim cok iyi. Ilac dozlarina filan topluca karar veriyorlar. Ekip iyi merak etme guvenebilirsin. İnşallah pozitiffff bir tedavi olur
Turnakz canim 2.tedaviye 4000 gibi bir fiyat veriyorlar. Bana dondurulmuş embriyo transferi için galiba 2000li bir fiyat verdiler

Bence de öyle.bütün doktorlar iyi.çünkü beraber karar veriyorlar.bana sevinç hanım ve gönül hanım baktı ikisi de çok bilgili ve güler yüzlü.

Hayirli ugurlu olsun canım bende kahraman beyin hastasıyım sert duruşu var ama ben seviyorum onu bide genetik test demişsin canım ne olduda istediler ben 5. İcin hazırlanıyorum ama halen benden bişey istemediler

canım düşük oldu bende ve bebekte kromozomal bozukluk çıktı eşim ve benim genetik testlerimiz de yapıldı onda bi sıkıntı çıkmadı çok şükür. Dış gebelik kimyasal gebelik şeklinde de kayıplarım oldu. genetik tarama önerdi semra hn.

Randevu alinca sana msj yolluyorlar bunlari yaptirin gelin diye bir seneligi kabul etmiyorlar 6 aylik olursa kabul ediyorlar

Aminnn cnm cok sevindim allhın izniyle

Cok tesekkurler canım faydalı oldu bu bılgı en azından kafada bı miktar belli olsun bakalım ne dıyecekler 4 emrıomuz var 2 2donduruldu sanırım inşallah herşey yolunda gider,dondurulmuşlarda şans daha yuksek dıye okuyorum ınternette hep tabi zaman mekan piskolojik durumunda önemi oldugunu dusunenlerdenım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…