Tüp Bebek Merkezleri Şişli Memorial Tüp Bebek Merkezi'nde tedavi görenler

Randevu alinca sana msj yolluyorlar bunlari yaptirin gelin diye bir seneligi kabul etmiyorlar 6 aylik olursa kabul ediyorlar
Ben pazartesi aldım randevumu bugun için arada bir gün vardı yaptıramadım valla. Bu istedikleri testleri devlet hastanesi yada sağlık ocağında yaptırabiliyormuyuz. Semra hanımlar kabul ediyomu acaba. Umarım bugun güzel bir görüşme olur ve başlatımm

Kizlar kansizlik ve d vitamini eksikligi varsa bu sorunlarınızı giderin. Merkezlerde pek bakılmıyor. Ben d vitamini kullandim. Bunlar da hamilelige engel diye okumuştum. D vitamini kürü uygulayin. Kim baktirsa düşük cikiyor d vitamini.

Evet ben devlette yaptirdim sadece sperm testi kendileri yapiyor semra hanim harika birisi kadinin durusu bile insana pozitiflik veriyo insallah gorusmen guzel gecer

Kızlar memorialda süreç nasıl işliyor? Ben Semra kahramana muayene olmak istiyorum. Önce ona muayene olup sonra sizi başka bir Dr a mı yönlendiriyor? Yoksa her gitmenizde başka bir Dr ile mi görüşüyorsunuz? Bir de tüp bebek fiyatı nedir memorialda

Mecbur ilk semra hanima muayene olucaksan ikinci doktoru secmen gerekiyor once sectigin doktor muayene ediyor snr semra hanim

şu yan taraflarda hamile kıyafetleri reklamı oluyo ya inşallah bizler de giyeriz kızlar :)
Canim yaa ben çok kısa bi hamilelikgeçirdim 15 gun sürdü ama nerdeyse bir sürü sipariş edicektim hamile oldugümu duyar duymaz içimde okadarda kalmış ki sürekli hamile kıyafeti giymeyi hayal ettim

Saat 2:30 randevum vardı kahraman beye şuan hala hastanedeyim mehmet beyle görüştürdüler bütün yapılan testleri falan not aldı. Şimdi bekliyoruz kahraman bey ve s mra hanımla görüşmeyi. Ben ilkkez geliorum. Fiyat alıcam. Telefonla sırduğumda 6250 dediler 2000 de ilaçlar tutarmış. Yumurta testi ve sperm testini burdan istiolar. Diğerlerini istediğin yerden yapabilirsin. Şuan beklemedeyiz çok büyük bi hastane. Ve yeni yapılan testleri istiolar. Benimkiler 1 senelik ön görüşme olduğu için yaptırmadım. Bakalım nasıl geçicek semra hnla görüşme.

Amh testine ne kadar diyorlar?

Canim sende ne testleri istediler bana atabilirmisin

Arkadaşlar ben hala regl olamadım Cumartesi dahil o günden beri progesteron iğne yaptırmıyorum. Igneyi bıraktıktan kaç gün sonra regl oldunuz?

Canim sende ne testleri istediler bana atabilirmisin
Saat 6 da çıktık hastaneden karar verdik orda yaptırcaz inşallah. Benim rahim filmini tekrar istedi semra hanım. Çünkü bu çektirdiğimde detaylı bişey yokmuş. Ecomara gidicem oraya yönlendirdiler. Diğer testlerde herkesfen istedikleri testler. Şuan yanımda yok yazarım tekrar. Onları devlette yaptırabilirsiniz dediler. Çok bekledik valla ama deydi. Çok beğendim çok ilgileniyolar. Kahraman beyde çok iyi. Gitmek isteyenler mutlaka bi gidin görüşün. Ön görüşme olmasına rağmen çok ilgilendiler saolsunlar

şu yan taraflarda hamile kıyafetleri reklamı oluyo ya inşallah bizler de giyeriz kızlar :)

Canim yaa ben çok kısa bi hamilelikgeçirdim 15 gun sürdü ama nerdeyse bir sürü sipariş edicektim hamile oldugümu duyar duymaz içimde okadarda kalmış ki sürekli hamile kıyafeti giymeyi hayal ettim
canim benim inşallah o günler yakın. Rabbim mutlulukla o güzel kıyafetleri keyfiyle giymeyi nasip etsin size ve bizlere inşallah.
Arkadaşlar ben hala regl olamadım Cumartesi dahil o günden beri progesteron iğne yaptırmıyorum. Igneyi bıraktıktan kaç gün sonra regl oldunuz?
genelde 3-4 gün sonra oldum. Ama bazılarında epey geciktigini okumuştum burada. Bence birkaç güne olursun

Amin canım amin insallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…