Ben pazartesi aldım randevumu bugun için arada bir gün vardı yaptıramadım valla. Bu istedikleri testleri devlet hastanesi yada sağlık ocağında yaptırabiliyormuyuz. Semra hanımlar kabul ediyomu acaba. Umarım bugun güzel bir görüşme olur ve başlatımmRandevu alinca sana msj yolluyorlar bunlari yaptirin gelin diye bir seneligi kabul etmiyorlar 6 aylik olursa kabul ediyorlar
Evet ben devlette yaptirdim sadece sperm testi kendileri yapiyor semra hanim harika birisi kadinin durusu bile insana pozitiflik veriyo insallah gorusmen guzel gecerBen pazartesi aldım randevumu bugun için arada bir gün vardı yaptıramadım valla. Bu istedikleri testleri devlet hastanesi yada sağlık ocağında yaptırabiliyormuyuz. Semra hanımlar kabul ediyomu acaba. Umarım bugun güzel bir görüşme olur ve başlatımm
Evet ben devlette yaptirdim sadece sperm testi kendileri yapiyor semra hanim harika birisi kadinin durusu bile insana pozitiflik veriyo insallah gorusmen guzel gecer
Mecbur ilk semra hanima muayene olucaksan ikinci doktoru secmen gerekiyor once sectigin doktor muayene ediyor snr semra hanimKızlar memorialda süreç nasıl işliyor? Ben Semra kahramana muayene olmak istiyorum. Önce ona muayene olup sonra sizi başka bir Dr a mı yönlendiriyor? Yoksa her gitmenizde başka bir Dr ile mi görüşüyorsunuz? Bir de tüp bebek fiyatı nedir memorialda
Canim yaa ben çok kısa bi hamilelikgeçirdim 15 gun sürdü ama nerdeyse bir sürü sipariş edicektim hamile oldugümu duyar duymaz içimde okadarda kalmış ki sürekli hamile kıyafeti giymeyi hayal ettimşu yan taraflarda hamile kıyafetleri reklamı oluyo ya inşallah bizler de giyeriz kızlar :)
Saat 2:30 randevum vardı kahraman beye şuan hala hastanedeyim mehmet beyle görüştürdüler bütün yapılan testleri falan not aldı. Şimdi bekliyoruz kahraman bey ve s mra hanımla görüşmeyi. Ben ilkkez geliorum. Fiyat alıcam. Telefonla sırduğumda 6250 dediler 2000 de ilaçlar tutarmış. Yumurta testi ve sperm testini burdan istiolar. Diğerlerini istediğin yerden yapabilirsin. Şuan beklemedeyiz çok büyük bi hastane. Ve yeni yapılan testleri istiolar. Benimkiler 1 senelik ön görüşme olduğu için yaptırmadım. Bakalım nasıl geçicek semra hnla görüşme.Kızlar memorialda süreç nasıl işliyor? Ben Semra kahramana muayene olmak istiyorum. Önce ona muayene olup sonra sizi başka bir Dr a mı yönlendiriyor? Yoksa her gitmenizde başka bir Dr ile mi görüşüyorsunuz? Bir de tüp bebek fiyatı nedir memorialda
inşallah canımm herşey yolunda gider ve sağlıklı embriyoalrın tutunur sanaevet canım şayet 5. güne ulaşan olursa inşallah. genetiğe gideceği için mecbur zaten ordaki sonuca göre de genetik iyi çıkarsa transfer.
Amh testine ne kadar diyorlar?Saat 2:30 randevum vardı kahraman beye şuan hala hastanedeyim mehmet beyle görüştürdüler bütün yapılan testleri falan not aldı. Şimdi bekliyoruz kahraman bey ve s mra hanımla görüşmeyi. Ben ilkkez geliorum. Fiyat alıcam. Telefonla sırduğumda 6250 dediler 2000 de ilaçlar tutarmış. Yumurta testi ve sperm testini burdan istiolar. Diğerlerini istediğin yerden yapabilirsin. Şuan beklemedeyiz çok büyük bi hastane. Ve yeni yapılan testleri istiolar. Benimkiler 1 senelik ön görüşme olduğu için yaptırmadım. Bakalım nasıl geçicek semra hnla görüşme.
Canim sende ne testleri istediler bana atabilirmisinSaat 2:30 randevum vardı kahraman beye şuan hala hastanedeyim mehmet beyle görüştürdüler bütün yapılan testleri falan not aldı. Şimdi bekliyoruz kahraman bey ve s mra hanımla görüşmeyi. Ben ilkkez geliorum. Fiyat alıcam. Telefonla sırduğumda 6250 dediler 2000 de ilaçlar tutarmış. Yumurta testi ve sperm testini burdan istiolar. Diğerlerini istediğin yerden yapabilirsin. Şuan beklemedeyiz çok büyük bi hastane. Ve yeni yapılan testleri istiolar. Benimkiler 1 senelik ön görüşme olduğu için yaptırmadım. Bakalım nasıl geçicek semra hnla görüşme.
Amh sanırım 110 sperm 130 du bizde yaptırdık ama 1 sene oldu yani artmış sa bile çok bi fark edicegini sanmamAmh testine ne kadar diyorlar?
Uygunmuş fiyatlar. Biz spermiyogramı 200 e yaptırdık Florance Nightingale de, amh yi de Bahçeci de yaptırdım 220 tlAmh sanırım 110 sperm 130 du bizde yaptırdık ama 1 sene oldu yani artmış sa bile çok bi fark edicegini sanmam
Saat 6 da çıktık hastaneden karar verdik orda yaptırcaz inşallah. Benim rahim filmini tekrar istedi semra hanım. Çünkü bu çektirdiğimde detaylı bişey yokmuş. Ecomara gidicem oraya yönlendirdiler. Diğer testlerde herkesfen istedikleri testler. Şuan yanımda yok yazarım tekrar. Onları devlette yaptırabilirsiniz dediler. Çok bekledik valla ama deydi. Çok beğendim çok ilgileniyolar. Kahraman beyde çok iyi. Gitmek isteyenler mutlaka bi gidin görüşün. Ön görüşme olmasına rağmen çok ilgilendiler saolsunlarCanim sende ne testleri istediler bana atabilirmisin
şu yan taraflarda hamile kıyafetleri reklamı oluyo ya inşallah bizler de giyeriz kızlar :)
canim benim inşallah o günler yakın. Rabbim mutlulukla o güzel kıyafetleri keyfiyle giymeyi nasip etsin size ve bizlere inşallah.Canim yaa ben çok kısa bi hamilelikgeçirdim 15 gun sürdü ama nerdeyse bir sürü sipariş edicektim hamile oldugümu duyar duymaz içimde okadarda kalmış ki sürekli hamile kıyafeti giymeyi hayal ettim
genelde 3-4 gün sonra oldum. Ama bazılarında epey geciktigini okumuştum burada. Bence birkaç güne olursunArkadaşlar ben hala regl olamadımCumartesi dahil o günden beri progesteron iğne yaptırmıyorum. Igneyi bıraktıktan kaç gün sonra regl oldunuz?
Amin canım amin insallahcanim benim inşallah o günler yakın. Rabbim mutlulukla o güzel kıyafetleri keyfiyle giymeyi nasip etsin size ve bizlere inşallah.
genelde 3-4 gün sonra oldum. Ama bazılarında epey geciktigini okumuştum burada. Bence birkaç güne olursun
Öyle canim bende ilk ve ikinci tedavimi florance nightingale de yaptirdimUygunmuş fiyatlar. Biz spermiyogramı 200 e yaptırdık Florance Nightingale de, amh yi de Bahçeci de yaptırdım 220 tl
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?